Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13 temmuzda 78,8 ile başlamışım. Benim hedef 59 sanıyordum meğer 58 demimişim :))
Deniz benim gibi 1 ileri 2 geri giden arkadaslarimiza ve bana ornek olsun.
Bende 9 Ocak'ta 79.4 ile buraya geldim.Cok zor bir sekilde 73.4'e indim ama hepsini geri aldım. Cok buyuk hata oldu o donem ne olacagini bile bile yaptim ne yaptiysam!! Suan belki geri aldiklarim olmasaydi bende 70"in altina inmistim.
Neyseki bu gun guzel bir sonuc gordum tartida.Tekrar 73'u gormeme az kaldi. Arkandan geliyorum canim..

Harikasın canım. Aslında senin durumun çok güzel bir örnek. Veremediğimiz zamanlardan en azından almasak ileride tekrar vermeye başladığımızda bizim için çok iyi olur. Ama diyelim ki aldık koruyamadık ; yeni kiloları henüz yerleşmeden hızlı bir şekilde vermek gerekir. Sen şu an tam bunu yapıyorsun. Kopup tekrar motive olmak da ayrıca bir başarı tebrikler

Hic uzulme derim 74 den 63 e dusup 2 yilda 96 ya ciktim ee tabi benim ki yemekten degil hastaliktandi ama insani kahrediyor iste 6 li kilolalara senide bekleriz az kalmis

Bugünkü menüm ;

Sabah ; 1 yumurta ile omlet, 1 kk kaşar,3 zeytin, 1/4 brioche ekmeği domates salatalık

Ara ;bir su bardağı kefir

Öğlen ; 30 gr ton balığı ile bir kase salata

Ara 2 ceviz

Ara ; 1 ceviz bir avuç cranbery

Akşam ; 1 lahmacun 1 ayran

Ara ; filitre kahve olur sanırım

Su; 2 litre içtim devam ediyorum
Spor ; yarım saat Leslie, kadıköyde geziyoruz 8 bin adım olmuş daha devamı olacaktır :)

Merhabalar kızlar.
Geri dönüş yaptım.
Henüz geçmişe bakamadım ama umarım herkesin keyfi yerindedir.

Gezimiz boyunca diyet yapmadım. Zaten biraz da lezzet gezisi oldu diyebiliriz ama çok çok fazla yürüdük.
Bu süreçte hiç de tartılmadım.
Eve bugün geldik ve tartıldım.
80,4 çıktım.
Yolda ödem falan olmuşmudur bilmiyorum ama hızlı bir şekilde devam.

Hoşgeldin hedefcim, tam gaz devam o zaman :) geçmişe bakmaya kalkma zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…