- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.161
Buzluğada atılıyor canım çıkartıp ısıtınca mis gibi oluyor hamuru mayalı oluyor elde açılıp içine ceviz kuru üzüm şeker serpilip rulo yapılıyor ama hamurun içine ne koyuluyor tam hatırlamıyor eve geçince annemin tarifini yazarım
Geçmiş olsun kaptanım umarım daha iyisindir. kendine dikkat et..Mrerhaba arkadaslar bayraminiz kitlu olsun islerden ugrayamadim ne kadar yormamaya calissamda elim fena agriyor neyse simdi dinleneyim biraz kolay gelsin tatlilara gomulmeyin
Kızlar çok çok mutluyum. Güne 79,5 ile başladım. Sonunda 80'lerden kurtulmuş bulunuyorum.
Canım 85 leri gördüm geçen haftaMonicim ne yaptın kaç kilo oldun?
Ben geri dönene kadar sen mezun olursun diyordum :)
Ayy inşallahhhHoşgeldin hedef
Aaa.... haberin yokmumoni mezun oldu
Hepimizi eze eze mezuniyete gidiyor. Öncelikle beni geçti sıra sende.
80kg dilimini halletti sırada 70 bandı var.
Yok ayol ne mezuniyetiHoşbulduk şekerim.
Ayy inanmıyorumm.
Hep bahanelerim var ama moniciğimi görünce utanıyorum resmen.
Şu azme ne desem az.
Canım 85 leri gördüm geçen haftafakat bayram bozdu malesef şehir dışında yalovadaydık mideme de bayram ettirdim su da içemedim ödem de yaptım bakalım yarın sabah inşallah düzenime dönücem
Ayy inşallahhh
Yok ayol ne mezuniyeti
Canim hosgeldin elimden karpal tunelden operasyon gecirdim ama omuzu dagitmisim nasil oldu anlamadim omuzda odem enfeksiyon ve kireclenme var sag elim ve kolumu tam kullanamiyorumHoşbuldum egeli
Eline birşey mi olmuştu kaptanım?
Aman kendine dikkat et
Deniz cim kv nin sekeri cok dusunce mecburen yardim ettim allah razi olsun dune kadar is yaptirmamisti banaGeçmiş olsun kaptanım umarım daha iyisindir. kendine dikkat et..
Veysis ne buldum kiz sen kac aydir 68 i gorememissin***5. Takım 524. Etap***
servey ( 69.8///%) bildirim yapmadı izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /%)
moni (91,5// /% )sabit
fancynancy (76///% )
Cikilatacanavari (77,7/ 77,3/ 0,4/%0,51)
lydznp (83,8/ / /%) sabit
hedef38beden(81,2/ 80,8/0,4 /0,49%) izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (77,5/77,6/-0,1/-%0,12)
morordek (70,5/69 /1,5 /%)
wendigo (66,3/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,0/ / /%)
matilda34 (65,9/ / /%)
Canim hosgeldin elimden karpal tunelden operasyon gecirdim ama omuzu dagitmisim nasil oldu anlamadim omuzda odem enfeksiyon ve kireclenme var sag elim ve kolumu tam kullanamiyorum
Deniz cim kv nin sekeri cok dusunce mecburen yardim ettim allah razi olsun dune kadar is yaptirmamisti bana
Kizlar evime dondum sonunda insanin evi gibisi yok makenaya camasir attim 2 posta saolsun esim getirdiklerimizi yerlestirdi ama yol mu carpti ne oldu acaip yorgun hissediyorum neyse biraz dinleneyim sali gunde nerdeyse 2 ay aradan sonra ise baslayacagim
Teşekkür ederim kaptanım.hedef38beden canim masallah sende kg almadan hatta vererek donmussun
Diyetisyen ne zaman Deniz?Bugünkü menüm
Sabah ; 1 dilim çiya tohumlu ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, domates salatalık maydanoz dereotu
Ara ; bir bardak kefir
Ara ; 3 ceviz 1 avuç cranbery
Akşam ; 4 köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara ; filitre kahve
Ara ; Yeşilçay
-3 litre su
Spor yok
Burada yemek saatlerinde sorum var. sürekli bir ana öğün kaçırıyorum. İki gündür ceviz kuru meyve ile öğlen ana öğününü yapıp duruyorum :)
Âmin InşALLAH. Hepimizin canım.Selamlar canikolar...
Bayraminiz mubarek olsun,Allah ibadetlerimizi kabul etsin insallah
O da olacak ama ALLAH'IN izniyleCanım 85 leri gördüm geçen haftafakat bayram bozdu malesef şehir dışında yalovadaydık mideme de bayram ettirdim su da içemedim ödem de yaptım bakalım yarın sabah inşallah düzenime dönücem
Ayy inşallahhh
Yok ayol ne mezuniyeti
Yaaa ama süpersin monicim.
İlham kaynağımsın resmen.
Yakın zamanlı bir fotoğrafla before/after yapsan ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?