- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.201
Ay hepimiz aynı durumdayız galiba ağlamak istiyorum :'(Merhaba kızlar yoğun bir bayram tatili geçirdik aynı zamanda 20 aylık bir oğlum var çok yaramaz ve huysuzdu, perişan oldum 10 gün boyunca.
Bayrama kadar her şey güzeldi ama bayramda tutamadim bogazimi
Suan yoldayiz evime gitmek istiyorum biran önce.
Cumaya kadar aldığım kiloyu vermem lazım
Oncelikle uyumak istiyorum 10 gündür oğlan yerini yadirgadi uyumadi sabah 6 da ayaktaydi, eee gelin olmak da zor iş güç bitmiyor perişan oldum.Ay hepimiz aynı durumdayız galiba ağlamak istiyorum :'(
Merhaba kızlar. Eşimle beraber diyet yapacağız yarın o da başlıyor.
Enisteye bravo eşine destek oluyorMerhaba kızlar. Eşimle beraber diyet yapacağız yarın o da başlıyor.
Iyi bayramlar canım Allah kolaylik versinIyi bayramlar kızlar hepinize benim için yoğunluk hiç bitmiyor ara ara yazmaya çalışırım insallah
Oncelikle uyumak istiyorum 10 gündür oğlan yerini yadirgadi uyumadi sabah 6 da ayaktaydi, eee gelin olmak da zor iş güç bitmiyor perişan oldum.
Iyi bayramlar canım Allah kolaylik versin
Yediklerime halen dikkat edemiyorum maalesef. Bayram ziyaretiydi, yolculuktu derken zaten henüz düzene giremedik. Emzirdigim icin az da olsa kilo gidiyor. 1 ayda 500 gr da olsa vermisim. O kadar sacmalamaya kilo almadığım için şükrediyorum :) bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım ama bazen iştahıma engel olamıyorum maalesef, gözüm dönüyor resmenTatil gayet güzeldi ördekcim ama evi çok özlemişim.
Özlem gidermeye çalışıyorum.
Ohh ne güzel, lohusalık da hemen hemen geçmiştir sanırım.
Artık tadını çıkarma zamanı.
Kilo verme serüveni başladı mı? Yoksa erken mi daha?
Paşa ya geçmiş olsun annesi. Inşallah çabuk atlatirAynen öyle canım benim oglanda hasta gecirdi bayramı
Merhaba kızlar. Eşimle beraber diyet yapacağız yarın o da başlıyor.
Yediklerime halen dikkat edemiyorum maalesef. Bayram ziyaretiydi, yolculuktu derken zaten henüz düzene giremedik. Emzirdigim icin az da olsa kilo gidiyor. 1 ayda 500 gr da olsa vermisim. O kadar sacmalamaya kilo almadığım için şükrediyorum :) bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım ama bazen iştahıma engel olamıyorum maalesef, gözüm dönüyor resmen
Paşa ya geçmiş olsun annesi. Inşallah çabuk atlatir
5-6 kilo daha versem iyi olacak. Bir de spor yapıp sıkılasmak lazım aslında. Vermem gereken fazla bi kilo olmamasına rağmen göbeğim baya çıkık, kalçalarım da genişlemiş. Onları eski haline getirmek lazım.Emzirmek gözü döndürüyor dedikleri bu demek ki ördekcim ama en azından kalori yaktırıyor.
Zaten çok fazla da bir fazlalık yok sanırım. Verirsin onları da.
Tuzu mu kessen acaba ödem yapan en önemli faktör tuzGünaydın kızlar..Kac gundur 75'in altina inmeyi bekliyorum.(En azindan 74.9) Dun aksam yemeginden sonra ictigim 400 ml ayrana ve yemekten bir sure oncede buyuk kupa yesil cay,bol su ictigim suya ragmen 76.3 ciktim tartida. Aksamda misafir vardi.. 4 bardak cay,2 kucuk fincan kahve 1L'nin uzerinde su ictim ve uyumadan once uzerimdeki kiyafetle 77 kilo ciktim. Şimdi yine tartildim sonuc 76!!! Vucudum butun sıvıyı atamiyor mu ne oluyor acaba kafayi yicem!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?