Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay hepimiz aynı durumdayız galiba ağlamak istiyorum :'(

Yediklerime halen dikkat edemiyorum maalesef. Bayram ziyaretiydi, yolculuktu derken zaten henüz düzene giremedik. Emzirdigim icin az da olsa kilo gidiyor. 1 ayda 500 gr da olsa vermisim. O kadar sacmalamaya kilo almadığım için şükrediyorum :) bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım ama bazen iştahıma engel olamıyorum maalesef, gözüm dönüyor resmen

Merhaba kızlar. Eşimle beraber diyet yapacağız yarın o da başlıyor.

Ayy, en sevmediğim şey eşimle diyet yapmak.
Adamın zaten doğru dürüst fazlalığı yok.
Kilo alsa da belli olmuyor ama beraber diyet yaparsak ben onun yediklerinin yarısını yememe rağmen o 4 kat fazla kilo veriyor ve ben deliriyorum.

Emzirmek gözü döndürüyor dedikleri bu demek ki ördekcim ama en azından kalori yaktırıyor.
Zaten çok fazla da bir fazlalık yok sanırım. Verirsin onları da.

Emzirmek gözü döndürüyor dedikleri bu demek ki ördekcim ama en azından kalori yaktırıyor.
Zaten çok fazla da bir fazlalık yok sanırım. Verirsin onları da.
5-6 kilo daha versem iyi olacak. Bir de spor yapıp sıkılasmak lazım aslında. Vermem gereken fazla bi kilo olmamasına rağmen göbeğim baya çıkık, kalçalarım da genişlemiş. Onları eski haline getirmek lazım.

Günaydın kızlar.. Kac gundur 75'in altina inmeyi bekliyorum.(En azindan 74.9) Dun aksam yemeginden sonra ictigim 400 ml ayrana ve yemekten bir sure oncede buyuk kupa yesil cay,bol su ictigim suya ragmen 76.3 ciktim tartida. Aksamda misafir vardi.. 4 bardak cay,2 kucuk fincan kahve 1L'nin uzerinde su ictim ve uyumadan once uzerimdeki kiyafetle 77 kilo ciktim. Şimdi yine tartildim sonuc 76!!! Vucudum butun sıvıyı atamiyor mu ne oluyor acaba kafayi yicem!!

P Tuzu mu kessen acaba ödem yapan en önemli faktör tuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…