Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Diyetisyenimin beni arkadan tanımadığı çok güzel bir gündü. Yağ oranım %38 den %31 e düşmüş. Yeni listemi aldım toplam 3 ayda 18 kg vermeme rağmen hala 5 ekmekli bir listem var şu an çıkmam lazım sonra detayları yazacağım. Bu arada kilom 70.. Buralarda geçen haftadan beri takıldım dedim listen değiştiği için haftaya verirsin dedi. Bakalım perşembe kontrolüm var göreceğiz :)

aa deniz cim çok güzel bir haber bu maşallah sana

Masaallah canim..

Vayy. Süpermiş sonuç dennisgo. Tebrik ederim.

Hosgeldin tatlımmm.. Kilo durumun nasıl? Nasil gecti bayramda diyet? Simdiden iyi tatiller..
Canım çok sağol. Bayram bana iyi gelmedi. Arkadaşlardaydık maşallah yapıp yapıp lezzetli şeyler koydular önümüze.
Şimdi birde tatil var. Artık dönüşüm muhteşem olur inşallah.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Bugünkü menüm

Sabah; 2 yumurta 2 dilim çiya tohumlu ekmek, domates Salatalık maydanoz

Öğlen ; 2 dilim çiya tohumlu ekmek, 3 köfte kadar et, tuzsuz yağsız yeşil salata

Ara ; 2 ceviz 1 avuç cranbery

Akşam ; yağsız tuzsuz salata

Ara ; kefir

-2 bardak Yeşilçay
-1 bardak filitre kahve şekersiz sütsüz
-2 bardak hibiskus çayı
-3 litre su

Spor gece yaparım belki misafirlikteyim akşam yemeği de bu nedenle sadece salata. Bana uyan bir şey yoktu.

Tatil donusu kaldigin yerden devam edersin canim ama elinden geldigi kadar kilo almamaya calis sen yinede.. Napim bende 75'te takildim kaldim.. Kızım 1. Sinifa baslicak bakalim nasil gunler bekliyor beni..

Cok azimlisin masallah.. Yeni listeni bekliyorumm.. Bakalim neler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…