- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.241
10,30 a kadar işyerindeydim ordan fizik tedaviye gittim ordan eve uğrayıp ufaklığı da alıp işyerine geldim şu an oda kreş gibi işyerindeKızlar bayram modundan çıkamamış anlaşılan
Senin nasıl ilk günün kaptanım?
Dön bence de hedefcim, listedeyken insan daha dikkat ediyor sanki. Gerçi sen izindeyken de almamışsın ne güzel :)Eğer sakıncası yoksa döneyim Ördekcim.
Bu gaz ile devam edip bir an önce 75'i göreyim. Sonra gelir herhalde devamı.
aa deniz cim çok güzel bir haber bu maşallah sanaSelam kızlar
Diyetisyenimin beni arkadan tanımadığı çok güzel bir gündü. Yağ oranım %38 den %31 e düşmüş. Yeni listemi aldım toplam 3 ayda 18 kg vermeme rağmen hala 5 ekmekli bir listem var şu an çıkmam lazım sonra detayları yazacağım. Bu arada kilom 70.. Buralarda geçen haftadan beri takıldım dedim listen değiştiği için haftaya verirsin dedi. Bakalım perşembe kontrolüm var göreceğiz :)
Masaallah canim..Selam kızlar
Diyetisyenimin beni arkadan tanımadığı çok güzel bir gündü. Yağ oranım %38 den %31 e düşmüş. Yeni listemi aldım toplam 3 ayda 18 kg vermeme rağmen hala 5 ekmekli bir listem var şu an çıkmam lazım sonra detayları yazacağım. Bu arada kilom 70.. Buralarda geçen haftadan beri takıldım dedim listen değiştiği için haftaya verirsin dedi. Bakalım perşembe kontrolüm var göreceğiz :)
Selam kızlar
Ooooo hedefcimm ne zaman döndün şekerim?Çok geçmiş olsun.
Umarım hepiniz bir an önce iyileşirsiniz.
Geldim orticimmm
Hosgeldin tatlımmm.. Kilo durumun nasıl? Nasil gecti bayramda diyet? Simdiden iyi tatiller..Geldim orticimmm
Canım çok sağol. Bayram bana iyi gelmedi.Hosgeldin tatlımmm.. Kilo durumun nasıl? Nasil gecti bayramda diyet? Simdiden iyi tatiller..
Ooooo hedefcimm ne zaman döndün şekerim?
Tatil donusu kaldigin yerden devam edersin canim ama elinden geldigi kadar kilo almamaya calis sen yinede.. Napim bende 75'te takildim kaldim.. Kızım 1. Sinifa baslicak bakalim nasil gunler bekliyor beni..Canım çok sağol. Bayram bana iyi gelmedi.Arkadaşlardaydık maşallah yapıp yapıp lezzetli şeyler koydular önümüze.
Şimdi birde tatil var. Artık dönüşüm muhteşem olur inşallah.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Bugünkü menüm
Sabah; 2 yumurta 2 dilim çiya tohumlu ekmek, domates Salatalık maydanoz
Öğlen ; 2 dilim çiya tohumlu ekmek, 3 köfte kadar et, tuzsuz yağsız yeşil salata
Ara ; 2 ceviz 1 avuç cranbery
Akşam ; yağsız tuzsuz salata
Ara ; kefir
-2 bardak Yeşilçay
-1 bardak filitre kahve şekersiz sütsüz
-2 bardak hibiskus çayı
-3 litre su
Spor gece yaparım belki misafirlikteyim akşam yemeği de bu nedenle sadece salata. Bana uyan bir şey yoktu.
Yok tatlım 1 hafta bizimki.Bayram öncesi döndüm canım.
Şimdi de sen gidiyormuşsun galiba. Uzun mu olacak tatil?
Nerelere gittiniz öyle, epey uzun oldu galiba sizinkiBayram öncesi döndüm canım.
Şimdi de sen gidiyormuşsun galiba. Uzun mu olacak tatil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?