- 23 Ağustos 2012
- 14.775
- 39.071
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.221
özlem cim sende de ayşenin ki gibi dolaşım bozukluğu olabilir miGünaydın kızlar..Kac gundur 75'in altina inmeyi bekliyorum.(En azindan 74.9) Dun aksam yemeginden sonra ictigim 400 ml ayrana ve yemekten bir sure oncede buyuk kupa yesil cay,bol su ictigim suya ragmen 76.3 ciktim tartida. Aksamda misafir vardi.. 4 bardak cay,2 kucuk fincan kahve 1L'nin uzerinde su ictim ve uyumadan once uzerimdeki kiyafetle 77 kilo ciktim. Şimdi yine tartildim sonuc 76!!! Vucudum butun sıvıyı atamiyor mu ne oluyor acaba kafayi yicem!!
Kizlar bu saat oldu nerelerdesiniz
Ben korkudan tartılmadım bileBu arada söylemesi ayıp bugün tartıda 78.6 rakamını gördüm.
Süpersin hedefcim. Bu hafta listeye dönüyor musun?Bu arada söylemesi ayıp bugün tartıda 78.6 rakamını gördüm.
Yandık deseneeekızlar 2 ay aradan sonra işe başladım artık daha sık aranızdayım haberiniz olsun
Ben korkudan tartılmadım bile
Günaydınlar anca girebildim
Hani bakayım bayram sonrası bildirimler nerede? Bilancoyu görelim, cumaya ona göre hazırlanalım
Süpersin hedefcim. Bu hafta listeye dönüyor musun?
Özlem cım bu kdr spora erımen laxımdı hayret edıyorum ınsan sınır olur yaaaMenüm:
08:00
10 tane fındık,badem
1 c.b kadar süt
11:00
4 yk pulbiberli,limonlu yogurt
1 h.yumurta
1 wasa
13:00
Yarım avuc fındık,badem
18:00
2 parca ince hamurdan kiymali borek ve ayran
3 L uzeri su
3 buyuk.t.kahvesi
2 kupa yesil cay
Spor:
1 saat eliptik
Dur kıs aklima getirme sinir oluyorum oyle dusununce.Özlem cım bu kdr spora erımen laxımdı hayret edıyorum ınsan sınır olur yaaa
Gecmis olsun canim..Gunaydin kizlar.. salgina yakalandık ailecek yatak döşek yatiyoz gelemedim kac gundur dogru duzgun.. siz napiyonuz bakalim
Gunaydin kizlar.. salgina yakalandık ailecek yatak döşek yatiyoz gelemedim kac gundur dogru duzgun.. siz napiyonuz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?