Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyet spor bu tarz şeyler özel bir enerji istiyor. Enerjin düştüğü anda gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorsun. Benim Deliha gibi pasta ile girişilmiş ama başarısız bir intihar olayım var.
Kafa gitmişti bende. Birde sağlıklı beslenme gibi bir takıntı olunca şeker zehir pasta öldürür mantığı yerleşmiş. Ferah bence şu Özgül hanıma beraber gidelim. Hatta sen de yoksa gerekli testleri yaptır. Gel git yapmayalım. Bir c.tesi gideriz nevoş ile zeynoya babaları bakar. Olma mı?

süpersin, harikasın.. çok sevindim ve biliyorum ki bugün de devamı gelecek..
2 gundur kabizlik problemim var.Kabaklar ve yesillikler iyi gelcektir bana.
Kabaklarimi firinlicam birazdan oglen icin cikarken yanima alcam. Çiya tohumlu ekmegi bulamasamda bu bitincede senin eski listeni denicem insallah.
Bu arada kahvalti icin mantarim yok onun yerine aci biber koymayi dusunuyorum canim.

Okul aslında haftaya başlayacak bu hafta 3 gün oyun haftasıymış. gidiyor 2 saat oyun oynuyor geliyor. Haftaya dersler başlıyor çizgi çizeceklermiş. Biz de şimdi bırakıp geleceğiz şimdi
Ozel okul mu? Guzelmis cocuklarin kaynasmasi ce alismasi icin guzel birsey.

Devlet okulları da yapıyor. Seniz kızın bu sene başlamıyor mu okula? sizde yok mu oryantasyon haftası?
Bugun gidicez okula haber gelmedi.Muhtemelen pazartesi baslar bizede.
---
Vee annemde ictigim buyuk turk kahvesine ragmen tartı 75.2'yi gosterir.
Kabizlik sorunum cozulseydi 10 numara olurdu demek..

Ozel okul mu? Guzelmis cocuklarin kaynasmasi ce alismasi icin guzel birsey.
Evet fen bilimlerine gidiyor. bu sene anaokulundan başladı işte. Uzun bir öğrenim hayatı var önünde :)) çocukların kaynaşması ve özgürce oyun oynamaları için planlanmış pedagog bu hafta gelip oyun oynamaları çok önemli demiş.

Okul öncesi ve ilkokul öncesi oryantasyon haftası. Çocuklar okula alışsın diye. eller havaya yapıyorlar
bizimki her konuda büyümeye pek hevesli hani mümkün olsa üniversiteden başlayacak :)) Çarşamba oynamış perşembe dersler ne zaman başlayacak diyor. Aslında o da oyun delisi her çocuk gibi..ama bilmeden konuşmalarımızdan okula dair farklı bir algı yaratmasına mı neden olduk diye konuşuruyoruz kendi aramızda. Ama bunu anlamak için henüz erken sanırım.

Bugun gidicez okula haber gelmedi.Muhtemelen pazartesi baslar bizede.
---
Vee annemde ictigim buyuk turk kahvesine ragmen tartı 75.2'yi gosterir.
Kabizlik sorunum cozulseydi 10 numara olurdu demek..
Canım kabızlık için kefir veriyor diyetisyenimiz bir arkadaşımda kronik kabızlık var kefir hapı içiyor ve hibiskus çayı mutlaka içiyor. Sorun çözüldü. Hibiskus çayının özelliklerinde zaten bu yazıyor. Bende öyle bir sorun yok kefir içiyorum ama hapına gerek duymuyorum. Ayrıca uzun süreli diyetlerde kabızlık oluyor diye ben de içiyorum çaydan.

***5. Takım 533-534. Etap***

servey (69///%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
moni (85,4///%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
fancynancy (71,4///%) bildirimsiz izne ayrıldı
inatettimolacak (59,9///%) etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
dennisgo (71.7///%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
Egeliegeli (65// /%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (67,2///%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

kaanin annesi (59,2///%) Yeni üye Baş. Kilosu:59 Hedef Kilosu:53 Baş.Tar. 20 Ağustos
dirilisci hatun (83,9///%) Yeni üye Baş. Kilosu:85 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 20 Ağustos
Belkizzz (69,7///%) Yeni üye Baş. Kilosu:70 Hedef Kilosu:52 Baş.Tar. 20 Ağustos
elvan7 (69,8///%) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
neva50 (72/ / /% )Yeni üye Baş. Kilosu:72 Hedef Kilosu:?? Baş.Tar. 20 Ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…