- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.481
Cok gec tartildim bile.İlk günün geride kaldı tebrikler
Bakalım yarınki fark ne kadar olacak diyeceğim ama ben olsam 3 gün tartılmam bitince tartılırım
Diyet spor bu tarz şeyler özel bir enerji istiyor. Enerjin düştüğü anda gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorsun. Benim Deliha gibi pasta ile girişilmiş ama başarısız bir intihar olayım var.İnşallah çanım. Hiçbirimiz yaşamayalım bu durumları artık. Gerçi sen bizden önce hedefe varacaksın orası kesinbu diyet işi Gerçekten büyük stres. Yani yememe gerekliliği bende sıkıntı yaratıyor. Kendimi şartlamam da zaman alıyor niyeyse.
Günaydın:)75.6 ile herkese gunaydın..Tartıldim ve yuruyuse cikiyorum simdi..
süpersin, harikasın.. çok sevindim ve biliyorum ki bugün de devamı gelecek..75.6 ile herkese gunaydın..Tartıldim ve yuruyuse cikiyorum simdi..
günaydın canım, saatin çalmasını bekliyorum kalkmak için :) birazdan yeğenimi hazırlar okula götürürüz sonra tartılacağım..Günaydın herkese
Günaydın ortim nasılsın ? hazırlıklar ne durumda. Şimdiden iyi tatiller ve iyi eğlencelerAy ne çok konuşmuşum yaaaa. Hadi ben kaçayım şekerler. Öpüyorum çok. İyi gecelerrrr
2 gundur kabizlik problemim var.Kabaklar ve yesillikler iyi gelcektir bana.süpersin, harikasın.. çok sevindim ve biliyorum ki bugün de devamı gelecek..
Tatlim cuma gunu ne okulu?günaydın canım, saatin çalmasını bekliyorum kalkmak için :) birazdan yeğenimi hazırlar okula götürürüz sonra tartılacağım..
Okul aslında haftaya başlayacak bu hafta 3 gün oyun haftasıymış. gidiyor 2 saat oyun oynuyor geliyor. Haftaya dersler başlıyor çizgi çizeceklermiş. Biz de şimdi bırakıp geleceğiz şimdiTatlim cuma gunu ne okulu?
Ozel okul mu? Guzelmis cocuklarin kaynasmasi ce alismasi icin guzel birsey.Okul aslında haftaya başlayacak bu hafta 3 gün oyun haftasıymış. gidiyor 2 saat oyun oynuyor geliyor. Haftaya dersler başlıyor çizgi çizeceklermiş. Biz de şimdi bırakıp geleceğiz şimdi
Okul öncesi ve ilkokul öncesi oryantasyon haftası. Çocuklar okula alışsın diye. eller havaya yapıyorlarTatlim cuma gunu ne okulu?
Devlet okulları da yapıyor. Seniz kızın bu sene başlamıyor mu okula? sizde yok mu oryantasyon haftası?Ozel okul mu? Guzelmis cocuklarin kaynasmasi ce alismasi icin guzel birsey.
Bugun gidicez okula haber gelmedi.Muhtemelen pazartesi baslar bizede.Devlet okulları da yapıyor. Seniz kızın bu sene başlamıyor mu okula? sizde yok mu oryantasyon haftası?
Evet fen bilimlerine gidiyor. bu sene anaokulundan başladı işte. Uzun bir öğrenim hayatı var önünde :)) çocukların kaynaşması ve özgürce oyun oynamaları için planlanmış pedagog bu hafta gelip oyun oynamaları çok önemli demiş.Ozel okul mu? Guzelmis cocuklarin kaynasmasi ce alismasi icin guzel birsey.
bizimki her konuda büyümeye pek hevesli hani mümkün olsa üniversiteden başlayacak :)) Çarşamba oynamış perşembe dersler ne zaman başlayacak diyor. Aslında o da oyun delisi her çocuk gibi..ama bilmeden konuşmalarımızdan okula dair farklı bir algı yaratmasına mı neden olduk diye konuşuruyoruz kendi aramızda. Ama bunu anlamak için henüz erken sanırım.Okul öncesi ve ilkokul öncesi oryantasyon haftası. Çocuklar okula alışsın diye. eller havaya yapıyorlar
Canım kabızlık için kefir veriyor diyetisyenimiz bir arkadaşımda kronik kabızlık var kefir hapı içiyor ve hibiskus çayı mutlaka içiyor. Sorun çözüldü. Hibiskus çayının özelliklerinde zaten bu yazıyor. Bende öyle bir sorun yok kefir içiyorum ama hapına gerek duymuyorum. Ayrıca uzun süreli diyetlerde kabızlık oluyor diye ben de içiyorum çaydan.Bugun gidicez okula haber gelmedi.Muhtemelen pazartesi baslar bizede.
---
Vee annemde ictigim buyuk turk kahvesine ragmen tartı 75.2'yi gosterir.
Kabizlik sorunum cozulseydi 10 numara olurdu demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?