- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.441
Sağol canımMaşallah size eliniz kolunuz dert görmesin.
Bende herseyden 5 6 tane yapıyorum 2.5 kisiyiz
hayırlısı ile taşın canım seneye neler neler yaparızKesinlikle öyle.
Benimkisi biraz ekstra dar olunca hemen çıkardım ama muhtemelen tam girince ben de öyle yaparım.
Dennisgocum aslında çok kolaymış. Neden hiç denememişim anlamıyorum.
Meyveleri kabuklu ya da kabuksuz kurutmak sana kalmış.
Tatları farklı oluyor. Biraz kabuklu biraz kabuksuz yapıyorum ben.
1-2 cm kalınlığında dilimliyorum.
Bir tepsinin üzerine fırın kağıdı serip diziyorum. Sonra balkona koyuyorum.
Günde 1 kere de ters çeviriyorum.
Hava yağmurlu olmadığı sürece her yerde olur canım.
Ayy ne güzel olmuşlar.
Yıllardır şu dönemlerde hep bir şey çıkıyor. Aslında bir sürü şey denemek istiyorum farklı farklı.
Bu sene evdeyim. Şimdi de 3-4 ay içerisinde taşınacağız. Henüz şehir seçemedik. Kışlıkları taşımakla uğraşılmaz.
Seneye ben de çeşit çeşit şeyler yapmak istiyorum.
ay sorma şimdiden okul telaşesi başladı çanta istiyo onu istiyo bunu istiyo ayyy şimdiden başladı herşeyi istiyoCanım şu yaptıklarının hiç birisini ben yapmıyorum. Okul açılacak teyze kontenjanından gideceğim yanında ama direk eğlenmeye yani. O nedenle yoğun olman ve bazen motivasyonun bozulması çok normal. Ben sadece diyet yapıyorum ve günlük işlerim var. o nedenle uymak da uygulamak da kolay. Şu işlerini bir yoluna koy sen de hedefini yeniden koyar verirsin bu arada amacın almamak olsun ki tekrar tekrar aynı kilolarla uğraşma canım benim.
ya kavun zor olur sanki kuruması yaniBen de genelde aynı moddayım şekerim.
Çocuk yok.
Eşim hem ev işlerinde yardımcıdır hem de illa o olsun bu olsun demez.
Her akşam kahvaltı yapalım bir şey demez.
Hatta zor şeyler yapınca kendini yorma der.
Evden çalışıyorum. İşe git gel derdim yok.
Ama nasıl olursa hiç zamanım yok.
Her şey zor yetişiyor.
Ben de hemencecik yoruluyorum. :)
Bence bu işin sırrı ne kadar yoğunsan o kadar çok şey yapabiliyorsun.
Kendimi mi tekrarlıyorum. Yoksa okuduğumu tekrar mı okuyorum
Sağol canım
hayırlısı ile taşın canım seneye neler neler yaparız
ay sorma şimdiden okul telaşesi başladı çanta istiyo onu istiyo bunu istiyo ayyy şimdiden başladı herşeyi istiyo
ya kavun zor olur sanki kuruması yani
harika görünüyor tarif alalımKızlar, sizi yeni atıştırmalığım ile tanıştırayım.
Evde kendim barımı yaptım.
sevindiğim bir haber
Bir kaşık bal ile bir beden incelin
Beslenme Uzmanı Mike Mclnnes yatmadan önce tüketilen bir kaşık balın kilo vermenize yardımcı olduğunu söylüyor.
Önemli bir ayrıntı; tüketilen balın gerçek bal olmasına dikkat!
Bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış olan bu haber, tatlı severleri sevindirecek. Doğal şekerlerden oluşan bal, yatarken tüketildiğinde siz uyurken bile metabolizmanızı hızlandırarak bir beden incelmenizi sağlayacak.
Şekeri tamamen hayatınızdan çıkarıp onun yerine gerektiğinde bal tükettiğinizde haftada 1 ya da 1,5 kilo verdiğinizi göreceksiniz.
Arada kendinizi ödüllendirmek için baldan yapılmış abur cuburlarda yiyebilirsiniz, tabiki aşırıya kaçmamak şartı ile.
Bunun yanında Beslenme Uzmanı Mike Mclnnes, zayıflamak isteyenlerin hayatından patatesi tamamen çıkarması gerektiğini, haftada bir gün kesinlikle karbonhidrat almaması gerektiğini ve her öğünde bir miktar protein tüketmesi gerektiğini söylüyor.
Kaynak:blog.milliyet
harika görünüyor tarif alalım
selam şekerler
bayram bana +2,5 kilo olarak geri döndüyalova daydık bayramda, sağolsun elticiklerim bana çok iyi baktı dönerken de tatlıları incirleri paket paket yanımıza verdiler şu an dolap onlarla dolu yarın sibele hesap günüm olmasa hiç affetmicem de sibelcim beni az oysun diye 3 gündür çok dikkat ediyorum bakalım yarın kaç çıkıcam
Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum Eki Görüntüle 2041809
İnsan bulunduğu kabın şeklini alır derler ya bizim kabımız demek ki geniş ve rahat şimdilik :)))Ben de genelde aynı moddayım şekerim.
Çocuk yok.
Her şey zor yetişiyor.
Kolay gelsin canım benim. Ben de yeğenimin okulu için istanbula geldim. Bu arada kendime üniversitede mermer bir satranç takımı almıştım. Çok da severim. Az önce okula başlama hediyesi diye yeğenime hediye ettim. Satranç çok ilgisini çekiyor. Satranç nasıl biter diyoruz " çat mat diyor" :)))Sağol canım
ay sorma şimdiden okul telaşesi başladı çanta istiyo onu istiyo bunu istiyo ayyy şimdiden başladı herşeyi istiyo
İnsan bulunduğu kabın şeklini alır derler ya bizim kabımız demek ki geniş ve rahat şimdilik :)))Ben de genelde aynı moddayım şekerim.
Çocuk yok.
Her şey zor yetişiyor.
Kolay gelsin canım benim. Ben de yeğenimin okulu için istanbula geldim. Bu arada kendime üniversitede mermer bir satranç takımı almıştım. Çok da severim. Az önce okula başlama hediyesi diye yeğenime hediye ettim. Satranç çok ilgisini çekiyor. Satranç nasıl biter diyoruz " çat mat diyor" :)))Sağol canım
Süper görünüyor ellerine sağlık..
baya baya bol malzemos olmuşAaa, hiç bilmiyordum.
Balı nedense pek sevemem ama yine de zaman zaman tüketmeye çalışıyorum
Babamların arıları var. O nedenle doğallık şüphem de olmuyor.
Daha çok tüketeyim bari.
Tarif çok uydurma monicim ama bal var.
4 yemek kaşığı bal, 2 kuru kayısı, 1 muzu robottan geçirdim.
Ayrıca fındık, badem ve cevizi de( ben 8,10,4 olarak koydum.) robottan geçirdim.
1 su bardağından biraz fazla müsli ekledim. (Etinin müslisini beğenmemiştim. Bitsin diye yaptım aslında ama artık hep yapacağım.)
Biraz da kuruttuğum kuru meyvelerden ekledim.
Hepsini karıştırıp yağlı kağıt serdiğim tepsiye incecik yaydım ve 150 derece de 15 dakika pişirdim. Sonrasında dilimledim ve 15 dakika daha pişirdim.
Fırından çıkarıp soğuduktan sonra da afiyet olsun.
İçerisindeki malzemeleri kafanıza göre değiştirebilirsiniz zaten. Önemli olan yulaf ve bal/pekmez olması.
Eşim normalde barları sevmez ama bunu bayılarak yedi.
Tavsiye ederim.
aleyküm selam banumSelamın aleyküm kızlarrrrrr
Kaçak Oynakbaşı şükür yazmaya fırsat buldu
Herkese hayırlı akşamlar
Bayram öncesi temizlik sonra bayram yoğunluğu üstüne birde bayram sonrası temizlikderken inanın kendi takımıma bile zar zor yazmaya fırsatım oluyordu
Bazen PC başında bile uyuya kaldığım oluyordu tam yazarken
Bende düzeni bozulup Bayram madurlarından oldum ama açıkçası birazda tartıdan kıllanıyorum ( züğürt tesellisi gibi ama belki pili zayıflamıştır hala kaç hafta önce alacakken fırsatım olmadı )
Yarını iple çekiyorum ama tartıdan dolayı değil Sibele gidip haftalık çoşkumuzu alacağımız içinOlmuşla ölmüşe çare yok artık neyse sonucumuza katlanacağız ve sonraki haftalara bakacağız
Umarım hepimiz yarın bol bol eksi görürüz ( en azından artılarımızı göndermiş oluruz)
Ayşemmmmmkader arkadaşım kız ben bahçede olsun bayramda köyde olsun inan kaçamak hiç yapmadım ( haftalık dondurma hakkımıda cumartesi yemiştim son kontrolden sonra ) Resmen bayramdan kedinin çiğere baktığı gibi tatlılara baktım ama seninde sonradan dediğin gibi hiç ara öğün fırsatım olmadı suyumu da içemedim koşturmacadan ve bayramdan sonra + 1.5 görmüştüm ( sibelin son ölçümüne göre )
1 haftadır inan çok dikkat ediyorum ama bu sabah 1 kg artıydım halagerçi dediğim gibi belki bir mucize olur da tartıda sıkıntı vardır
Yinede moral bozmak yok dediğin gibi artık yüzleşeceğiz Sibelde ve sonraki listeyle birlikte yine her hafta çok güzel kilolar vereceğiz canımne de olsa çoşkuyu verip salıyorlar bizi
Maşallah suphanallah
Ellerine ve emeğine sağlık canımRabbim afiyetle yemeyi nasip eder inşallah ...Aminnn
Ben onun yarısı kadar yaptım kışlık ama geçen gün ve bugün 1 kavanozu hallettik bilemenemenlik yapmıştım o an zor gelince hemen elim kavanoza gitti ama önümüzdeki hafta bir kaç kavanoz daha yaparım sanırım yoksa kışın ortasında biter yine geçen sene olduğu gibi
Hemen yiyip yatayimsevindiğim bir haber
Bir kaşık bal ile bir beden incelin
Beslenme Uzmanı Mike Mclnnes yatmadan önce tüketilen bir kaşık balın kilo vermenize yardımcı olduğunu söylüyor.
Önemli bir ayrıntı; tüketilen balın gerçek bal olmasına dikkat!
Bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış olan bu haber, tatlı severleri sevindirecek. Doğal şekerlerden oluşan bal, yatarken tüketildiğinde siz uyurken bile metabolizmanızı hızlandırarak bir beden incelmenizi sağlayacak.
Şekeri tamamen hayatınızdan çıkarıp onun yerine gerektiğinde bal tükettiğinizde haftada 1 ya da 1,5 kilo verdiğinizi göreceksiniz.
Arada kendinizi ödüllendirmek için baldan yapılmış abur cuburlarda yiyebilirsiniz, tabiki aşırıya kaçmamak şartı ile.
Bunun yanında Beslenme Uzmanı Mike Mclnnes, zayıflamak isteyenlerin hayatından patatesi tamamen çıkarması gerektiğini, haftada bir gün kesinlikle karbonhidrat almaması gerektiğini ve her öğünde bir miktar protein tüketmesi gerektiğini söylüyor.
Kaynak:blog.milliyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?