Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah size eliniz kolunuz dert görmesin.
Bende herseyden 5 6 tane yapıyorum 2.5 kisiyiz
Sağol canım
hayırlısı ile taşın canım seneye neler neler yaparız
ay sorma şimdiden okul telaşesi başladı çanta istiyo onu istiyo bunu istiyo ayyy şimdiden başladı herşeyi istiyo

ya kavun zor olur sanki kuruması yani

***5. Takım 533. Etap***

servey ( / / /% )
moni ( / / /% )
fancynancy (
/ / /% )
inatettimolacak ( / / /% )

dennisgo ( / / /% )
Egeliegeli ( / / /% )

5. Takım Ortalaması: %

toplight ( / / /% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo ( / / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub ( / / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem ( / / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari ( / / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp ( / / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul ( / / /% ) Karmaşık Üye.

kaanin annesi ( / / /% ) Yeni üye Baş. Kilosu:59 Hedef Kilosu:53 Baş.Tar. 20 Ağustos
dirilisci hatun ( / / /% ) Yeni üye Baş. Kilosu:85 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 20 Ağustos
Belkizzz ( / / /% ) Yeni üye Baş. Kilosu:70 Hedef Kilosu:52 Baş.Tar. 20 Ağustos
elvan7 ( / / /% ) Yeni üye Baş. Kilosu:?? Hedef Kilosu:?? Baş.Tar. 24 Ağustos
neva50( / / /% ) Yeni üye Baş. Kilosu:72 Hedef Kilosu:?? Baş.Tar. 20 Ağustos

***5. Takım 534. Etap***

servey (69///%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
moni (85,4///%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
fancynancy (71,4///%) etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
inatettimolacak (59,9///%) etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
dennisgo (71.7///%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
Egeliegeli (65// /%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (67,2///%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

kaanin annesi (59,2///%) Yeni üye Baş. Kilosu:59 Hedef Kilosu:53 Baş.Tar. 20 Ağustos
dirilisci hatun (83,9///%) Yeni üye Baş. Kilosu:85 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 20 Ağustos
Belkizzz (69,7///%) Yeni üye Baş. Kilosu:70 Hedef Kilosu:52 Baş.Tar. 20 Ağustos
elvan7 (69,8///%) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
neva50 (72/ / /% )Yeni üye Baş. Kilosu:72 Hedef Kilosu:?? Baş.Tar. 20 Ağustos

Sağol canım

ay sorma şimdiden okul telaşesi başladı çanta istiyo onu istiyo bunu istiyo ayyy şimdiden başladı herşeyi istiyo

İnşallah canım. Hem de fit fit yaparız :)

ya kavun zor olur sanki kuruması yani

En kolay kavun kurudu desem :)
Aşırı sulu bir kavun değildi benimkisi. Kalın da dilmedim. 1 günde tamam oldu. Şaşırdım.

Aaaa, ben meğer Eylül ayını bundan çok seviyormuşum.

sevindiğim bir haber

Bir kaşık bal ile bir beden incelin

Beslenme Uzmanı Mike Mclnnes yatmadan önce tüketilen bir kaşık balın kilo vermenize yardımcı olduğunu söylüyor.

Önemli bir ayrıntı; tüketilen balın gerçek bal olmasına dikkat!

Bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış olan bu haber, tatlı severleri sevindirecek. Doğal şekerlerden oluşan bal, yatarken tüketildiğinde siz uyurken bile metabolizmanızı hızlandırarak bir beden incelmenizi sağlayacak.

Şekeri tamamen hayatınızdan çıkarıp onun yerine gerektiğinde bal tükettiğinizde haftada 1 ya da 1,5 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

Arada kendinizi ödüllendirmek için baldan yapılmış abur cuburlarda yiyebilirsiniz, tabiki aşırıya kaçmamak şartı ile.

Bunun yanında Beslenme Uzmanı Mike Mclnnes, zayıflamak isteyenlerin hayatından patatesi tamamen çıkarması gerektiğini, haftada bir gün kesinlikle karbonhidrat almaması gerektiğini ve her öğünde bir miktar protein tüketmesi gerektiğini söylüyor.

Kaynak:blog.milliyet

Aaa, hiç bilmiyordum.
Balı nedense pek sevemem ama yine de zaman zaman tüketmeye çalışıyorum
Babamların arıları var. O nedenle doğallık şüphem de olmuyor.
Daha çok tüketeyim bari.

harika görünüyor tarif alalım

Tarif çok uydurma monicim ama bal var.
4 yemek kaşığı bal, 2 kuru kayısı, 1 muzu robottan geçirdim.
Ayrıca fındık, badem ve cevizi de( ben 8,10,4 olarak koydum.) robottan geçirdim.
1 su bardağından biraz fazla müsli ekledim. (Etinin müslisini beğenmemiştim. Bitsin diye yaptım aslında ama artık hep yapacağım.)
Biraz da kuruttuğum kuru meyvelerden ekledim.
Hepsini karıştırıp yağlı kağıt serdiğim tepsiye incecik yaydım ve 150 derece de 15 dakika pişirdim. Sonrasında dilimledim ve 15 dakika daha pişirdim.
Fırından çıkarıp soğuduktan sonra da afiyet olsun.
İçerisindeki malzemeleri kafanıza göre değiştirebilirsiniz zaten. Önemli olan yulaf ve bal/pekmez olması.
Eşim normalde barları sevmez ama bunu bayılarak yedi.
Tavsiye ederim.

Selamın aleyküm kızlarrrrrr

Kaçak Oynakbaşı şükür yazmaya fırsat buldu
Herkese hayırlı akşamlar

Bayram öncesi temizlik sonra bayram yoğunluğu üstüne birde bayram sonrası temizlik derken inanın kendi takımıma bile zar zor yazmaya fırsatım oluyordu
Bazen PC başında bile uyuya kaldığım oluyordu tam yazarken

Bende düzeni bozulup Bayram madurlarından oldum ama açıkçası birazda tartıdan kıllanıyorum ( züğürt tesellisi gibi ama belki pili zayıflamıştır hala kaç hafta önce alacakken fırsatım olmadı )

Yarını iple çekiyorum ama tartıdan dolayı değil Sibele gidip haftalık çoşkumuzu alacağımız için Olmuşla ölmüşe çare yok artık neyse sonucumuza katlanacağız ve sonraki haftalara bakacağız

Umarım hepimiz yarın bol bol eksi görürüz ( en azından artılarımızı göndermiş oluruz )

Ayşemmmmm kader arkadaşım kız ben bahçede olsun bayramda köyde olsun inan kaçamak hiç yapmadım ( haftalık dondurma hakkımıda cumartesi yemiştim son kontrolden sonra ) Resmen bayramdan kedinin çiğere baktığı gibi tatlılara baktım ama seninde sonradan dediğin gibi hiç ara öğün fırsatım olmadı suyumu da içemedim koşturmacadan ve bayramdan sonra + 1.5 görmüştüm ( sibelin son ölçümüne göre )
1 haftadır inan çok dikkat ediyorum ama bu sabah 1 kg artıydım hala gerçi dediğim gibi belki bir mucize olur da tartıda sıkıntı vardır
Yinede moral bozmak yok dediğin gibi artık yüzleşeceğiz Sibelde ve sonraki listeyle birlikte yine her hafta çok güzel kilolar vereceğiz canım ne de olsa çoşkuyu verip salıyorlar bizi

Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum Eki Görüntüle 2041809

Maşallah suphanallah
Ellerine ve emeğine sağlık canım Rabbim afiyetle yemeyi nasip eder inşallah ...Aminnn
Ben onun yarısı kadar yaptım kışlık ama geçen gün ve bugün 1 kavanozu hallettik bile menemenlik yapmıştım o an zor gelince hemen elim kavanoza gitti ama önümüzdeki hafta bir kaç kavanoz daha yaparım sanırım yoksa kışın ortasında biter yine geçen sene olduğu gibi

İnsan bulunduğu kabın şeklini alır derler ya bizim kabımız demek ki geniş ve rahat şimdilik :)))
Sağol canım

Kolay gelsin canım benim. Ben de yeğenimin okulu için istanbula geldim. Bu arada kendime üniversitede mermer bir satranç takımı almıştım. Çok da severim. Az önce okula başlama hediyesi diye yeğenime hediye ettim. Satranç çok ilgisini çekiyor. Satranç nasıl biter diyoruz " çat mat diyor" :)))

İnsan bulunduğu kabın şeklini alır derler ya bizim kabımız demek ki geniş ve rahat şimdilik :)))
Sağol canım

Kolay gelsin canım benim. Ben de yeğenimin okulu için istanbula geldim. Bu arada kendime üniversitede mermer bir satranç takımı almıştım. Çok da severim. Az önce okula başlama hediyesi diye yeğenime hediye ettim. Satranç çok ilgisini çekiyor. Satranç nasıl biter diyoruz " çat mat diyor" :)))

baya baya bol malzemos olmuşdenemek isterim mutlaka
teşekkürler tatlım

aleyküm selam banum
bayram bizi bozdu
ara öğün ve su olmayınca düzen kalmıyor malesefama bayram da bitti gitti artık önümüze bakıcaz
bende son ölçümden bu yana baya artıdayım bakalım yarın ne çıkacak sonuçama zaten görünen köy kılavuz istemezmiş kilo aldığım belli oluyor
bide sanırım en son sibel deyken klimanın önünde yan oturmuştum hatırlarsan o beni fena çarpmış hala kendime gelemedim,sağ boşluğum felaket tutuldu yatmak kalkmak işkence oldu gece bitmiyor sabah olmuyoryürüyüş ve hareket edemedim o yüzdenneyse artık olana çare yok,rabbim sağlık sıhhat versin hepimize inşallah aminn

Hemen yiyip yatayim
Çıtır olmayı planlarken balinaya donmeyelim deneyen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…