Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum;
07:30
1 yesil elma rendesi
4 yk az suda yumusatilmis yulaf
Tarcin

10:00
400 ml besi bir yerde
1 salatalik

12:30
1 kepce tarhana
4 yk haslanmis yagsiz taze fasulye
4 yk yogurt

17:00(uyudum diye biraz gec oldu)
1 kucuk yesil elma
4 yk yogurt
400 ml kiraz ve maydanoz sapi

19:15
1 parca fırında tavuk pirzola
Maydanoz ve 1 biberden olusan salata

Gogus istemistim esim pirzola almis ve pisirmis neyseki firinda yapmis.Komsuya gecmistim o esnada yapmis sasirdim.

3 L uzeri
2 t.kahvesi

Spor;
45 dk yuzme ve suyun icinde egzersiz
20 dk yuruyus

Son düzenleme:

Aynen canım önümüzdeki maçlara bakacağız
Ben bir kaç kere çıktım yürüdüm ama hususi değildi tabiki
Çok geçmiş olsun canım biz iyisimi yanlara doğru kaçalım ya kapı tarafına yada damacana tarafına gerçi şimdi yarın baya kalabalık olabilir malum bayram sonrası ama Murat bey ilk günler daha çok olur diyordu belli de olmaz

Bİsmillah diyip sabaha hayırlısıyla başlayalım da ondan sonra çok daha güzel olur
Artık tadını biliyorum modunda ilerlemek lazım Ayşem en azından yılbaşına kadar o zamana kadar baya fark olur

Biz takımca YIlbaşı hedef listesi oluşturduk kendi aramızda hem motive oluruz hemde yılbaşına hedef koymuş oluruz diye

Tatlım senin diyetisyenin kim? Belki tatilden sonra giderim kolaylıkla ulaşılabiliyor olması uzaktan da olsa yardımcı olması çok güzel. Ama burada senin iraden başrolde tabiii ki.

Nasıl kurutuyorsun canım?

Yazmışsın bile

Üzerini örtüyor musun mesela yağlı kağıt vs ile yıksa öylece bırakıyor musun? Balkonda mı? Mutfakta falan da kurur mu? Bizim burda koysam balkona kargalar hiçbişi bırakmaz

Valla süper.

Aynen öyle.
Biraz keyif modunda takılmak da hiç fena değil tabi.

baya baya bol malzemos olmuşdenemek isterim mutlaka
teşekkürler tatlım
Bu malzemelerden 15 dilim falan çıktı monicim.

Nasıl kurutuyorsun canım?

Meyvelerin ister kabuklarını soyup ister soymadan 1-2 dilim kalınlığında kesip fırın kağıdının üzerine dizip güneşe koyuyorum fancycim. Arada da ters düz yapıyorum o kadar.

Ühühühüüü gözlerim doldu. Benim kocam bir bardak almayı bilir mutfaktan sağolsun. Birde yemekten sonra kendi tabağını götürür.
Maşallah maşallah. Daha çok öğrensin.

Üzerini örtüyor musun mesela yağlı kağıt vs ile yıksa öylece bırakıyor musun? Balkonda mı? Mutfakta falan da kurur mu? Bizim burda koysam balkona kargalar hiçbişi bırakmaz

Örtmüyorum fancycim. Üzeri açık olmalı. Mutfakta kuruyacağını zannetmiyorum. Güneş görmek istiyor.
Bizim de önceden balkona zırt pırt kuşlar geliyordu. Çok zor oluyor gerçekten.
Belki cama koyabilirsin güneş alacak şekilde iç tarafa.

İlk günün geride kaldı tebrikler
Bakalım yarınki fark ne kadar olacak diyeceğim ama ben olsam 3 gün tartılmam bitince tartılırım

Evet öyle olabilir. Mutfakta en güneş alan yere koyabilirim. Teşekkürler canım.

Tatlım senin diyetisyenin kim? Belki tatilden sonra giderim kolaylıkla ulaşılabiliyor olması uzaktan da olsa yardımcı olması çok güzel. Ama burada senin iraden başrolde tabiii ki.
Kocaeli medikal parkta öznur Bircan canım. Hepimiz çok seviyoruz. Çok da memnunuz. İzmitte ve bence sana uzak değil gidilebilir :)

Bıgün menü paylaşmak isterdim ama paylaşamıycam. Cıslar yedim. Galiba bayram tatili bana hiç yaramadı. Toparlayamıyorum kızlar kendimi. Dün çok iyiydi, bugün gene sapıttım. Şu bir haftalık tatilimizde çıksın aradan, artık kocişle de oturup ciddi ciddi konuşcam. Gerçi hep konuşuyorum ama. Kendi kendime mi konuşsam acaba ciddi ciddi?
Yani beni bir 10 gün daha pas geçin. Zaten kaptanımla da konuştuk, izne ayrılıyorum. İnşallah 71,4 ü görüp tekrar listeye girerim. Aman yaaaa kilo problemi hiç yaşamamıştım, gerçekten çok zormuş.

Kocaeli medikal parkta öznur Bircan canım. Hepimiz çok seviyoruz. Çok da memnunuz. İzmitte ve bence sana uzak değil gidilebilir :)
Uzakmış yaaaa. Çocuklar olmasa problem değil. Mert sütten kesildikten sonra belki daha rahat gidebilirim ama inşallah o zaman da gerek kalmaz. :)

Tatilinin tadını çıkar sen canım..
Dönünce tam gaz başlar hallediverirsin.
Ne şanslısın ki daha önce yaşamamışsın bu sorunu. Bundan sonra da hiç yaşamazsın inşallah.

Tatilinin tadını çıkar sen canım..
Dönünce tam gaz başlar hallediverirsin.
Ne şanslısın ki daha önce yaşamamışsın bu sorunu. Bundan sonra da hiç yaşamazsın inşallah.
İnşallah çanım. Hiçbirimiz yaşamayalım bu durumları artık. Gerçi sen bizden önce hedefe varacaksın orası kesin bu diyet işi Gerçekten büyük stres. Yani yememe gerekliliği bende sıkıntı yaratıyor. Kendimi şartlamam da zaman alıyor niyeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…