Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menum
SABAH 1 haşlanmış patatesli 1 yumurtalı omlet, kk kadardan büyük peynir, 1 domates. 1 ck fındık ezmesi. 7 zeytin.
ARA 1 sb sütü kahve
1 yeşil elma
ÖĞLE 2 tam buğday unlu ekmekle domates peynirli tost.
ARA az üzüm
AKŞAM 2 kepçe yeşil mercimek çorbası 1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor 50 mekik
300 ip atlama

Ben bu tarifi tarcinla denemistim canım limon tansiyonu düşürüyor diye sen öyle bi sorun yaşadın mı

Dirilişcim normalde benim tansiyonum çabuk düşer. Bu kürü de daha önce denediğim zaman düşmüştü. Zaten yeşilçay da bazen düşürüyor ama bu sefer sorun yaşamadım.

Bundan sonra bizde kaptanimizin izinden gidelim

Aynen şekerim. Artık ağzımda sakızla bile tartılmam.

Anladım canım tsk ederim

Haha hay sen cok yaşa emi güldürdün beni kız

Sabah
1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık maydanoz cay

Ara
Yarım avuç sarı leblebi 3 fındık

Öğlen
Patlıcan kavurması yoğurt 2 dilim karpuz

Ara
Yeşil cay

Aksam
3 kaşık pul biberli yoğurt 2 kaşık bamya çorbası 2 catal karniyarik (oglumun tabaginda kalanlar)

Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş T turkcedersidefterimcom

Hem corapla hem kıyafetle tartiliyorum bu cuma çıkarıp tartilacagim 200 300 gram eksik olur belki

Canım sakın pes etme. Adet öncesi olur öyle . Yolculuk yaptin. Merak etme gidecek o kilolar

Hem corapla hem kıyafetle tartiliyorum bu cuma çıkarıp tartilacagim 200 300 gram eksik olur belki

Canım 600 gr bile fark görülebiliyor. En doğrusu kıyafetsiz, sabah aç karnına, wcden sonra tartilmakBen banyodan sonra saçımı kurutmadan tartılmıyorum. Saçım da biriken sudan ötürü fazla çıkmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…