- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.001
Tebrikler canım bayram ve düğüne rağmen eksiyi gördün inşallah hedefe de ulasirsin
Artı gormektense tam hedef tutmasin olsun yavaş yavaş da olsa gidecek kilolarHedefimi tutturamadım o kadar uğraşa rağmen..
IP atlamak mükemmel işe yarıyor ama çok yoruyor. Bende dün yapamadım hiç.Insallah canım ama bu hafta cok sıkı spor yaptım sünnet çocuğu gibi geziyorum kaslarım çalışmış
Ah o haftasonu kaçamakları benimde çok vakit kaybetmeme sebep oldu.Pazar günü 86 yi bile gördüm
Ah o haftasonu kaçamakları benimde çok vakit kaybetmeme sebep oldu.Pazar günü 86 yi bile gördüm
IP atlamak mükemmel işe yarıyor ama çok yoruyor. Bende dün yapamadım hiç.
Çıtır olmak kolay değil napalım
Ah o haftasonu kaçamakları benimde çok vakit kaybetmeme sebep oldu.
Dün yediğim hurmalar yani...... Bugün büyük sıkıntı yanii
Aynen canım Ayy insanın psikolojisi bozuluyor.Evet benim etlerim bile aciyordu ilk zamanlar simdi alıştım ama
Dimi ama çıtır olunca bu gunleri aklimizdan cikarmqyalim ipin ucunu birqkmayalim ne zorluklae çektik diye
Artı gormektense tam hedef tutmasin olsun yavaş yavaş da olsa gidecek kilolar
Aynen canım Ayy insanın psikolojisi bozuluyor.
Birdaha hamile kalırsam çok dikkat edeceğim özelliklede doğumdan sonra emzirme döneminde kimsenin lafına bakmayacagim. Sonra kilolar gitmiyor
Yaa internet ve telefon çekmiyor. Kars'in koyündeyiz. Eşim Sarikamiş'a gitti sırf benim mesajımı gruba yazsın diye. Öz eldentoplight göndermiş
Gayet güzel vermissin maşallah. Allah hepimize güçlü irade ve sabır versin hedeflerimize ulasalim.Yine fena değil aslında rakam.
1,3 kg ama biraz daha fazla olsa sevinecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?