- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.061
Bayadir yazamiyorum canlarim,67.5 kilodan 67 ye dusmek istiyorum.15 EYLÜL HAFTALIK HEDEFLİSTESİ
@toplight >> 73,4>> 72
@servey >> 71,1 >> ??
@inatettimolacak >> 59,7>> ??
@moni >>85,2>>84,9
@fancynancy >>??>>??
@lydznp >> 84.3>> 83.3
@dennisgo >>68,8>>67
@Egeliegeli >> 65>> 64,0
@morordek>>67,5>>67,2
@nilsub >> ??>> ??
@wendigo >> 67,5>> ??
@0zlem >> 75,1>> 73 biraz abarttim sanki
@btlbetul >>?? >> ??
@Cikilatacanavari >> ?? >> ??
B Belkizzz >> ??>> ??
@Neva50 >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> 84.5>>84.0 [fazla abartmayım insallah düğün sonu toparlarım ] ??
@Ay12live >>?? >>??
@kaanin annesi >>57,5>>57
@elvan7 >>67,8>>66,5
@hedef38beden >>78,5>>?? 77
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİYAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODAKALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE 
Yolculuk iyiydi canım dün iş güç ile geçti. Bugün ancak kendime geldim. Şimdi keyif yapıyorum. Senin tarifi yaptım bugün soda Yeşilçay limon.. Onu içiyorNasıldı yolculuk Dennisgocum?
Uff deniz şu son ara öğünü çok sevdi. Ben de bitter çikolatalı dondurma aldım. Yolculuk ödemi için birşeyler yapayım ve atayım ödemi de yiyeceğim :)Menümü yazayım.
Sabah:
Öğle:
- 2 dilim kepekli ekmekle peynirli sandviç
- 1 dilim etimekle 1 çay kaşığı diyet reçel
- 1 incir
Ara:
- Kefir, maydanoz, salatalık karışımını rondodan geçirip içtim.
Ara:
- 1 dilim kavun
Akşam:
- Dondurmalı irmik helvası ( Ya bunu kim icat etmişse ben bayılıyorum resmen.
)
- 1 yemek kaşığı fasulye
- 1 yemek kaşığı erişte
- Ton balıklı salata
Bugun başka ekmek yemeyeceksindir zaten meyve de yarım ye canım. O detoks çok iyi.. Ama etkisini sonra da göreceğin için en az bir hafta program yap bence. Benim eski listem vardı ya bence bir kaç gün onu yapıp detoksu yapıp yine bir kaç gün o listeden devam et canım. Toplam bir haftayı tamamla bakalım sonuç nasıl olacak?Günaydın kızlar
Sabah sabah 50 dk yuruyus yaparak anneme gittim geldim. Orada yememem gereken bir sey yedim.. 2 buyuk parca biberli ekmek yedim. Halbukidennisgo 'nun 3 gunluk detoksuna bugun tekrar baslamayi dusunuyordum.
Yolun beni kızlar!!
Bir önceki tatlı ile ilgili muhtemelen. Ama önlem aldın sorun yok bence.Günaydın kızlar.
Umarım herkes için güzel bir pazar olur.
Bugün, tartı beni fena korkuttu. Hemen toplandım. Güne kefirle başladım.
Bugün ekstra dikkat edip yeni haftaya rahat başlamak istiyorum.
Yeni yıla mezun girmek istiyorum. Diyetisyen yeni hedef koydu gerçi 56 olmak isteyebilirim. Hele bir 58 gelsin de o zaman bakacağım :)YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
1 OCAK PAZARTESİ HEDEF LİSTESİ GÜNCEL
@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 71,1 >> 65
@[COLOR=#006600]inatettimolacak[/COLOR] >> 59,7 >> ??
@[COLOR=#006600]moni[/COLOR] >>85,2>>74,9
@fancynancy >>??>> ??
lydznp >> 84,3>> 75,0
dennisgo >>68,8>>58
@Egeliegeli >> 65>> 58 (1 Eylul'deki hedefim olsun)
@morordek>>67,5 >>64 (az olsun benim olsun :) )
@[COLOR=#006600]nilsub[/COLOR] >> ??>> ??
@wendigo >> 67,5>>??
@0zlem >> 75,1 >> 65
@[COLOR=#006600]btlbetul[/COLOR] >>?? >> ??
@[COLOR=#006600]Cikilatacanavari[/COLOR] >> ?? >> ??
B Belkizzz >> ??>> ??
@[COLOR=#006600]Neva50[/COLOR] >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> 84.5 >>75.0 [insallah basarıcam]
@[COLOR=#006600]Ay12live[/COLOR] >>?? >>??
@kaanin annesi>>57,5>>53, 52 inşallah Yarabbimmm
@elvan7 >>67,8>>??
hedef38beden >>78,5>>65

İyi pazarlar canınGünaydınlar
Iyi pazarlar
Günaydını geçeli çok oldu değil mi canım :)Tünaydın kızlar
Yolculuk iyiydi canım dün iş güç ile geçti. Bugün ancak kendime geldim. Şimdi keyif yapıyorum. Senin tarifi yaptım bugün soda Yeşilçay limon.. Onu içiyor
Uff deniz şu son ara öğünü çok sevdi. Ben de bitter çikolatalı dondurma aldım. Yolculuk ödemi için birşeyler yapayım ve atayım ödemi de yiyeceğim :)
Bugun başka ekmek yemeyeceksindir zaten meyve de yarım ye canım. O detoks çok iyi.. Ama etkisini sonra da göreceğin için en az bir hafta program yap bence. Benim eski listem vardı ya bence bir kaç gün onu yapıp detoksu yapıp yine bir kaç gün o listeden devam et canım. Toplam bir haftayı tamamla bakalım sonuç nasıl olacak?
Bir önceki tatlı ile ilgili muhtemelen. Ama önlem aldın sorun yok bence.
Yeni yıla mezun girmek istiyorum. Diyetisyen yeni hedef koydu gerçi 56 olmak isteyebilirim. Hele bir 58 gelsin de o zaman bakacağım :)
Bugünkü menüm
Sabah; 2 dilim ekmek, 5 zeytin, yarım dilim dil peyniri, 2 yumurta beyazı az yumurta sarısı ile omlet( dün poğaça yaptım üstüne sarıları sürdüm kalanını bugün omlet yaptım), domates salatalık
Öğlen ; 2 dilim ekmek, 3 yemek kaşığı tavuk sote, yağsız tuzsuz limonlu yeşil salata
Ara ; 10 badem 1 elma
Akşam ; 6 kaşık mantar sote, yağsız tuzsuz salata
Ara ; 3 kaşık yoğurt, 1 bardak soda limon
-3 litre su
- 1 litre dukan birası
- 2 bardak hibiskus çayı
- Spor olursa ayrıca yazayım ama ara verdim ya şu an hiç yapasım yok :)
Yookk ekmek falan yemem hatta hic birsey yemem.Uff deniz şu son ara öğünü çok sevdi. Ben de bitter çikolatalı dondurma aldım. Yolculuk ödemi için birşeyler yapayım ve atayım ödemi de yiyeceğim :)
Bugun başka ekmek yemeyeceksindir zaten meyve de yarım ye canım. O detoks çok iyi.. Ama etkisini sonra da göreceğin için en az bir hafta program yap bence. Benim eski listem vardı ya bence bir kaç gün onu yapıp detoksu yapıp yine bir kaç gün o listeden devam et canım. Toplam bir haftayı tamamla bakalım sonuç nasıl olacak?
Bir önceki tatlı ile ilgili muhtemelen. Ama önlem aldın sorun yok bence.
Yeni tarif nedir ? Benim en sevdiğim yoğurt soda limon :)Oyy, mis gibi.
Ben de kaç gündür yapmıyorum ama bugüne farklı tarif düşüncem var bakalım.
Yaa bu tatlılar yok mu bu tatlılar.
Resmen beni sınıyorlar.
Ne güzel Dennisgocum, inşallah hedefine ulaşırsın.
Benimki de bir mezuniyet olmasa da kendimi son derece iyi hissetme kilosu.
Afiyet olsun. Gayet güzel olmuş.
Zaten şu nefsimize hakim olsak hepimiz incecik olurdukGünaydın kızlar
Sabah sabah 50 dk yuruyus yaparak anneme gittim geldim. Orada yememem gereken bir sey yedim.. 2 buyuk parca biberli ekmek yedim. Halbukidennisgo 'nun 3 gunluk detoksuna bugun tekrar baslamayi dusunuyordum.
Yolun beni kızlar!!
Hadi bakalım, bu listeyi yap da 7 lerden kurtulunca 6 lar için 4 günlük detoks aldım. Onu yapacağız :)Yookk ekmek falan yemem hatta hic birsey yemem.
Bugun aksam yemegi olarak şu elma,salatalik,maydonoz suyu varya ona birde yogurt ekleyip denemek istiyorum.
Bugun aksami oyle gecistirrim. Yarin senin eski listenden devam ederim Detoksuda ilerleyen zamanlarda yaparim..
TunaydinTünaydın kızlar
Bence de canım. Dengelemeyi öğreniyoruz bu kaçamaklar ile böyle bakalım ve çok da mutsuz olmayalım bence :)Zaten şu nefsimize hakim olsak hepimiz incecik olurduk
Neyse hemen kaçamak yaptım diye pes etmek yok detoksa ertesi gün değil hemen ilk ogunden başla bence canım.
Ahh bir 6lari ucundan da olsa gorebilsem.. insallahh..Hadi bakalım, bu listeyi yap da 7 lerden kurtulunca 6 lar için 4 günlük detoks aldım. Onu yapacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?