- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.081
ay sorma atın beni de köprüden falanAhh bir 6lari ucundan da olsa gorebilsem.. insallahh..
Selam canım nasılsınslm kızlar
Olmaz köprüden atmak yok diyetlere atacağız seni :)ay sorma atın beni de köprüden falan
iyi canım evdeyimSelam canım nasılsın
hahah bencede yaaa bakalım başladım ucundan kıyısındanOlmaz köprüden atmak yok diyetlere atacağız seni :)
Evet bugün diyet düzenime döndüm. Ama spora başlayamadım umarım yarın da ona başlarım. Herşey yolunda şu aniyi canım evdeyim
sen ne yaptın bitirdin mi işlerini temizliği bitirdinalışverişinide yaptın mı
Ortim böyle devam edersek herkescikler mezun olup gidecek sadece ikimiz kalicaz burada ve bu kiloda yaslanacazzzz..ay sorma atın beni de köprüden falan
sen yaparsın bilirimEvet bugün diyet düzenime döndüm. Ama spora başlayamadım umarım yarın da ona başlarım. Herşey yolunda şu an
ne yapalım birilerinin takımı beklemesi lazımOrtim böyle devam edersek herkescikler mezun olup gidecek sadece ikimiz kalicaz burada ve bu kiloda yaslanacazzzz..
Okul kısmı beni biraz kasıyor aslında. Şu günlerde gerginim ve öğrenilmiş çaresizliğim olarak tatlı yemek istiyorum. Gece kalkıp baklava ya da kadayıf yemediysem bunu 5. Takımda olmama borçluyum. onu da atlatırsam herşey çok güzel olacak.sen yaparsın bilirim
Ne zaman başlayacaksın okula stres olma sen bu pozitiflik ile üstesinden gelirsinOkul kısmı beni biraz kasıyor aslında. Şu günlerde gerginim ve öğrenilmiş çaresizliğim olarak tatlı yemek istiyorum. Gece kalkıp baklava ya da kadayıf yemediysem bunu 5. Takımda olmama borçluyum. onu da atlatırsam herşey çok güzel olacak.
Salı günü başlıyorum.. Alışana kadar biraz zor olabilir.. Ama eninde sonunda alışacağım ve ondan da keyif almayı öğreneceğim :)Ne zaman başlayacaksın okula stres olma sen bu pozitiflik ile üstesinden gelirsin
Deniz cim eminim okuldan cok zevk alacaksinSalı günü başlıyorum.. Alışana kadar biraz zor olabilir.. Ama eninde sonunda alışacağım ve ondan da keyif almayı öğreneceğim :)
Evet kaptanım ben de öyle olacağını düşünüyorum. Sonuçta değişik bir ortam ve dil uyum sağlamak kısmı kasıyor ama Bunlar keyifli telaşlar bence. Ayrıca ilk defa bir değişikliği kilo almadan ve vererek atlatacağım. Bu da ayrıca güzel olacak.Deniz cim eminim okuldan cok zevk alacaksin
Yeni tarif nedir ? Benim en sevdiğim yoğurt soda limon :)
Hadi bakalım, bu listeyi yap da 7 lerden kurtulunca 6 lar için 4 günlük detoks aldım. Onu yapacağız :)
Okul kısmı beni biraz kasıyor aslında. Şu günlerde gerginim ve öğrenilmiş çaresizliğim olarak tatlı yemek istiyorum. Gece kalkıp baklava ya da kadayıf yemediysem bunu 5. Takımda olmama borçluyum. onu da atlatırsam herşey çok güzel olacak.
Kizlar yarin yeni bir hafta basliyor hadi bakalim hepimiz icin guzel bir hafta olur umarim
Kocamla hibiskus keyfi yapıyoruz. Bir bardak içti hemen karnı acıktı sandviç yiyor şimdi :) ben ikinci bardağı içiyorum ama hiç açlık yapmıyor neyse ki bende. Bu çayı çok sevdim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?