Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne zaman başlayacaksın okula stres olma sen bu pozitiflik ile üstesinden gelirsin

Deniz cim eminim okuldan cok zevk alacaksin
Evet kaptanım ben de öyle olacağını düşünüyorum. Sonuçta değişik bir ortam ve dil uyum sağlamak kısmı kasıyor ama Bunlar keyifli telaşlar bence. Ayrıca ilk defa bir değişikliği kilo almadan ve vererek atlatacağım. Bu da ayrıca güzel olacak.

Yeni tarif nedir ? Benim en sevdiğim yoğurt soda limon :)

Bu ceviz kabuğu kürüne taktım şimdi Dennisgocum ama nasıl olur bilmiyorum.
Biraz bekleyecek gibi.

Benim de favorim kesinlikle yoğurtlu olan. Limon, yoğurt ve sodayı ayrı ayrı çok seviyorum zaten.

Hadi bakalım, bu listeyi yap da 7 lerden kurtulunca 6 lar için 4 günlük detoks aldım. Onu yapacağız :)

Yaaa 6'lar deyince ne tatlı geliyor dimi?
Sonra 5'ler de diyeceğiz.
Şöyle 58 falan olsam yeter bana.

Ben de stres anında tatlı isteğini çok fazla duyuyorum ama seninkisi çok güzel bir heyecan şekerim. Tadını çıkar :)

Kizlar yarin yeni bir hafta basliyor hadi bakalim hepimiz icin guzel bir hafta olur umarim

Yeni hafta gelsin de toplarlayayım tam olarak kaptanım. Hafta sonu kaçırdım biraz. Hoş bugün toparlandım ama bakacağız yarın bildirimde.

Kocamla hibiskus keyfi yapıyoruz. Bir bardak içti hemen karnı acıktı sandviç yiyor şimdi :) ben ikinci bardağı içiyorum ama hiç açlık yapmıyor neyse ki bende. Bu çayı çok sevdim çünkü

Ayy, ne zamandır eşimle de ayrıydınız değil mi? Özlemişsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…