- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.101
Ben ceviz kabuğu kürü bilmiyormuşum. Sanırım hiç duymadım.. evet iki haftadır görüşmüyorduk ama önceki beş senemiz kavuşmayı beklemekle geçtiği için aslında alışkınız. Ama beraber iyi vakit geçirince insan, bazen konuşmayı bile özlüyor. Biz de kendimizce keyif yaptık işte :))Bu ceviz kabuğu kürüne taktım şimdi Dennisgocum ama nasıl olur bilmiyorum.
Biraz bekleyecek gibi.
Benim de favorim kesinlikle yoğurtlu olan. Limon, yoğurt ve sodayı ayrı ayrı çok seviyorum zaten.
Yaaa 6'lar deyince ne tatlı geliyor dimi?
Sonra 5'ler de diyeceğiz.
Şöyle 58 falan olsam yeter bana.
Ben de stres anında tatlı isteğini çok fazla duyuyorum ama seninkisi çok güzel bir heyecan şekerim. Tadını çıkar :)
Yeni hafta gelsin de toplarlayayım tam olarak kaptanım. Hafta sonu kaçırdım biraz. Hoş bugün toparlandım ama bakacağız yarın bildirimde.
Ayy, ne zamandır eşimle de ayrıydınız değil mi? Özlemişsinizdir.
Günaydın kızlar
mutlu birgün
mutlu bir hafta
mutlu bir ömrümüz olsun
Haftaya pozitif başlayalım ve hep öyle geçsin
Günaydın sevgili takımım..güzel bir gün ve tartıda eksilerimiz olsun..
Günaydın herkese hayırlı bir hafta olsun inşallah
Ben yaptım ama.ekstra bir faydasını görmedimYeşilçay limon ve maden suyundan oluşan kürü deneyen varmı kızlar
Yeşilçay limon ve maden suyundan oluşan kürü deneyen varmı kızlar
Ben yaptım ama.ekstra bir faydasını görmedim
Ben yaptım ama.ekstra bir faydasını görmedim
Tamam canlar teşekkür ederim demekki aman aman bi etkisi yok. Vazgeçtim bendeBende pek bi faydasını görmedim canım su an kimyon tohumu çayı deniyorum 2 gündür bakalım bi faydası olacak mı
bide ben tartı öncesi aksam yatmadan zerdecal zencefil ve tarçınlı yogurt deniyorum onun baya etkisi oluyor canım
Benim ödem ve sürekli kalın bağırsak sorunum varya o yavaşlatıyor kilo vermemi bu yüzden araştırıyorum.Bende pek bi faydasını görmedim canım su an kimyon tohumu çayı deniyorum 2 gündür bakalım bi faydası olacak mı
bide ben tartı öncesi aksam yatmadan zerdecal zencefil ve tarçınlı yogurt deniyorum onun baya etkisi oluyor canım
Günaydın canımGünaydın herkese hayırlı bir hafta olsun inşallah
günaydın en pozitifinden :)Günaydın kızlar
mutlu birgün
mutlu bir hafta
mutlu bir ömrümüz olsun
Haftaya pozitif başlayalım ve hep öyle geçsin
Dün başladım ödem için. Daha önce ödem yokken yaptım 1 kilo verdim haftada onu zaten kendim de veriyorum.Yeşilçay limon ve maden suyundan oluşan kürü deneyen varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?