Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün başladım ödem için. Daha önce ödem yokken yaptım 1 kilo verdim haftada onu zaten kendim de veriyorum.
kaanin annesi bir ödem çözücü olarak iyi bence. Yolculuğa çıkmadan 68,8 dim,eve geldiğimde anlık 70 gördüm 2 gün önce.ama kaçamak falan yoktu ödem olduğu belli yani.hibiskus içiyordum dün yeşilçay kürüne de başladım bu sabah 68,6 idim.

günaydınlarrrr
canım ceviz kabuğu kürü nedir?

Sende etkisi olmuş o zaman bi ara maydanoz içtim 2 sabah dayanabildim tadı kötü midem bulandı bu Yeşilçay kurunu görünce daha içilebilir geldi.

Hedefçim neden güzel olan herşey kalorili bilmiyorum ama bu bomba araöğünlerin yansıması ve bu hafta toparlayacağına eminim.

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 yumurtalı maydanozu omlet, 4 dilim tuzsuz etimek, 5 zeytin, kırmızı biber

Öğlen ; 2 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı mantar sote, salata

Ara ; 2 top bitter çikolatalı dondurma

Akşam ; 4 kaşık yoğurt, 1 nektarin, 2 yemek kaşığı çiya tohumu

Ara ; 1 bardak kefir

3 litre su
1 litre dukan bira
1 bardak filitre kahve veya türk kahvesi
2 kupa hibiskus çayı

Spor ; 45 dakika koşu bandı düşünüyorum. Sonra da biraz kol çalışırım ilerleyen saatlerde bunu yazacağım.

Sende etkisi olmuş o zaman bi ara maydanoz içtim 2 sabah dayanabildim tadı kötü midem bulandı bu Yeşilçay kurunu görünce daha içilebilir geldi.
Evet ödem varsa etkili oluyor, ödem yoksa bende fark yok. Yeşilçay zaten iyi bir ödem söktürücü. Ama bazı insanlar daha fazla kilo veriyor, kişiden kişiye değişiyor etkisi demek ki.

Hedefçim neden güzel olan herşey kalorili bilmiyorum ama bu bomba araöğünlerin yansıması ve bu hafta toparlayacağına eminim.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum şekerim.
Hafta içi fena kontrollü olup eksileri bir an önce görmem gerekiyor.
+1 görmek ciddi anlamda üzdü beni.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum şekerim.
Hafta içi fena kontrollü olup eksileri bir an önce görmem gerekiyor.
+1 görmek ciddi anlamda üzdü beni.
Üst üste geldi kaçamakların +1 ondan geldi. Üst üste kontrollü gidince de -1 gelecek.. Yeniden tartı mutlu edecek seni.

canım yesşil kabuk mu iç kabuk mu neresi tatlım dış kalın kabuk mu

Dış kabuğu kaptanım.
Bu kahverengi olan.
2-3 tanesini 1-2 bardak su bardağı ile kaynakmak gerekiyormuş.
Haftada 4 kg falan diyor.

Üst üste geldi kaçamakların +1 ondan geldi. Üst üste kontrollü gidince de -1 gelecek.. Yeniden tartı mutlu edecek seni.

Umarım bakalım Dennisgocum.
Biraz da stres vardı birkaç gündür işlerle alakalı.
O da hafifledi, tartı da hafifler diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…