- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.121
Dün başladım ödem için. Daha önce ödem yokken yaptım 1 kilo verdim haftada onu zaten kendim de veriyorum.
canım ceviz kabuğu kürü nedir?Bu ceviz kabuğu kürüne taktım şimdi Dennisgocum ama nasıl olur bilmiyorum.
Biraz bekleyecek gibi.
Benim de favorim kesinlikle yoğurtlu olan. Limon, yoğurt ve sodayı ayrı ayrı çok seviyorum zaten.
Yaaa 6'lar deyince ne tatlı geliyor dimi?
Sonra 5'ler de diyeceğiz.
Şöyle 58 falan olsam yeter bana.
Ben de stres anında tatlı isteğini çok fazla duyuyorum ama seninkisi çok güzel bir heyecan şekerim. Tadını çıkar :)
Yeni hafta gelsin de toplarlayayım tam olarak kaptanım. Hafta sonu kaçırdım biraz. Hoş bugün toparlandım ama bakacağız yarın bildirimde.
Ayy, ne zamandır eşimle de ayrıydınız değil mi? Özlemişsinizdir.
18 eylül pazartesitartısı
@servey>>
moni
fancynancy >>
dennisgo >>
@Egeliegeli>> 64,3
toplight >>
@wendigo>>
nilsub >>
@Cikilatacanavari>>
@btlbetul>>
inatettimolacak >>
@0zlem>>
@lydznp>>
@morordek>>
B Belkizzz >>
N Neva50 >>
Dirilisci hatun >83.5>83.4
@kaanin annesi>>57.6
Ay12live
HERKES PAZARTESİ KİLOSUNU YAZSIN
unuttuğum,eksik gedik varsa ekleyin kızlar
Sende etkisi olmuş o zaman bi ara maydanoz içtim 2 sabah dayanabildim tadı kötü midem bulandı bu Yeşilçay kurunu görünce daha içilebilir geldi.kaanin annesi bir ödem çözücü olarak iyi bence. Yolculuğa çıkmadan 68,8 dim,eve geldiğimde anlık 70 gördüm 2 gün önce.ama kaçamak falan yoktu ödem olduğu belli yani.hibiskus içiyordum dün yeşilçay kürüne de başladım bu sabah 68,6 idim.
Tamam canlar teşekkür ederim demekki aman aman bi etkisi yok. Vazgeçtim bende
günaydınlarrrr
canım ceviz kabuğu kürü nedir?
Hedefçim neden güzel olan herşey kalorili bilmiyorum ama bu bomba araöğünlerin yansıması ve bu hafta toparlayacağına eminim.18 eylül pazartesitartısı
@servey>>
moni
fancynancy >>
dennisgo >>
@Egeliegeli>> 64,3
toplight >>
@wendigo>>
nilsub >>
@Cikilatacanavari>>
@btlbetul>>
hedef38beden >> 77,2 >> 78,2
inatettimolacak >>
@0zlem>>
@lydznp>>
@morordek>>
B Belkizzz >>
N Neva50 >>
Dirilisci hatun >83.5>83.4
@kaanin annesi>>
Ay12live
HERKES PAZARTESİ KİLOSUNU YAZSIN
unuttuğum,eksik gedik varsa ekleyin kızlar
Evet ödem varsa etkili oluyor, ödem yoksa bende fark yok. Yeşilçay zaten iyi bir ödem söktürücü. Ama bazı insanlar daha fazla kilo veriyor, kişiden kişiye değişiyor etkisi demek ki.Sende etkisi olmuş o zaman bi ara maydanoz içtim 2 sabah dayanabildim tadı kötü midem bulandı bu Yeşilçay kurunu görünce daha içilebilir geldi.
Hedefçim neden güzel olan herşey kalorili bilmiyorum ama bu bomba araöğünlerin yansıması ve bu hafta toparlayacağına eminim.
canım yesşil kabuk mu iç kabuk mu neresi tatlım dış kalın kabuk muKaptanım ceviz kabuklarını kaynatıp içiyorsun.
Ciddi anlamda kilo verdiriyormuş.
Deneyemedim bir türlü o nedenle tam yorum yapamıyorum.
Üst üste geldi kaçamakların +1 ondan geldi. Üst üste kontrollü gidince de -1 gelecek.. Yeniden tartı mutlu edecek seni.Ben de aynı şekilde düşünüyorum şekerim.
Hafta içi fena kontrollü olup eksileri bir an önce görmem gerekiyor.
+1 görmek ciddi anlamda üzdü beni.
canım bir kısmı ödemdir onun gider hemen sen merak etmeBen de aynı şekilde düşünüyorum şekerim.
Hafta içi fena kontrollü olup eksileri bir an önce görmem gerekiyor.
+1 görmek ciddi anlamda üzdü beni.
ayy benimde kırtasiyeden çocukların eksiklerini alacam al al bitmedi vallaMarkete gidip yarınki sandviçim için Light kaşar ve hindi ya da tavuk füme alayım, sonra okul için bir defter alayım da eve gelip spor yapayım :)
canım yesşil kabuk mu iç kabuk mu neresi tatlım dış kalın kabuk mu
Üst üste geldi kaçamakların +1 ondan geldi. Üst üste kontrollü gidince de -1 gelecek.. Yeniden tartı mutlu edecek seni.
canım bir kısmı ödemdir onun gider hemen sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?