- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.161
Bende ayni sekilde karniyarik yaptim patlicanlari firinda kizarttin orjinal gibi olmasa da gayet guzeldiSağol canım. Bu saat oldu hala şişlik devam ediyor.
Dün bol bol sebze tükettim ama bu şişlik neden anlayamıyorum
Bu arada ben patlıcan kızartmasını çok severim diye dün patlıcan kızarttım. Hiç yağ koymadan fırında kızardı. 1 tatlı kaşı z.yağı ile de sarımsaklı domates sosu yaptım gayet güzel oldu. Tabi yağda kızarmış patlıcan gibi değildi ama yinede kızartma isteğimi bastırdı :)
Canim bu fizik alisveris cocuklari okuldan al yemek yap bu saat oldu bugun yapamadim insallah yarina tatlim
alismasina alisti da disinde curuk vardi ihmal etmistik yenisi gelecek diye dis agrisindan dolayi ayaktayiz carsamba gun dise goturecegimBen de yapamadım gitti kaptanım.
Miniğin nasıl alıştı mı okula?
alismasina alisti da disinde curuk vardi ihmal etmistik yenisi gelecek diye dis agrisindan dolayi ayaktayiz carsamba gun dise goturecegimBen de yapamadım gitti kaptanım.
Miniğin nasıl alıştı mı okula?
Günaydın geçmiş olsun dün okuyamamistim. Bugün daha iyisindirMerhaba herkese
Bu sabah maalesef tartılamadım. Akşama inşALLAH. bugün acayip bir şişlik var. Birde bağırsaklarımı bozmuşum. Sanıyorum ayaklarımı üşüttüm.
Şimdi yemek sonrası bir sade Türk kahvesi içtim ama midemi berbat etti.
Sabah işe gelirken de çok bulandı zaten
İnşALLAH hasta olmuyorumdur
Bu ceviz kabuğunu bende deneyeyim bakalım. kolay bir şeye benziyor. Evde bir dünya kiraz sapı var onu kaynatıp içitim yaa... Bunu da kesin yaparım hani
Bende bugün aynı şekilde karnı yarık yapıcam patlicani çok seviyorum ama bende fena gaz yapıyor Karnım çok şişiyorBende ayni sekilde karniyarik yaptim patlicanlari firinda kizarttin orjinal gibi olmasa da gayet guzeldi
Ayyy yıne mı yaaaaaa:)servey tebrik ediyorum haftanın üçüncüsü olmuşsun.
Ama takım olarak durumlar kötü. 12 takımdan 11. olmuşuz.
Evet biraz nefes almaya ihtiyacım var ama kesin işteyken de özlerim deli gibi :)Oyy oyy..
Umut'tan minik minik ayrılma zamanı desene.
Biraz nefes alırsın ama ördekcim. İyi yordu sıpacık seni.
aa hiç dikkat etmemiştim ben bunaBende bugün aynı şekilde karnı yarık yapıcam patlicani çok seviyorum ama bende fena gaz yapıyor Karnım çok şişiyor
alismasina alisti da disinde curuk vardi ihmal etmistik yenisi gelecek diye dis agrisindan dolayi ayaktayiz carsamba gun dise goturecegim
Gunaydınlar
Evet biraz nefes almaya ihtiyacım var ama kesin işteyken de özlerim deli gibi :)
günaydınlarrr
sabah sabah küçüğü dişçiye götürdüm ordan okula bıraktım ve işe geldim acaip uykum var
Tünaydın. Sanıyorum kahve yapıyor. Bugün hiçbirşeyim yoktu. Kahve içtim yine aynıGünaydın geçmiş olsun dün okuyamamistim. Bugün daha iyisindir
Kaptan bizim buradaki sessizliğimiz tehlikeli bir hal almaya başladı sanki..Kizlar nerdesiniz yahuu
Yoklama almaya baslayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?