- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.181
Datsız duzsuz salata için ben bol limon kullanıyorum canım ve de baharatlar.. hayatımda baharat yemezdim bu diyette fena alıştım çok da iyi gidiyor tuz aramaz oldum. Eskiden tadına bakmadan direk tuz dökerdim o kadar tuzlu yerdim. Şimdi sıfıra yakın yiyorum.Dün çok yogundum menumu yazamadım.
Sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilim ekmek
Peynir, 2 biber, 1 salatalık, 1 tk bal
1 sb limonlu yeşil çay
Ara 2 kayısı, 1 kupa sütlü Türk Kahvesi
Öğle 1 kepçe tarhana çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Ara limonlu yeşil çay
Aksam 1 kepçe mercimek çorbası
Datsiz duzsuz salata
2 yk yoğurt
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş.
69.39 nedir yahu.. tartının ne kadar hassas bir ayarı var öyle :)toplight >> 73,5>> ??22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey>> 69,4 >>69,39
inatettimolacak >> 60,7>> ??
moni >>85,2>> ??
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> ???
Egeliegeli >> 64,4 >> ???
morordek >> 67,2 >> 66,9
nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>???
Dirilisci hatun >> 83,5>>???
kaanin annesi >>57,3>> ??
hedef38beden >>77,2 >>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
Bu haftaki kilolar yanlış olabilir, bildirim yapmayanlarınkini aynen bırakmıştım. Kilolarınızı da güncelleyebilirsiniz :)
Geçmiş olsun kaptanım. Gün çabucak bitse de gidip dinlensen sen de.günaydınlarrr
sabah sabah küçüğü dişçiye götürdüm ordan okula bıraktım ve işe geldim acaip uykum var
Hedefçim benim 4 tanesi de damak içinden ameliyat ile alındı. Korkmakta haklısın ama güvendiğin bir doktor ile işler daha kolay oluyor. Benimkisi şarkılar türküler eşliğinde kesip dikiyordu eğlenceliydi :)Oyy geçmiş olsun kaptanım.
Diş ağrısı da çok zor cidden.
Benim 2 yıldır ameliyatla alınması gereken 20'lik dişlerim duruyor. Cesaret edemiyorum.
Özlersen tabi ördekcim özlenmez mi hiç.
Artık paradoks yaşayıp duracaksın.
Kaçta kalktın kaptanım?
Ben erken uyanınca hiç ben oluyorum. Çekilmez bir şeye dönüşüyorum, evlerden ırak
Tünaydın. Sanıyorum kahve yapıyor. Bugün hiçbirşeyim yoktu. Kahve içtim yine aynı
Kizlar nerdesiniz yahuu
Yoklama almaya baslayacam
T turkcedersidefterimcom 45 dakika yürüyüş yaptım canım. Bugün okul dönüşü güneşli havayı görünce dedim yürü Deniz kim tutar seni :) bu arada okula üstümde orta kalınlıkta bir mont ile gidiyorum. İklim de bu yani :) özellikle akşamları kalorifer mutlaka yanıyor.
Hedefçim benim 4 tanesi de damak içinden ameliyat ile alındı. Korkmakta haklısın ama güvendiğin bir doktor ile işler daha kolay oluyor. Benimkisi şarkılar türküler eşliğinde kesip dikiyordu eğlenceliydi :)
toplight >> 73,5>> ??22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey>> 69,4 >>69,39
inatettimolacak >> 60,7>> ??
moni >>85,2>> ??
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> ???
Egeliegeli >> 64,4 >>63
morordek >> 67,2 >> 66,9
nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>???
Dirilisci hatun >> 83,5>>???
kaanin annesi >>57,3>> ??
hedef38beden >>77,2 >>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
Bu haftaki kilolar yanlış olabilir, bildirim yapmayanlarınkini aynen bırakmıştım. Kilolarınızı da güncelleyebilirsiniz :)
Okul güzeldi canım. Öğlene kadardı zaten çabuk geçti, keyifli geçti. Sınıfta bir çok farkı ülkeden insan var enteresan oluyor o nedenle..Hmm, kahve yapıyor olabilir gerçekten.
Bende de kahve hassasiyet yapıyor ama ben kaşınınca yapıyor. Günde 4-5 bardağa çıkınca(kışın hep böyle oluyor. Yazın sıcak gelebiliyor.) midemde şişkinlik çok oluyor
Cidden pek sessiz bu sıralarda takım.
Dennisgocum nasıldı ilk günün?
Ayy, cidden mi?
Yukarı çıkamamış ondan mı alındı?
Hiç yaptıran kimseye denk gelememiştim.
Hepsini 1 kerede mi aldı? Sonrasındaki süreç nasıldı? Ağrısı sızısı ne kadar sürdü?
Öyle böyle korkmuyorum yani.
Anestezi olmadan yaptıramam diyorum zaten ama anestezi olayı da biraz sıkıntılı benim. Çok kahve içtiğim için endoskopi olurken uyutmamıştı. Bunda da öyle olursa diye ekstra korkuyorum.
Hedefleri yazmıştım Egelicim.
Karanfil çayı önerildiğini biliyorum ama ben hiç denemedim hedefçim. Sonuçları nasıl bilmiyorum o nedenle.Kızlar zihin yorgunluğu için önerdiğiniz çay ya da başka bir şey var mı?
Son zamanlarda acayip yorgunum.
Biraz yoğunluğum var muhtemelen onun etkisi ama başımın ağırlığı artmış gibi hissediyorum.
Uykumu getirmeyecek çözüm arıyorum.
Okul güzeldi canım. Öğlene kadardı zaten çabuk geçti, keyifli geçti. Sınıfta bir çok farkı ülkeden insan var enteresan oluyor o nedenle..
Tek tek çekti benimkileri ve 2 senede bitti toplamda. Daha dayanıklı olanlar bir seferde sağ diğer seferde solu çektiriyor ama ben öyle yapmadım. Bence sen de yapma çok zorlanırsın. Lokal anestezi yapıyorlar damağı birşeyle kesiyorlar sanırım içinden dişi alıp dikiş atıyorlar. Dikişler 1 hafta sonra alınıyor dikiş varken katı gıda yedirmiyordu dişçi sürekli gargara yapıyorsun. Dikişlerden dolayı ağzını rahatça açıp kapatamıyorsun hatta son günlerde dikişler alınsa da rahatlasam diyorsun. Gerçekten de dikişten sonra iyi hissediyorsun. Bir de çekimden sonra kalçadan iki iğne vuruyordu birisi şişmesin diye bir kere vurmadı balon gibi şişti yanağım :) diğeri de travma için vurdukları kas gevşetici gibi birşey ilk gün çok rahat geçiriyordum bu nedenle.kuzenle diş çektirip rapor verdiği için de gezmeye gidiyorduk :) ama akşamında ağrım ve ateşim oluyordu. Bu 20 lik dişler sinirlerde ya bende çok başağrısı oluyordu. Çekilince de migrenden beter ağrılarım oldu. Ama zamanla hepsi geçti. Dişi çektirince damağının içinde bir oyuk oluyor ara ara şişer gibi olup hafif ağrılar da yapıyordu bende. Sonra çene kemiği o boşluğu dolduruyor galiba düzeliyor çukur.
Karanfil çayı önerildiğini biliyorum ama ben hiç denemedim hedefçim. Sonuçları nasıl bilmiyorum o nedenle.
Kesinlikle çektiririm. Baş ağrısı da hiç az değildi ve bir hafta sonra falan da geçmiyordu. Tekrar tekrar onu yaşayacağıma bir hafta ağrı çekerim geçer gider. Sen de böyle düşün bence. O ağrılar nedeniyle beynime bile bakıldı :)Ayy güzel olmaz mı hiç. Bir sürü farklı kültür. Seviyorum farklı kültürleri.
Benim de en büyük sorunum baş ağrısı yapması aslında. Bir süre hiç sıkıntı çıkarmıyor. Sonra bir başlıyor, bu sefer de bitmiyor ama anlatınca çok zor geldi.
Şimdi olsa, aman dursun çektirmeyeyim dayanırım mı derdin yoksa yine çektirir miydin?
Afiyet olsun canım deneyince bize de sonuçlarını yazarsın.Oyy, çok güzelmiş bu. Resmen beni anlatmış açıklaması. Hemencecik kalkıp yapıyorum.
Şöyle de bir alıntı paylaşayım belki başka yapmak isteyen olur.
Direnci artırır
Karanfilin alternatifi yoktur. Onun sahip olduğu bazı özellikleri ve kimyası başka hiçbir bitkiyle veya baharatla mukayese edilemez. Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? Zihin yorgunluğunuz da mı mevcut? Başınızda veya üzerinizde bir ağırlık mı hissediyorsunuz? Veya gergin misiniz? Bir bardak su kaynatın ve hemen sıcakken üzerine dokuz-on adet karanfil tanelerinden ilave ediniz. Beş-altı dakika bekledikten
sonra karanfilleri içerisinden çıkarmadan yudum yudum içiniz. En geç on dakika sonra yorgunluğunuzun gittiğini, vücut direncinizin arttığını gözlemleyebilirsiniz. Çok daha önemlisi, günün yorgunluğuna bağlı zihin yorgunluğunuzun ortadan kalktığını daha dinamik düşünsel güce sahip olduğunuzu hayretle hissedebileceksiniz.
Üzerinizdeki gerginliğin de yavaş yavaş ortadan kalktığını göreceksiniz. Karanfilin bu konudaki etkilerini daha da artırmak istiyorsanız, kendinize bir çay demleyip içerisine 10-12 adet karanfil atınız, birkaç dakika bekledikten sonra çayınızı yudumlayarak keyfini çıkartınız. İçtikten 5-10 dakika sonra zihin yorgunluğunuzun kaybolduğunu ve daha zinde olduğunuzu hayretle gözlemleyebilirsiniz. Bu amaçla uygulayacağınız karanfilli çayı haftada 3-4 defadan fazla uygulamayınız ve alışkanlık haline getirmeyiniz.
Kesinlikle çektiririm. Baş ağrısı da hiç az değildi ve bir hafta sonra falan da geçmiyordu. Tekrar tekrar onu yaşayacağıma bir hafta ağrı çekerim geçer gider. Sen de böyle düşün bence. O ağrılar nedeniyle beynime bile bakıldı :)
Afiyet olsun canım deneyince bize de sonuçlarını yazarsın.
Benim alt çene dişlerim diğerlerini sıkıştırıyordu. O nedenle çekilmese diş teli takacak kadar bozulurdu belki de dişlerim.Hmm.
Anladım şekercim, teşekkür ediyorum.
Ben, acaba kendi kendine düzebilir mi diye umuyorum. Doktor çok çok küçük bir ihtimal dedi ama 1 sene kadar daha bekleyeyim diyorum. Olmazsa çektireceğim artık. Diğer dişlere de zarar verebiliyormuş çünkü. Ondan da korkmuyor değilim.
Tabi ki paylaşırım. Şu an yaptım. Çok sıcak, azıcık soğusun içeceğim bakalım.
Teşekkür ederim benimde çok işime yarayacakOyy, çok güzelmiş bu. Resmen beni anlatmış açıklaması. Hemencecik kalkıp yapıyorum.
Şöyle de bir alıntı paylaşayım belki başka yapmak isteyen olur.
Direnci artırır
Karanfilin alternatifi yoktur. Onun sahip olduğu bazı özellikleri ve kimyası başka hiçbir bitkiyle veya baharatla mukayese edilemez. Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? Zihin yorgunluğunuz da mı mevcut? Başınızda veya üzerinizde bir ağırlık mı hissediyorsunuz? Veya gergin misiniz? Bir bardak su kaynatın ve hemen sıcakken üzerine dokuz-on adet karanfil tanelerinden ilave ediniz. Beş-altı dakika bekledikten
sonra karanfilleri içerisinden çıkarmadan yudum yudum içiniz. En geç on dakika sonra yorgunluğunuzun gittiğini, vücut direncinizin arttığını gözlemleyebilirsiniz. Çok daha önemlisi, günün yorgunluğuna bağlı zihin yorgunluğunuzun ortadan kalktığını daha dinamik düşünsel güce sahip olduğunuzu hayretle hissedebileceksiniz.
Üzerinizdeki gerginliğin de yavaş yavaş ortadan kalktığını göreceksiniz. Karanfilin bu konudaki etkilerini daha da artırmak istiyorsanız, kendinize bir çay demleyip içerisine 10-12 adet karanfil atınız, birkaç dakika bekledikten sonra çayınızı yudumlayarak keyfini çıkartınız. İçtikten 5-10 dakika sonra zihin yorgunluğunuzun kaybolduğunu ve daha zinde olduğunuzu hayretle gözlemleyebilirsiniz. Bu amaçla uygulayacağınız karanfilli çayı haftada 3-4 defadan fazla uygulamayınız ve alışkanlık haline getirmeyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?