Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Datsız duzsuz salata için ben bol limon kullanıyorum canım ve de baharatlar.. hayatımda baharat yemezdim bu diyette fena alıştım çok da iyi gidiyor tuz aramaz oldum. Eskiden tadına bakmadan direk tuz dökerdim o kadar tuzlu yerdim. Şimdi sıfıra yakın yiyorum.

69.39 nedir yahu.. tartının ne kadar hassas bir ayarı var öyle :)

Hedefçim benim 4 tanesi de damak içinden ameliyat ile alındı. Korkmakta haklısın ama güvendiğin bir doktor ile işler daha kolay oluyor. Benimkisi şarkılar türküler eşliğinde kesip dikiyordu eğlenceliydi :)

22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> 73,5>> ??
servey>> 69,4 >>69,39
inatettimolacak >> 60,7>> ??
moni >>85,2>> ??
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> ???
Egeliegeli >> 64,4 >>63
morordek >> 67,2 >> 66,9

nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>???
Dirilisci hatun >> 83,5>>???
kaanin annesi >>57,3>> ??
hedef38beden >>77,2 >>??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

Bu haftaki kilolar yanlış olabilir, bildirim yapmayanlarınkini aynen bırakmıştım. Kilolarınızı da güncelleyebilirsiniz :)​

Tünaydın. Sanıyorum kahve yapıyor. Bugün hiçbirşeyim yoktu. Kahve içtim yine aynı

Hmm, kahve yapıyor olabilir gerçekten.
Bende de kahve hassasiyet yapıyor ama ben kaşınınca yapıyor. Günde 4-5 bardağa çıkınca(kışın hep böyle oluyor. Yazın sıcak gelebiliyor.) midemde şişkinlik çok oluyor

Kizlar nerdesiniz yahuu
Yoklama almaya baslayacam

Cidden pek sessiz bu sıralarda takım.

Dennisgocum nasıldı ilk günün?

Ayy, cidden mi?
Yukarı çıkamamış ondan mı alındı?
Hiç yaptıran kimseye denk gelememiştim.
Hepsini 1 kerede mi aldı? Sonrasındaki süreç nasıldı? Ağrısı sızısı ne kadar sürdü?
Öyle böyle korkmuyorum yani.
Anestezi olmadan yaptıramam diyorum zaten ama anestezi olayı da biraz sıkıntılı benim. Çok kahve içtiğim için endoskopi olurken uyutmamıştı. Bunda da öyle olursa diye ekstra korkuyorum.

Hedefleri yazmıştım Egelicim.

Bugünkü menum
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı soğanlı biberli domatesli 2 yumurtadan omlet, 1 ekmek, peynir , 1 salatalık, 1 sb limonlu Yeşilçay

Ara 1 sb sütlü Türk Kahvesi

Öğle 1 patlicandan Kıymalı karniyarik, 1 ekmek, 1 sb ayran

Ara meyve ( 1 elma, 1 avuç üzüm, 2 hunnap )

Aksam 17.30 gibi yiyeceğim 1 kepçe nohut biraz salata

Ara 18.30 gibi limonlu yeşil çay
Su 3 lt şimdilik 2 lt oldu
Spor 400 ip atlama
20 mekik

Okul güzeldi canım. Öğlene kadardı zaten çabuk geçti, keyifli geçti. Sınıfta bir çok farkı ülkeden insan var enteresan oluyor o nedenle..
Tek tek çekti benimkileri ve 2 senede bitti toplamda. Daha dayanıklı olanlar bir seferde sağ diğer seferde solu çektiriyor ama ben öyle yapmadım. Bence sen de yapma çok zorlanırsın. Lokal anestezi yapıyorlar damağı birşeyle kesiyorlar sanırım içinden dişi alıp dikiş atıyorlar. Dikişler 1 hafta sonra alınıyor dikiş varken katı gıda yedirmiyordu dişçi sürekli gargara yapıyorsun. Dikişlerden dolayı ağzını rahatça açıp kapatamıyorsun hatta son günlerde dikişler alınsa da rahatlasam diyorsun. Gerçekten de dikişten sonra iyi hissediyorsun. Bir de çekimden sonra kalçadan iki iğne vuruyordu birisi şişmesin diye bir kere vurmadı balon gibi şişti yanağım :) diğeri de travma için vurdukları kas gevşetici gibi birşey ilk gün çok rahat geçiriyordum bu nedenle.kuzenle diş çektirip rapor verdiği için de gezmeye gidiyorduk :) ama akşamında ağrım ve ateşim oluyordu. Bu 20 lik dişler sinirlerde ya bende çok başağrısı oluyordu. Çekilince de migrenden beter ağrılarım oldu. Ama zamanla hepsi geçti. Dişi çektirince damağının içinde bir oyuk oluyor ara ara şişer gibi olup hafif ağrılar da yapıyordu bende. Sonra çene kemiği o boşluğu dolduruyor galiba düzeliyor çukur.

Karanfil çayı önerildiğini biliyorum ama ben hiç denemedim hedefçim. Sonuçları nasıl bilmiyorum o nedenle.

Ayy güzel olmaz mı hiç. Bir sürü farklı kültür. Seviyorum farklı kültürleri.

Benim de en büyük sorunum baş ağrısı yapması aslında. Bir süre hiç sıkıntı çıkarmıyor. Sonra bir başlıyor, bu sefer de bitmiyor ama anlatınca çok zor geldi.
Şimdi olsa, aman dursun çektirmeyeyim dayanırım mı derdin yoksa yine çektirir miydin?

Karanfil çayı önerildiğini biliyorum ama ben hiç denemedim hedefçim. Sonuçları nasıl bilmiyorum o nedenle.

Oyy, çok güzelmiş bu. Resmen beni anlatmış açıklaması. Hemencecik kalkıp yapıyorum.
Şöyle de bir alıntı paylaşayım belki başka yapmak isteyen olur.

Direnci artırır
Karanfilin alternatifi yoktur. Onun sahip olduğu bazı özellikleri ve kimyası başka hiçbir bitkiyle veya baharatla mukayese edilemez. Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? Zihin yorgunluğunuz da mı mevcut? Başınızda veya üzerinizde bir ağırlık mı hissediyorsunuz? Veya gergin misiniz? Bir bardak su kaynatın ve hemen sıcakken üzerine dokuz-on adet karanfil tanelerinden ilave ediniz. Beş-altı dakika bekledikten
sonra karanfilleri içerisinden çıkarmadan yudum yudum içiniz. En geç on dakika sonra yorgunluğunuzun gittiğini, vücut direncinizin arttığını gözlemleyebilirsiniz. Çok daha önemlisi, günün yorgunluğuna bağlı zihin yorgunluğunuzun ortadan kalktığını daha dinamik düşünsel güce sahip olduğunuzu hayretle hissedebileceksiniz.
Üzerinizdeki gerginliğin de yavaş yavaş ortadan kalktığını göreceksiniz. Karanfilin bu konudaki etkilerini daha da artırmak istiyorsanız, kendinize bir çay demleyip içerisine 10-12 adet karanfil atınız, birkaç dakika bekledikten sonra çayınızı yudumlayarak keyfini çıkartınız. İçtikten 5-10 dakika sonra zihin yorgunluğunuzun kaybolduğunu ve daha zinde olduğunuzu hayretle gözlemleyebilirsiniz. Bu amaçla uygulayacağınız karanfilli çayı haftada 3-4 defadan fazla uygulamayınız ve alışkanlık haline getirmeyiniz.

Kesinlikle çektiririm. Baş ağrısı da hiç az değildi ve bir hafta sonra falan da geçmiyordu. Tekrar tekrar onu yaşayacağıma bir hafta ağrı çekerim geçer gider. Sen de böyle düşün bence. O ağrılar nedeniyle beynime bile bakıldı :)

Afiyet olsun canım deneyince bize de sonuçlarını yazarsın.

Hmm.
Anladım şekercim, teşekkür ediyorum.
Ben, acaba kendi kendine düzebilir mi diye umuyorum. Doktor çok çok küçük bir ihtimal dedi ama 1 sene kadar daha bekleyeyim diyorum. Olmazsa çektireceğim artık. Diğer dişlere de zarar verebiliyormuş çünkü. Ondan da korkmuyor değilim.

Afiyet olsun canım deneyince bize de sonuçlarını yazarsın.

Tabi ki paylaşırım. Şu an yaptım. Çok sıcak, azıcık soğusun içeceğim bakalım.

Benim alt çene dişlerim diğerlerini sıkıştırıyordu. O nedenle çekilmese diş teli takacak kadar bozulurdu belki de dişlerim.

Bugünkü menüm

Sabah ; 3 dilim tuzsuz etimek, 2 yumurta (1 tanesinin beyazı) ile omlet, 5 zeytin. Salatalık kırmızı biber

Öğlen ; jambonlu peynirli sandviç

Ara ; 3 dilim baklava

Akşam. Semizotu salatası

Ara ; 1 bardak kefir

- 3 litre su+1 litre dukan bira
-1 bardak kahve
-2 kupa hibiskus

Spor ; 45 dakika yürüyüş.
Baklavaların cezası 1 saat ekstradan yürüyüş :) T turkcedersidefterimcom

Teşekkür ederim benimde çok işime yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…