- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.221
Canim pek erkenmis okul saati deGunaydinOkul zamanı. Kızlar saat 7.00 ile 15.00 arasında pek yazamayabilirim. Telefon çekmiyor okulda.Bahcede çekiyor biraz
Canim pek erkenmis okul saati de
aa hiç dikkat etmemiştim be
toplight >> 73,5>> ??22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey>> 69,4 >>68,9
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2
moni >>85,2>> ??
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> ???
Egeliegeli >> 64,4 >>63
morordek >> 67,2 >> 66,9
nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>???
Dirilisci hatun >> 83,5>>???
kaanin annesi >>57,3>> 56 daha önce yazmıştım
hedef38beden >>77,2 >>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
Bu haftaki kilolar yanlış olabilir, bildirim yapmayanlarınkini aynen bırakmıştım. Kilolarınızı da güncelleyebilirsiniz :)
Listeyi daha önce yazmıştım geçen hafta ilk paylasildiginda hatta dirilisci hatunda yazmıştı. Sanırım liste değiştitoplight >> 73,5>> ??22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey>> 69,4 >>68,9
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2
moni >>85,2>> ??
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> ???
Egeliegeli >> 64,4 >>63
morordek >> 67,2 >> 66,9
nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>???
Dirilisci hatun >> 83,5>>???
kaanin annesi >>57,3>> ??
hedef38beden >>77,2 >>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
Bu haftaki kilolar yanlış olabilir, bildirim yapmayanlarınkini aynen bırakmıştım. Kilolarınızı da güncelleyebilirsiniz :)
Listeyi daha önce yazmıştım geçen hafta ilk paylasildiginda hatta dirilisci hatunda yazmıştı. Sanırım liste değişti
Muhtemelen ocak şubat gibi geleceğim kaptanım. Çok düşüncelisin ve ellerine sağlık ama ben çorba sevmiyorum. Senede bir kaç defa belki içiyorum.o nedenle senin güzel emeğini ziyan etmek istemem. Bir nedenle diyetle vs ile tüketiyorsam da mercimek veya domates içebiliyorum sadece.Bir daha ne zaman geleceksin deniz sana kargo ile gobdereyim sende orda tadina bakarsin
4 saatte bir calpol veriyorum bakalim 4 saat dolmadan kiyamet kopuyo insallah gecemiz cok zorlu gecmez
Günde bir kaç bardak bira mı içiyormuş ne. Başka da yemek yok galiba. Sağlık elden gidince kıymetini bilmeyelim başta bilip sağlıklı beslenelim kızlar.Kızlar Irem Derici yoğun bakımdaymış . Kötü diyet yapmış sanirim
Şikayet yoksa bence çektirme. Yarın bir gün bir nedenle diş kaybedersin çenende boşluk olur ona yer açıldığı için 20 yaş dişin çıkar tamamlar belki. Şikayet yoksa çektirmek gereksiz bence.Benim yirmilik dişlerim çıkmadı. Ağrı da olmuyor. Ama çektirmek istiyorum .
Şikayet yoksa bence çektirme. Yarın bir gün bir nedenle diş kaybedersin çenende boşluk olur ona yer açıldığı için 20 yaş dişin çıkar tamamlar belki. Şikayet yoksa çektirmek gereksiz bence.
Fotoğraf çekip atacağım canım gün içinde.bunu 6 lardaki takılma kilom olan 65 te uygulayacağım, 62 de takılma değil duvara toslama kilom o zaman gelsin farklı bir liste gönderecek.. sen de takıldığında uygularsın kilo verme devam ediyorsa yapmazsın.Söylese ne canim o detoksu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?