Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende öyle bir dönemdeyim çok zor tuttum kendimi dolaptaki zerolara baklavalara dalmamak için. Şekeri bir kere aldın mı tekrar tekrar istiyorsun. Eroin gibi mübarek. Kurtulmak lazım ama çoookkk tatlı
Haftaya şeker dediklerinde ikimiz de o ne diyeceğiz.. Seni şeker cahili olmaya davet ediyorum ortim :)

Hoşgeldin canım, özledik seni.

Harikasın Denizcim, yalnız benim de bugün canım acayip tatlı istiyor
Yarın dereotu alacağım. Tarçını zaten biliyoruz.. Eğer seviyorsan dereotu dene hedefçim. Daha önce gittiğim bir diyetisyen adet döneminde dereotu tüket tatlı ihtiyacını keser diyordu. Ben o zaman nefret ettiğim için yemiyordum. Bu diyette kefirin içinde çok tükettim. Belçikaya döndüğümden beri hiç yemedim ama.belki iyi gelir dereotu.

Canım sende insülin direnci varmıydı acaba diyorum o mu yükseldi çünkü bazen insan masum gördüğü şeyleri tüketerek de tetikleyebilir Ben bazen öyle bir istek olunca acabamı diye düşünyorum yada diyorum beynim yine şansını deniyor bu nasılsa verdi artık bir kere daya yoklayayım ya tutarsa hesabı
Kesinlikle beynimiz zaten obez o yüzden oluyor o ölçüsüz tüketme isteği
Geçen ay bir ara eşimle 4 gün bahçede kaldığımızda bir ara öyle olmuştum hatta eşim ya dondurma alalım dediğinde ben direk adama kiloluk al demiştim ne var alsa ya ufak birer tane ama yok o an beyin beni kandırdı hee şükür akşam yemeği yerine sadece 1 bardak ayran içip o günü kurtarmıştım yoksa benimde geçmişte ne zaman ufakda olsa kaçamağım olsa o tartı en az 1.5 - 2 kg yükselirdi hatta bir keresinde 2 gün kaçmak yaptıktan sonra + 3,5 kg bile görmüştüm

Yediklerini bir daha bir gözden geçir canım belki tetikleyen bir şey vardır farkında olmadan ben mesela paketli bir şeyler yediğimde öyle oluyordum birde mesela şu grisiniler var ya onları çok acıkırsam diye bir keresinde almıştım anam çerez gibi yemişim de yemişim o hafta ilk kez 200 gr da olsa artı görmüştüm hatta yağdan da 500 gr almıştım nasıl olur diye düşünürken acaba ondan mı olabilir dedim ( sonrasında deli gibi tatlı krizi yaşamıştım ki inan artık regl zamanı bile canım hiç bir şey istemiyor yoksa geçmişte 1 hafta öncesi eşime tatlı birşeyler alsana derdim oda belli oldu sen yine hastalanacaksın derdi 1 haftada sonrasına kadar sürerdi ve ben koca ay ancak 1 hafta içinde kilo verme şansı görürdüm )
En son diyetisyenimiz bana galeta yazmaya kalkışacaktı aman gözünüz seveyim sakın ha diyecektim az daha o beni biraz acıktırıyor demiştim sadece oda sağ olsun listeden çıkardı gerçi yemezdim yine de haberi olsun istedim

Haftaya şeker dediklerinde ikimiz de o ne diyeceğiz.. Seni şeker cahili olmaya davet ediyorum ortim :)
Cehalet güzel şey be orticim cozutmam inşallah. Eskiden böyle tatlı krizlerim falan yoktu yaaaaa hamilelik çok değiştirdi yemin ediyorum beni. Neyse eliptipime gidiyorum ben, atarım finish çizgimi

Yaklaşık bir aydır kuru meyve yiyorum belki o tetikliyordur. Gerçi onu da fındık bademle yiyorum. Taze meyve tükettim ben bir süre. Elma, mandalina, şeftali olabilir. Bende insülin direnci var, ilaç kullanıyorum zaten ama 3 ay önce diyete başlarken ilaca rağmen 5,3 tü. Sonra bakılmadı ama ben daha iyi olduğunu düşünüyorum şu an.çünkü Endokrin doktoru ideal kiloya yaklaştıkça düştüğünü söylemişti daha önce.ben de hafif kiloludan normale gelmek üzereyim.
Bu kesinlikle beynimin bir oyunu. Her zaman bu kilolara geldim ve bunun 3 kilo altından mutlaka geri döndüm. Vucut ezberi kuvvetli bir makine gibi alıştığını yapıyor belki de. Ama bu kez hiç kurtuluşu yok ideal kiloya ineceğim :)

Cehalet güzel şey be orticim cozutmam inşallah. Eskiden böyle tatlı krizlerim falan yoktu yaaaaa hamilelik çok değiştirdi yemin ediyorum beni. Neyse eliptipime gidiyorum ben, atarım finish çizgimi
Hamilelik çok değiştiriyor galiba sonrasında bir çok insandan duyuyorum yeme alışkanlıklarının farklılaştığını.. Hadi sana kolay gelsin cahillikte yarıştığım ortim :)

Hoş buldum hedefcimmm, ay bende sizi özledinmmm

Nasıl geçti şekerim tatilin?

Yaa, ben zorlayınca tüketebiliyorum dereotunu ama eve alma alışkanlığım yok. Annem de her telefon konuşmamızda söylüyor ye diye am :)

Kefirin çok yararlı olduğunu düşünüyorum ben de.

Yaaa, ben öyle bir gün geçirdim ki.
Yarın hiçbir şey yememem lazım.
Menü yazayım utanayım az.

Sabah:
- 2 yumurtadan omlet
- 1 dilim peynir
- 2 dilim ekmek
- 2 ceviz

Ara:
-1 brownie

Öğle:

- 1 dilim karpuz

Ara:
- 2 dilim çikolata

Akşam:
- 1 burger menü

Ara:
- 1 tane kurabiye

Neden bugün böyleydim bilmiyorum.
Kendimi engelleyemedim resmen.
Saçma sapan bir mod oldu.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ayyy bugün salı yani Fitnes günüm
Okula giden çocuklar gibi yine heycan yaptım daha doğrusu sabırsızlanıyorum çünkü cidden çok zevk aldım geçen sefer Fazlasıylada faydasını göreceğime adım gibi eminim
Hem spor öncesi saatim gelene kadar oturup yine kitap okuyabileceğim rahatlıkla ( sağ olsun eşim giderken ille bırakacağım diyor benimde işime geldi nasılsa dönüşte de yürüyeceğim bir yarım saat )
Bakalım toplamda akşama kadar bugün kaç adım atacağım

Kesinlikle canım başaracaksın
Sen yinede ne olur ne olmaz bir ara baktır değerlerine belki vitamin değerlerinde vardır bir noksanlık o kadar yol kat ettin o 3 kgcuk mu seni korkutacak az fazlası bile gider bence
Ay inşallah bizlerede ileride hedefe kaldı 3 demek nasip olacak azimle devam

Bencede onun etkisi bende evimde ve kimse yoksa 10 numara oluyor hersey kahvaltiya aksam yemegine birileri geldiyse yada ben gitmissem bozuluyor hersey.. Bazende inadim inat okadar zorlasalar bile yemiyorum bazende insanlarin israri olmadan ben yiyorum.
Canim yakin zamanda cok takip edemedim ne okuyordun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…