- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.701
Erkencisin canim..
Günaydın kızlar
Dün ateş ve ağrı vardı toparlayamadim kendimi bu yüzden menumu paylasamadim sporda yok pazar gününden beri
Inşallah bugün menumu ve sporumu yapacağım
HoşgeldinizHerkese selammmm kızlarrr
Bende bugün 82.2 çıktım gene
Ne Mozaik pasta miKızlar bugün dolapta bir tabak, tabağın içinde dünden kalan küçük bir dilim mozaik pasta ile kesiştik. Aldım çöpe attım kurtuldum :) genelde böyle şeyler beni etkilemez biliyorsunuz ama şu an garip şekilde istiyorum ve kendi yöntemlerimle savaşıyorum bu durumla :) bu hafta böyle geçsin de çözemezsem haftaya diyetisyenime yazacağım.
Aa, dün 80,1du sanirim. Olsun canim , yine verirsinHemen ver ki cuma günü yüzden güzel olsun
Geçti çok şükür bugün iyiyim canım.Çok geçmiş olsun canım bugün nasılsın
Atılır mı gııızzatmış valla
Çok teşekkür ederim canımkaanin annesi geçmiş olsun canim
Başka biyerde tartilsana bi canım tartinda sorun var sanırımBende bugün 82.2 çıktım gene
Hedefçim tam depresyon menüsü :) sen iyiysen bunlar sadece kaçamaksa yerinde olsam 3-4 hafta bir daha kaçamak yapmam. Çünkü bu kadar karbonhidrat ce şeker insanın dengesini de bozuyor. Ama canını sıkan bir durum varsa onunla ilişkili böyle yediysen şu dönemde en azından sabit kalmak adına dengeli yemeye çalış. Tekrar iyi hissettiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin.Yaaa, ben öyle bir gün geçirdim ki.
Yarın hiçbir şey yememem lazım.
Menü yazayım utanayım az.
Sabah:
- 2 yumurtadan omlet
- 1 dilim peynir
- 2 dilim ekmek
- 2 ceviz
Ara:
-1 brownie
Öğle:
- 1 dilim karpuz
Ara:
- 2 dilim çikolata
Akşam:
- 1 burger menü
Ara:
- 1 tane kurabiye
Neden bugün böyleydim bilmiyorum.
Kendimi engelleyemedim resmen.
Saçma sapan bir mod oldu.
Atılır mı gııızzBenim dolapta mozaik pasta olacak ogleye kalmaz yerim
Başka biyerde tartilsana bi canım tartinda sorun var sanırım
Senin şu yaşama enerjine hayranım. Her şeyi aşkla yapıyor ve o andan keyif almayı ihmal etmiyorsun. Harikasın. Kişisel gelişim kitabı okuyor gibi hissediyorum yazdıklarını okurken :) bana göre son 10 diyetisyene göre son 12 kilo. Hiç birimizin elinden kurtulamaz artık o ideal kilo. Saklandığı yerden çıkaracağız ve oraya kök salacağız :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ayyy bugün salı yani Fitnes günüm
Okula giden çocuklar gibi yine heycan yaptım daha doğrusu sabırsızlanıyorum çünkü cidden çok zevk aldım geçen seferFazlasıylada faydasını göreceğime adım gibi eminim
Hem spor öncesi saatim gelene kadar oturup yine kitap okuyabileceğim rahatlıkla ( sağ olsun eşim giderken ille bırakacağım diyor benimde işime geldi nasılsa dönüşte de yürüyeceğim bir yarım saat )
Bakalım toplamda akşama kadar bugün kaç adım atacağım
Kesinlikle canım başaracaksın
Sen yinede ne olur ne olmaz bir ara baktır değerlerine belki vitamin değerlerinde vardır bir noksanlıko kadar yol kat ettin o 3 kgcuk mu seni korkutacak az fazlası bile gider bence
Ay inşallah bizlerede ileride hedefe kaldı 3 demek nasip olacakazimle devam
Canım 1 sene önce belçikaya yerleştim. Oturduğumuz bölgede fransızca konuşuluyor ben de şu an fransızca öğrenmek için okula başladım.2 sene sürecek. O bitince de denklik yapacağımBencede onun etkisi bende evimde ve kimse yoksa 10 numara oluyor hersey kahvaltiya aksam yemegine birileri geldiyse yada ben gitmissem bozuluyor hersey.. Bazende inadim inat okadar zorlasalar bile yemiyorum bazende insanlarin israri olmadan ben yiyorum.
Canim yakin zamanda cok takip edemedim ne okuyordun sen?
Geçmiş olsun canım. Her geçen gün biraz daha iyi olacaksın.Günaydın kızlar
Dün ateş ve ağrı vardı toparlayamadim kendimi bu yüzden menumu paylasamadim sporda yok pazar gününden beri
Inşallah bugün menumu ve sporumu yapacağım
Azıcık attım ya.. Böyle yarım dilimden biraz fazla.hem ne yapsaydım mideye mi atsaydım şekerim :)Ne Mozaik pasta mi
Çöpe mi Attın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?