Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne Mozaik pasta mi
Çöpe mi Attın

Hedefçim tam depresyon menüsü :) sen iyiysen bunlar sadece kaçamaksa yerinde olsam 3-4 hafta bir daha kaçamak yapmam. Çünkü bu kadar karbonhidrat ce şeker insanın dengesini de bozuyor. Ama canını sıkan bir durum varsa onunla ilişkili böyle yediysen şu dönemde en azından sabit kalmak adına dengeli yemeye çalış. Tekrar iyi hissettiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin.

Senin şu yaşama enerjine hayranım. Her şeyi aşkla yapıyor ve o andan keyif almayı ihmal etmiyorsun. Harikasın. Kişisel gelişim kitabı okuyor gibi hissediyorum yazdıklarını okurken :) bana göre son 10 diyetisyene göre son 12 kilo. Hiç birimizin elinden kurtulamaz artık o ideal kilo. Saklandığı yerden çıkaracağız ve oraya kök salacağız :)
Canım 1 sene önce belçikaya yerleştim. Oturduğumuz bölgede fransızca konuşuluyor ben de şu an fransızca öğrenmek için okula başladım.2 sene sürecek. O bitince de denklik yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…