Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese selammmm kızlarrr
Hoşgelmiş sefalar getirmiş fancynancy
Süpersin. Kuşhan sana daha önce de iyi geldi yine gelecek. Cuma tartıda bol eksi göreceksin bence

0zlem sende durumlar nasıl canım. Çarşamba ben de 3 günlük detoksa başlayabilirim. O kadar çok tatlı istiyorum ki şimdilik değişik yöntemlerle direniyorum ama eskisi gibi rahatlamak istiyorum. Çarşamba okul tatil perşembe cuma da yarım gün. 3 gün yapabilirim diye düşünüyor bakalım.

Kızlar bugün dolapta bir tabak, tabağın içinde dünden kalan küçük bir dilim mozaik pasta ile kesiştik. Aldım çöpe attım kurtuldum :) genelde böyle şeyler beni etkilemez biliyorsunuz ama şu an garip şekilde istiyorum ve kendi yöntemlerimle savaşıyorum bu durumla :) bu hafta böyle geçsin de çözemezsem haftaya diyetisyenime yazacağım.

Selam kızlar
Cok yogun bi gündü, yazamadım. Sabah tartılma fırsatım da olmadı. Muhtemelen artıdayım.
fancynancy hoşgeldin canım
Azıcık dikkat ettikten sonra, Umut paşanın bir emmesine bakar senin eksiye geçmen canım. Bu nedenle hiç endişelenme.

Tebrik ederim canım, iradene hayranım gerçekten :)
Azıcık dikkat ettikten sonra, Umut paşanın bir emmesine bakar senin eksiye geçmen canım. Bu nedenle hiç endişelenme.
Ah umarım Denizcim :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür laptopa kavuştum Bütün gün onuda yapayım bunuda yapayım derken akşamı yaptım sonrada zaten akşamlık yemek hazırlığı falan derken eşim geldi
Yarınki Fitness dersi için Annem sağ olsun bana eşortman altı bulup almış tabi boydan fakir olunca paçalarını kısaltmam gerekiyordu onlada uğraştım kız okuldan dönene kadar
Artık tam olarak hazırım sporum için

Helal sana En güzelini yapmışsın eğer buzluğa atsaydın aklın onda kalırdı
Acaba listende tatlı ihtiyacını kesecek birşeyler mi eksik ki bünye ihtiyaç hissediyor Benim diyetisyen bana gece son ara öğünüme meyveli activya verdi tabi ben muzur yazın sıcaklarda bir gün canım çok dondurma istediğinde attım onu buzluğa hatta diyetisyene de söyledim böyle böyle diye valla iyi fikirmiş cidden Ablacığım hiç bir sakıncası yok dedi ve o günden beri her akşam son ara öğünümde activyam var bazen ihtiyaç hissetmiyorum yemiyorum ama canım tatlı istersede hemen buzluğa atıyorum dondurma niyetine yiyorum
Haftada 1 kere 2 top sütlü dondurmaya izin verdi ama o hakkımı çoğu zaman kullanma ihtiyacı bile hissetmiyorum

Bu bir savaş evet ve bu savaşı biz kazanacağız

Canim durumlar kotuydu ama bir kac gundur dort dortluk olmasada dikkat etmeye calisiyorum.

Bugun berbatti ama paylasim menumu..

sabah 2 dilim tb ekmegi arasi tost 1 h.yumurta yedim

Oglen kuzenimde 2 baklava,1 dilim sutlu tatli yedim.

Aksam bisey yiyesim gelmedi. Birkac findik badem falan yedim.

Cok sagliksizdi ama neyseki cok hareketliyim. Simdide besi bir arada bitki cayi yaptim.

Gun icerisinde bol su,t.kahvesi ictim ve fotoyu gormussundur 15000 adim yurudum.

Bugun aksam 76 kilo ciktim. 77,5 kilodan 1,5 eksilmis cumadan bu yana insallah daha gider.. Genelde senin ilk diyet listeni uygulamaya calisiyorum sen 5 dilim ekmek var diyordun listede ama 3 dilim ekmek var canim.
--
Bu arada sende haftada 1 kacamak tatli falan yokmu? Ye azcik..

Bende öyle bir dönemdeyim çok zor tuttum kendimi dolaptaki zerolara baklavalara dalmamak için. Şekeri bir kere aldın mı tekrar tekrar istiyorsun. Eroin gibi mübarek. Kurtulmak lazım ama çoookkk tatlı

Heyytttt beee kim tutar seni monican

Herkese selammmm kızlarrr

Hoşgeldin canım, özledik seni.

Harikasın Denizcim, yalnız benim de bugün canım acayip tatlı istiyor

Banu'cum buzluk dolu mozaik pasta ile tatile gelirken eşime yapmıştım o da bitirmemiş. onları almıyorum nedense. Sen söyleyince fark ettim bunu da :) haftasonu evlilik yıldönümü kutlaması yapalım dedik... 20 kilo verdim toplamda, artık bir kutlama da yapalım dedim kendimden gayet emin bir şekilde. Bu nedenle de cumartesi geç saat kaçamağım oldu,ertesi gün hem +1,2 gördüm tartıda hem de o günden beri inanılmaz tatlı istiyorum.Haftada 1 gün 2 top bitter çikolatalı dondurma yerim genelde. Ama şu an koca kutuyu yeme isteği var nedense. Hal böyle olunca bu hafta dondurma bile almadım. Her gün tarçın tüketiyorum, meyve olarak cranbery yiyorum. belki taze meyve yemeliyim bir süre ama böyle de çok kolay oluyor.çantamda her zaman fındık fıstıklı bulunuyorlar beraber tüketmesi de çok keyifli. Son ara öğünüm kefir bir kaç haftadır. Şimdi aklıma geldi dereotu alayım ben kefir için. Dereotu tatlı krizlerine iyi geliyor çünkü. Listemden değil de psikolojik birşeyler gibi geliyor bana. Aksine diyetisyenim artık istediğin şeyleri dengeleyerek haftada 1 gün tüketebilirsin dedi. Liste o kadar geniş yani :) bendeki sorun şu ki ölçüsüz tüketme eğilimindeyim. Bu nedenle de tümden uzak durmayı seçiyorum. Ama mutlaka çözeceğim elimden kurtulacak değil. Senin donmuş yoğurt fikri de süpermiş. İlk fırsatta deneyeceğim.

5 dilim ekmek yeni listemde var.. En son verdiği öyle eski listem 3 dilimdi canım. Baklava ya da sütlü tatlı yemiş olsan, orada da sütlü tatlı seçsen aslında süper bir gün olacakmış. Uyguladığın listede haftada 1 gün sütlü tatlı ya da 2 top dondurma var daha önceki haftalarda listeye girdiği için orada yazmıyor ben de sana söylemeyi unuttum. Şu an benim serbest öğünüm var, hatta serbest gün vermeyi planlıyordu ben öğün olsun dedim. Sevdiğin merak ettiğin herşeyi haftada 1 gün yiyebilirsin dengeleyerek dedi en son. Bende şu an miktar sorunu var. Çok yemek istiyorum :) bir de diyelim sütlü tatlı mı yedim, dondurma da yemek istiyorum, çikolata da istiyorum. Bunları da bitirene kadar yemek istiyorum.okula başladım ya belki ondandır. Kendi steril ortamımdan çıktım. Gelsin çikolatalar gitsin waffle lar modunda geçiyor dersler :) daha ağzıma bir tane çikolata atmadım çünkü ben tüm kutuyu istiyorum bir tane beni kesmiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…