- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.661
Tatlim O harfi degil 0(sıfır) yaz..Canim bu zamana kadar seni hiç etiketleyemedim. Neden ki?
Sanki benim kilom gercekten merak ettim ve bakalim Kushan ne kadar etkili olacak?Ben hiç merak etmiyorummmm orticimmmm
Cuma anlarız. Yarın sabah tartılırım senin içinSanki benim kilom gercekten merak ettim ve bakalim Kushan ne kadar etkili olacak?
Tatlım ellerine sağlık spor listesini tuttuğun için. Cuma’dan sonra devralırım şekerim kurtarırım seniHadi ya
Hoşgelmiş sefalar getirmişHerkese selammmm kızlarrr
Süpersin. Kuşhan sana daha önce de iyi geldi yine gelecek. Cuma tartıda bol eksi göreceksin benceAyağımın tozuyla menü paylaşayım. Kuşhan 1.gün
Sabah
Tulum peyniri ve 1,5 wasa
Şekersiz çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Salata
Akşam
8 ızgara köfte
Bol salata
Su: 3 litreyi geçeli çok oldu
Spor: yapacağım, yazacağım
Azıcık dikkat ettikten sonra, Umut paşanın bir emmesine bakar senin eksiye geçmen canım. Bu nedenle hiç endişelenme.Selam kızlar
Cok yogun bi gündü, yazamadım. Sabah tartılma fırsatım da olmadı. Muhtemelen artıdayım.
fancynancy hoşgeldin canım
Tebrik ederim canım, iradene hayranım gerçekten :)Kızlar bugün dolapta bir tabak, tabağın içinde dünden kalan küçük bir dilim mozaik pasta ile kesiştik. Aldım çöpe attım kurtuldum :) genelde böyle şeyler beni etkilemez biliyorsunuz ama şu an garip şekilde istiyorum ve kendi yöntemlerimle savaşıyorum bu durumla :) bu hafta böyle geçsin de çözemezsem haftaya diyetisyenime yazacağım.
Ah umarım Denizcim :)Azıcık dikkat ettikten sonra, Umut paşanın bir emmesine bakar senin eksiye geçmen canım. Bu nedenle hiç endişelenme.
Ay inşallah demizcimmmmHoşgelmiş sefalar getirmişfancynancy
Süpersin. Kuşhan sana daha önce de iyi geldi yine gelecek. Cuma tartıda bol eksi göreceksin bence
Kızlar bugün dolapta bir tabak, tabağın içinde dünden kalan küçük bir dilim mozaik pasta ile kesiştik. Aldım çöpe attım kurtuldum :) genelde böyle şeyler beni etkilemez biliyorsunuz ama şu an garip şekilde istiyorum ve kendi yöntemlerimle savaşıyorum bu durumla :) bu hafta böyle geçsin de çözemezsem haftaya diyetisyenime yazacağım.
Hoş buldummmm canımSelam kızlar
Cok yogun bi gündü, yazamadım. Sabah tartılma fırsatım da olmadı. Muhtemelen artıdayım.
fancynancy hoşgeldin canım
Canim durumlar kotuydu ama bir kac gundur dort dortluk olmasada dikkat etmeye calisiyorum.0zlem sende durumlar nasıl canım. Çarşamba ben de 3 günlük detoksa başlayabilirim. O kadar çok tatlı istiyorum ki şimdilik değişik yöntemlerle direniyorum ama eskisi gibi rahatlamak istiyorum. Çarşamba okul tatil perşembe cuma da yarım gün. 3 gün yapabilirim diye düşünüyor bakalım.
Bende öyle bir dönemdeyim çok zor tuttum kendimi dolaptaki zerolara baklavalara dalmamak için. Şekeri bir kere aldın mı tekrar tekrar istiyorsun. Eroin gibi mübarek. Kurtulmak lazım ama çoookkk tatlıKızlar bugün dolapta bir tabak, tabağın içinde dünden kalan küçük bir dilim mozaik pasta ile kesiştik. Aldım çöpe attım kurtuldum :) genelde böyle şeyler beni etkilemez biliyorsunuz ama şu an garip şekilde istiyorum ve kendi yöntemlerimle savaşıyorum bu durumla :) bu hafta böyle geçsin de çözemezsem haftaya diyetisyenime yazacağım.
Heyytttt beee kim tutar seni monicanSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür laptopa kavuştumBütün gün onuda yapayım bunuda yapayım derken akşamı yaptım sonrada zaten akşamlık yemek hazırlığı falan derken eşim geldi
Yarınki Fitness dersi için Annem sağ olsun bana eşortman altı bulup almıştabi boydan fakir olunca paçalarını kısaltmam gerekiyordu onlada uğraştım kız okuldan dönene kadar
Artık tam olarak hazırım sporum için
Helal sana En güzelini yapmışsın eğer buzluğa atsaydın aklın onda kalırdı
Acaba listende tatlı ihtiyacını kesecek birşeyler mi eksik ki bünye ihtiyaç hissediyorBenim diyetisyen bana gece son ara öğünüme meyveli activya verdi tabi ben muzur yazın sıcaklarda bir gün canım çok dondurma istediğinde attım onu buzluğa hatta diyetisyene de söyledim böyle böyle diye valla iyi fikirmiş cidden Ablacığım hiç bir sakıncası yok dedi ve o günden beri her akşam son ara öğünümde activyam var bazen ihtiyaç hissetmiyorum yemiyorum ama canım tatlı istersede hemen buzluğa atıyorum dondurma niyetine yiyorum
Haftada 1 kere 2 top sütlü dondurmaya izin verdi ama o hakkımı çoğu zaman kullanma ihtiyacı bile hissetmiyorum
Bu bir savaş evet ve bu savaşı biz kazanacağız
Herkese selammmm kızlarrr
Kızlar bugün dolapta bir tabak, tabağın içinde dünden kalan küçük bir dilim mozaik pasta ile kesiştik. Aldım çöpe attım kurtuldum :) genelde böyle şeyler beni etkilemez biliyorsunuz ama şu an garip şekilde istiyorum ve kendi yöntemlerimle savaşıyorum bu durumla :) bu hafta böyle geçsin de çözemezsem haftaya diyetisyenime yazacağım.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür laptopa kavuştumBütün gün onuda yapayım bunuda yapayım derken akşamı yaptım sonrada zaten akşamlık yemek hazırlığı falan derken eşim geldi
Yarınki Fitness dersi için Annem sağ olsun bana eşortman altı bulup almıştabi boydan fakir olunca paçalarını kısaltmam gerekiyordu onlada uğraştım kız okuldan dönene kadar
Artık tam olarak hazırım sporum için
Helal sana En güzelini yapmışsın eğer buzluğa atsaydın aklın onda kalırdı
Acaba listende tatlı ihtiyacını kesecek birşeyler mi eksik ki bünye ihtiyaç hissediyorBenim diyetisyen bana gece son ara öğünüme meyveli activya verdi tabi ben muzur yazın sıcaklarda bir gün canım çok dondurma istediğinde attım onu buzluğa hatta diyetisyene de söyledim böyle böyle diye valla iyi fikirmiş cidden Ablacığım hiç bir sakıncası yok dedi ve o günden beri her akşam son ara öğünümde activyam var bazen ihtiyaç hissetmiyorum yemiyorum ama canım tatlı istersede hemen buzluğa atıyorum dondurma niyetine yiyorum
Haftada 1 kere 2 top sütlü dondurmaya izin verdi ama o hakkımı çoğu zaman kullanma ihtiyacı bile hissetmiyorum
Bu bir savaş evet ve bu savaşı biz kazanacağız
5 dilim ekmek yeni listemde var.. En son verdiği öyle eski listem 3 dilimdi canım. Baklava ya da sütlü tatlı yemiş olsan, orada da sütlü tatlı seçsen aslında süper bir gün olacakmış. Uyguladığın listede haftada 1 gün sütlü tatlı ya da 2 top dondurma var daha önceki haftalarda listeye girdiği için orada yazmıyor ben de sana söylemeyi unuttum. Şu an benim serbest öğünüm var, hatta serbest gün vermeyi planlıyordu ben öğün olsun dedim. Sevdiğin merak ettiğin herşeyi haftada 1 gün yiyebilirsin dengeleyerek dedi en son. Bende şu an miktar sorunu var. Çok yemek istiyorum :) bir de diyelim sütlü tatlı mı yedim, dondurma da yemek istiyorum, çikolata da istiyorum. Bunları da bitirene kadar yemek istiyorum.okula başladım ya belki ondandır. Kendi steril ortamımdan çıktım. Gelsin çikolatalar gitsin waffle lar modunda geçiyor dersler :) daha ağzıma bir tane çikolata atmadım çünkü ben tüm kutuyu istiyorum bir tane beni kesmiyor :)))Canim durumlar kotuydu ama bir kac gundur dort dortluk olmasada dikkat etmeye calisiyorum.
Bugun berbatti ama paylasim menumu..
sabah 2 dilim tb ekmegi arasi tost 1 h.yumurta yedim
Oglen kuzenimde 2 baklava,1 dilim sutlu tatli yedim.
Aksam bisey yiyesim gelmedi. Birkac findik badem falan yedim.
Cok sagliksizdi ama neyseki cok hareketliyim. Simdide besi bir arada bitki cayi yaptim.
Gun icerisinde bol su,t.kahvesi ictim ve fotoyu gormussundur 15000 adim yurudum.
Bugun aksam 76 kilo ciktim. 77,5 kilodan 1,5 eksilmis cumadan bu yana insallah daha gider.. Genelde senin ilk diyet listeni uygulamaya calisiyorum sen 5 dilim ekmek var diyordun listede ama 3 dilim ekmek var canim.
--
Bu arada sende haftada 1 kacamak tatli falan yokmu? Ye azcik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?