Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun kaptanım, bir an önce iyileşir umarım artık diş ağrısı çekmeyecek neyse ki. Senin de gece nöbetlerin olmayacak
Aynen deniz cim gecti artik ancak bugun aksam uzeri iscikisi felaket bir yagmur vardi eve gelene kadar migrenim tuttu ayy bi hersey duzene girseydi pek bi guzel olacakti yarin insallah guzel bir gun olacak

İki çocukla yine iyi geçti bir tek Mert hastaydı yavrum havuza denize pek giremedi keyfi de yoktu. Allahtan yanımda antibiyotik götürmüştüm. Bir de kilo alıp döndüm tabisi de
Tatil sizin işiniz bebeyim yaaaa

Canim ya ultra sonla bakilip söylüyorlar ki bunu icin idrar torbasinin dolu olmasi gerekiyirmus yani idrar yaptin yapacak kadar bi durum olmasi gerekiyor yada alttan muayne yapilarak kistler ortaya cikiyor... ben alttan muayene kabul etmemistim bol su ictim deli gibi o zaman bakildi kistlerim oldugu soylendi...

Bende alttan muaneye ettirmek istemiyorum şuan için o idrar torbası muhabbetini ilk kez duyuyorum doktoruma söyliyecem teşekkürler:) sendede ozaman aşırı tüylenme var değilmi? Ben ne yapsam faydası yok cildim kötü oluyor 2 kere fistül ameliyatı oldum dokunmaktan korkuyorum tüylere jilet vurunca evvelsi gün geliyor ağda yapınca cildim garip oluyor nokta nokta şimdi lazere gitmeyi düşünüyorum

Aynen deniz cim gecti artik ancak bugun aksam uzeri iscikisi felaket bir yagmur vardi eve gelene kadar migrenim tuttu ayy bi hersey duzene girseydi pek bi guzel olacakti yarin insallah guzel bir gun olacak
Kaptan senin bir çok ağrın var ve bunlar da günü yaşarken konforunu çok düşürüyordur. Umarım herşey bir an önce geçer de sakin huzurlu günler başlar senin için..

Özlem sana yazacağım sürekli unutuyorum. En son diyetisyene gittiğimde, 65 için 4 günlük detoks verdi ( @Egeliegeli bunun görüntüsünü de sana atacaktım kusura bakma yarın söz) fakat 62 benim için bildiğin duvardır. En güçlü direnç orası, onu ne yapacağız dediğimde önce spor artacak dedi. Üstüne basa basa farkındaysan spor henüz artmadı 4 gün devam edeceksin dedi. Bazen danışanlar sabah akşam bir saat spor yapıyormuş bundan şikayet etti; Benim sporu bir araç olarak kullanabilmem için alanım kalmıyor diye. Hatta söylenmez ama içimden keşke bu kadar spor yapmasaydın diyorum dedi.

Yok canim bende tüylenme yok kilo yapiyordu diyet yapinca reglim duzene girdi... zaten polikistik over kilo verdikce duzelen bi hastalik...ablam 36 beden ondada var ama onda kilo degil tuylenme cene altinda oluyor..

Kahvaltı
1,5 wasa + tulum peyniri
Adaçayı

Ara
Yarım muz
12 kaju
3 tane soslu fıstık

Öğle
Simit + kaşar
Zero (dolapta ayranı göremeyince yine buna saldırdım) birde birkaç gündür içim yanıyor yaaa, dün 5 litre su içmişimdir abartmıyorum.

Ara
3 tane oreo
Filtre kahve sütlü

Akşam
Hindi fümeli salata

Gece
20-25 tane üzüm

Su: 3,5 litre
Spor: gündüz de yaptım eliptiğimi yapayım toptan yazarım.

Yok canim bende tüylenme yok kilo yapiyordu diyet yapinca reglim duzene girdi... zaten polikistik over kilo verdikce duzelen bi hastalik...ablam 36 beden ondada var ama onda kilo degil tuylenme cene altinda oluyor..

Bende 38 bedenm benim komple vücütta var çene altı olsun bıyık olsun kaş arası olsun tüysüz yerim yok tek el ve ayak içleri bide kolların iç kısmı inşallah lazerlen düzelir ama bi kac sene kullanmadıktan sonra yine cıkabileceğini duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…