- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.741
Aynen deniz cim gecti artik ancak bugun aksam uzeri iscikisi felaket bir yagmur vardi eve gelene kadar migrenim tuttu ayy bi hersey duzene girseydi pek bi guzel olacakti yarin insallah guzel bir gun olacakGeçmiş olsun kaptanım, bir an önce iyileşir umarım artık diş ağrısı çekmeyecek neyse ki. Senin de gece nöbetlerin olmayacak
İki çocukla yine iyi geçtiNasıl geçti şekerim tatilin?
Yaa, ben zorlayınca tüketebiliyorum dereotunu ama eve alma alışkanlığım yok. Annem de her telefon konuşmamızda söylüyor ye diye am :)
Kefirin çok yararlı olduğunu düşünüyorum ben de.
Canim ya ultra sonla bakilip söylüyorlar ki bunu icin idrar torbasinin dolu olmasi gerekiyirmus yani idrar yaptin yapacak kadar bi durum olmasi gerekiyor yada alttan muayne yapilarak kistler ortaya cikiyor... ben alttan muayene kabul etmemistim bol su ictim deli gibi o zaman bakildi kistlerim oldugu soylendi...Selam burda araştırırken gördüm yorumunu. Polistik overin tehşisi nasıl konuluyor? Kan testi yapılarakmı? Bende şüphesi varda ultrasondan baktışar göbekten cok öinivik kistler var dedi ama 3 ay sonra yüne gel ozaman kesinleşir dedi.
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar
Dün ateş ve ağrı vardı toparlayamadim kendimi bu yüzden menumu paylasamadim sporda yok pazar gününden beri
Inşallah bugün menumu ve sporumu yapacağım
Bende alttan muaneye ettirmek istemiyorum şuan için o idrar torbası muhabbetini ilk kez duyuyorum doktoruma söyliyecem teşekkürler:) sendede ozaman aşırı tüylenme var değilmi? Ben ne yapsam faydası yok cildim kötü oluyor 2 kere fistül ameliyatı oldum dokunmaktan korkuyorum tüylere jilet vurunca evvelsi gün geliyor ağda yapınca cildim garip oluyor nokta nokta şimdi lazere gitmeyi düşünüyorumCanim ya ultra sonla bakilip söylüyorlar ki bunu icin idrar torbasinin dolu olmasi gerekiyirmus yani idrar yaptin yapacak kadar bi durum olmasi gerekiyor yada alttan muayne yapilarak kistler ortaya cikiyor... ben alttan muayene kabul etmemistim bol su ictim deli gibi o zaman bakildi kistlerim oldugu soylendi...
Hoş buldummmmHoşgeldiniz
Ben yapmadım canım. Bugün yatış.. Ama beynimi çalıştırdım, uzun zamandır tatildeydi kendisi, işe yaramak bence ona iyi geldi :) sabah - gelirsem diyeceğim ki beynim çok kalori yakmış :)Spor yapan yok galibaNe kadar da sessiz bir grup
Kaptan senin bir çok ağrın var ve bunlar da günü yaşarken konforunu çok düşürüyordur. Umarım herşey bir an önce geçer de sakin huzurlu günler başlar senin için..Aynen deniz cim gecti artik ancak bugun aksam uzeri iscikisi felaket bir yagmur vardi eve gelene kadar migrenim tuttu ayy bi hersey duzene girseydi pek bi guzel olacakti yarin insallah guzel bir gun olacak
Özlem sana yazacağım sürekli unutuyorum. En son diyetisyene gittiğimde, 65 için 4 günlük detoks verdi ( @Egeliegeli bunun görüntüsünü de sana atacaktım kusura bakma yarın söz) fakat 62 benim için bildiğin duvardır. En güçlü direnç orası, onu ne yapacağız dediğimde önce spor artacak dedi. Üstüne basa basa farkındaysan spor henüz artmadı 4 gün devam edeceksin dedi. Bazen danışanlar sabah akşam bir saat spor yapıyormuş bundan şikayet etti; Benim sporu bir araç olarak kullanabilmem için alanım kalmıyor diye. Hatta söylenmez ama içimden keşke bu kadar spor yapmasaydın diyorum dedi.
Dün yaptım bugünde yapiciiimmmmmSpor yapan yok galibaNe kadar da sessiz bir grup
Ortime bak be, kuşhan + spor ile tatil kilolarını kovalıyor :) harika mısın nesin :)Dün yaptım bugünde yapiciiimmmmm
Yok canim bende tüylenme yok kilo yapiyordu diyet yapinca reglim duzene girdi... zaten polikistik over kilo verdikce duzelen bi hastalik...ablam 36 beden ondada var ama onda kilo degil tuylenme cene altinda oluyor..Bende alttan muaneye ettirmek istemiyorum şuan için o idrar torbası muhabbetini ilk kez duyuyorum doktoruma söyliyecem teşekkürler:) sendede ozaman aşırı tüylenme var değilmi? Ben ne yapsam faydası yok cildim kötü oluyor 2 kere fistül ameliyatı oldum dokunmaktan korkuyorum tüylere jilet vurunca evvelsi gün geliyor ağda yapınca cildim garip oluyor nokta nokta şimdi lazere gitmeyi düşünüyorum
Spor yapan yok galibaNe kadar da sessiz bir grup
Ama hala kaçamaklarımdan vazgeçemiyorummmmmOrtime bak be, kuşhan + spor ile tatil kilolarını kovalıyor :) harika mısın nesin :)
Yok canim bende tüylenme yok kilo yapiyordu diyet yapinca reglim duzene girdi... zaten polikistik over kilo verdikce duzelen bi hastalik...ablam 36 beden ondada var ama onda kilo degil tuylenme cene altinda oluyor..
Patlayan düdüklü müüüüüüSpor yapamadım ama patlayan düdüklü sayesinde aksama kadar temizlik yaptım
Ne zaman oldu? Nasıl oldu? Ne markaydı canım? Aboovvv ben çok kullanırım da tırstım şimdi.Spor yapamadım ama patlayan düdüklü sayesinde aksama kadar temizlik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?