- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.761
Patlayan düdüklü müüüüüü
Ayyyy Allah korumuş yaaaa, detayları da alalım canım.Aynen canım ve o mutfaktan sağ çıkan ben düdüklü uçuyordu mutfakta
Ne zaman oldu? Nasıl oldu? Ne markaydı canım? Aboovvv ben çok kullanırım da tırstım şimdi.
Sen ne zaman yapacaksin 4 gunluk detoksu cnm 65 dimi.. Benim daha yolum var ona..Özlem sana yazacağım sürekli unutuyorum. En son diyetisyene gittiğimde, 65 için 4 günlük detoks verdi ( @Egeliegeli bunun görüntüsünü de sana atacaktım kusura bakma yarın söz) fakat 62 benim için bildiğin duvardır. En güçlü direnç orası, onu ne yapacağız dediğimde önce spor artacak dedi. Üstüne basa basa farkındaysan spor henüz artmadı 4 gün devam edeceksin dedi. Bazen danışanlar sabah akşam bir saat spor yapıyormuş bundan şikayet etti; Benim sporu bir araç olarak kullanabilmem için alanım kalmıyor diye. Hatta söylenmez ama içimden keşke bu kadar spor yapmasaydın diyorum dedi.
Amannn gerçekten çok geçmiş olsun. Çocuğunun çıkması ve senin de zarar görmemen Harika.Bugün öğlen canım markasını bilmiyorm su düdüğü olan termo dudukluden corba koymustum tıkanmış galiba patladı Allahtan oğlum da 1 dk once çıkmıştı mutfaktan Allah korudu
Amannn gerçekten çok geçmiş olsun. Çocuğunun çıkması ve senin de zarar görmemen Harika.
Gecmis olsun canim..Bugün öğlen canım markasını bilmiyorm su düdüğü olan termo dudukluden corba koymustum tıkanmış galiba patladı Allahtan oğlum da 1 dk once çıkmıştı mutfaktan Allah korudu
Geçmiş olsun canım. Beni hep korkutur düdüklüSpor yapamadım ama patlayan düdüklü sayesinde aksama kadar temizlik yaptım
oreolu kuşan da pek cezbedici yarın ben de başlasam mı :)Kahvaltı
1,5 wasa + tulum peyniri
Adaçayı
Ara
Yarım muz
12 kaju
3 tane soslu fıstık
Öğle
Simit + kaşar
Zero (dolapta ayranı göremeyince yine buna saldırdım)birde birkaç gündür içim yanıyor yaaa, dün 5 litre su içmişimdir abartmıyorum.
Ara
3 tane oreo
Filtre kahve sütlü
Akşam
Hindi fümeli salata
Gece
20-25 tane üzüm
Su: 3,5 litre
Spor: gündüz de yaptım eliptiğimi yapayım toptan yazarım.
Hahahaaaa ay çok güldümmmmm. Dürüst olmak zorundayım yoksa kaçamaklarımı yazmazsam alışkanlık haline gelebilirGeçmiş olsun canım. Beni hep korkutur düdüklü
oreolu kuşan da pek cezbedici yarın ben de başlasam mı :)
Canim cook gecmis olsun dr git kistler kuculurse tuylenmede azalabilir..Bende 38 bedenm benim komple vücütta var çene altı olsun bıyık olsun kaş arası olsun tüysüz yerim yok tek el ve ayak içleri bide kolların iç kısmıinşallah lazerlen düzelir ama bi kac sene kullanmadıktan sonra yine cıkabileceğini duydum
Gecmis olsun canim..
Geçmiş olsun canım. Beni hep korkutur düdüklü
oreolu kuşan da pek cezbedici yarın ben de başlasam mı :)
Ya ben de bilmiyorum. Sanırım farklı görüşler var bu konuda. Her gün yapın diyen de var benim diyetisyen gibi vücudu şaşırtmak için kullanan da. Ama üstüne basa basa farkındaysan daha arttırmadım dedi. 62 yi kırmak için 5-6 gün yapacağım herhalde. Sonra ideal kiloya gelince de yavaş yavaş azalacak dedi, sonuçta haftada 3 gün 45 dakika olacak muhtemelen. Kaçamak yaparsam koşu bandına gidiyorum dedim ona birşey demedi. Zaten pasta kek yiyeceğim dediğimde +1 gün sporla veriyordu. O gün spor yapılacak en kötü ertesi gün diyordu.dennisgo orticim yaaa şu spor olayına takıldım bir önceki mesajında. Ben yine her gün yapmaya karar vermiştim ama gün aşırı mı yapsam acaba?
Hımmmm aslında bünyeyi şaşırtmak mantıklı. Bende kaçamak yaptıkça yaparım fazla o zaman. Bugünde zaten o oreolar yüzünden yaptım eliptik. Yoksa totomu devirip uyuyacaktım. Sabahları 8de kalkıyordum ama ucu ucuna yetişiyoruz okula. 7.30 a çekmeyi planlıyorum o yüzden erken yatmam lazım artık. Sporu Mert uyurken yapabiliyorum sadece o tek sıkıntım. Dambılla bile çalıştırmıyor sarı böceğim yaaa. Neyse nerden nereye atladım. Ben gün aşırı yapiciiimmm o zaman 72-73 te benim direnç kilom sanırım orda bir yüklenir sonra yine hafifletirim.Ya ben de bilmiyorum. Sanırım farklı görüşler var bu konuda. Her gün yapın diyen de var benim diyetisyen gibi vücudu şaşırtmak için kullanan da. Ama üstüne basa basa farkındaysan daha arttırmadım dedi. 62 yi kırmak için 5-6 gün yapacağım herhalde. Sonra ideal kiloya gelince de yavaş yavaş azalacak dedi, sonuçta haftada 3 gün 45 dakika olacak muhtemelen. Kaçamak yaparsam koşu bandına gidiyorum dedim ona birşey demedi. Zaten pasta kek yiyeceğim dediğimde +1 gün sporla veriyordu. O gün spor yapılacak en kötü ertesi gün diyordu.
Günaydın kızlar..
Uyandım ve tekrar uyuyamadim kahvemi iciyorum..
Deniz cim yaklasik 4-5 aydir hayat kalitem cok dustu gectigimiz subat mart gibi spora gidiyordum nasil iyi geliyordu simdi harekette bile zorlaninca bir de kol omuz migren tarzi agrilar kendimden memnun degilimKaptan senin bir çok ağrın var ve bunlar da günü yaşarken konforunu çok düşürüyordur. Umarım herşey bir an önce geçer de sakin huzurlu günler başlar senin için..
Neee duduklu mu verilmis sadakaniz varmis benimde elimden hic dusmez isin dogrusuSpor yapamadım ama patlayan düdüklü sayesinde aksama kadar temizlik yaptım
Bugün öğlen canım markasını bilmiyorm su düdüğü olan termo dudukluden corba koymustum tıkanmış galiba patladı Allahtan oğlum da 1 dk once çıkmıştı mutfaktan Allah korudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?