Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tsk ederim canım bende korkanları hic anlama zdım ne var bunda korkacak derdim dün anladım amin insallahh bida zor kullanirim zaten
Sabah sabah güldürdün beni ilahi cok sekersin

Aynen canım hala soktaym ama Allahtan kimseye bisey olmadı su an yasadigima sukrediyorum o düdüklü de öyle ucarmiymis uçuyodu valla sagimda solumda

Çok hoşsun

banusuşum kaçırdım mı ben kv ne kadar kalacak uzun süre mi inşallah dünki gibi devam eder de düzenin bozulmaz senin spor gününde ne yapacaksın
bol eksiler görmene de çok seviniyorum inan ben de senin kadar kg vermiş gibi oluyorum tatlım

Günaydın sevgili takımımın ideal kiloya koşan en azimli üyeleri..
bu sabah 3 günlük detoksa başladım ama bugün biraz sıkıntılı, sendikada işlerim var,saatleri atlamazsam süper olur. öncesinde tartılmayı unuttum dünkü kilomu referans alacağım, başlangıç 68,4 bakalım bu kez nasıl sonuç alacağım.

eminim deniz cim çok güzel sonuçlar alacaksın gecen sefer ki detoks çok iyi gelmişti sana

Günaydın kızlar
Ya her gün gunaydın yazıp kaçar oldum, pek girmeye fırsat bulamıyorum ama daha iyi olmaya çalışacağım, söz :)
Nasılsınız bakalım? Cumaya az kaldı, lütfeeen salmayın :)
Ben daha kaçamakları veriyorum eksiye geçemedim henüz. Sabah tartılmayı unuttum en son hala 400 gr artıdaydım, bugün kaçım bilmiyorum :)

Bugünkü menüm ;

Sabah ; 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 yeşil elma, 1 tatlı kaşığı tarçın

Ara ; 2 salatalık 1 kupa yeşil çay

Öğlen ; 1 kepçe domates çorbası, 4 kaşık pırasa kavurması, yağsız yoğurt

Ara ; 1 yeşil elma , yağsız yoğurt

Akşam ; 200 gr ızgara göğüs, dereotu maydanozlu yeşil salata

-3 litre su
- 2 bardak hibiskus /2 bardak yeşilçay
- 1 fincan kahve

-45 dakika yürüyüş düşünüyorum ama yapamayabilirim.ilerleyen saatlerde yazarım

Gunaydinlar kizlar sabah kucuk oglumun dis cekimi yapildi aglamalar nazlanmalar had safhada eve geldik biraz sakinlesirse ise gidecegim onu da ya okula birakacagim ya ise gotirecegim gecmisi okudum ama kafam karisik
Geçmiş olsun kaptanim, şimdi nasıl pasaniz umarım geçmiştir. ben zor dayandim kuzucuk napsin Kıyamam hiç.

Yarasın
Bende şimdi sütlü kahve içiyorum oreo olaydı iyiydi

Spor yapamadım ama patlayan düdüklü sayesinde aksama kadar temizlik yaptım
Ayy canım çok geçmiş gitmiş olsun inşallah bi daha böyle şeyler yasamayin. Rabbim korumuş senide pasanida çok uzuldum. Benimde geçen sene başıma gelecek diye korkmustum taze fasulye koymustum dudukluye garip bi ses duydum havasını atamadi hemen altını kapatıp balkon koydum. Soguyunca baktım düdüğüne fasulye tıkanmış. Neyseki ilk tıs sesinde anladım ve kapattım. Çok şükür diyelim.

Diş bahanem oldu spor yok yediklerime dikkat etmedim, bugün kahvaltıda 3 poğaça yedim gerisi klasik menu işte. .

Çok saldim vu hafta kahvaltıdan sonra kendime ceza verdim. morordek gelince duymasın o çok ceza verir hiç acimasi yok demişlerdi ama neyse...
Bende kendime ceza verdim. 300 ip atladım 20 mekik çektim şimdi sütlü Türk kahvemi içiyorum. IP atlamayi 600 e tamamlayacagim mekigide 50 ye ..
Su 3lt
Limonlu yeşil çay icecegim birazda üzüm yeyip günü kapatmayı düşünüyorum inşallah plana uyarım
Hedefe az kala başa dönmek istemiyorum. Zaten hedef tuttuktan sonra bol bol karın egzersizleri yapmam lazım gobegim çok fena

Oyy Fancycim ya zordur mutlaka çocuklarla ama olsun yine de değişiklik, keyif tabi.
Hastalık da tam denk gelmiş şansınıza ama annelik işte, yanında antibiyotik götürmek nedir. Aklımın ucundan bile geçmez.
Bizim tatillerin sonu yorgunlukla bitiyor yahu. Eve gelince kıpırdayasımız gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…