Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar ctesi asure gunu imis aramizda asureden sabikali olanlar var ozellikle listede olanlar 1 kase izin veriyorum sonrasinda yok ben gormedim yok ben duymadim demeyin elime sopayi alirim ona gore:sinirli:
Ahh aşure bayılırım :kk77: yatıya giderim yatıya, Allahım ne pis boğazım. .
Keşke gurme olsaydım tatlı ve hamur işi gurmesi :deli:

Kızlar bu arada sabah yola çıkıyoruz tatil boyunca giremiyebilirim toplight toplight canım bildirimi mi sabah yaparım inşallah fırsat olmazsa whatsaptan yazarım hakkınızı helal edin
Iyi tatiller canım gönlünce Eğlen gez dolaş rahatla kafanı dagit
Iyi yolculuklar şimdiden. Yolda bize dua et yolcunun duası kabul olurmuş hedeflerimize ulasalim hepberaber.

dennisgo dennisgo Canım kısmet olursa bende yarin 3 gunluk detoksa baslamayi dusunuyorum..
Son zamanlarda disarda cok yuruyorum diye evde sporda yapmiyorum.
Bence iyi yapıyorsun canım. Zaten attığın adım süper, kesinlikle kendine çok iyi bakıyorsun. Beslenme ile desteklediğinden senden iyisi yok bence.

Kizlar ctesi asure gunu imis aramizda asureden sabikali olanlar var ozellikle listede olanlar 1 kase izin veriyorum sonrasinda yok ben gormedim yok ben duymadim demeyin elime sopayi alirim ona gore:sinirli:
Çok severim, iş arkadaşlarımdan birisinin annesi süper yapardı, son yıllarda sadece onu yerdim. Bu sene yiyemem maalesef.liste için güzel bir durum tabiki :)

Iyi yolculuklar şimdiden. Yolda bize dua et yolcunun duası kabul olurmuş hedeflerimize ulasalim hepberaber.

Tsk ederim canım tamam inşallah bunu bilmiyordum ogrendigim iyi oldu hepimiz için dua edicem :dua:

Hayırlı geceler:KK200::KK200::KK200:

Tsk ederim canım tamam inşallah bunu bilmiyordum ogrendigim iyi oldu hepimiz için dua edicem :dua:

Hayırlı geceler:KK200::KK200::KK200:

Aynen ya bir de bu aralar benim wc problemim cikti tamam eskisi gibi kabizlik degil ama 3 gun once malatyadan kuru kayisi geldi gun kurusu millet 2 tane yedi ertesi gun ishaliz diye yemedi bende dun nerdeyse yarim kg ya yakin yedim ogleyin yemek yiyememistim yok anacim soylemesi ayip sabah zorla cok az cikabildim haa ustune de 1 lt civari su icmistim kendimi acaip sis hissediyorum

Kaptanım ya, ben o kronik sorunumu kefirle hallettim biliyor musun? 1-2 gün kefir içmesem sorun yaşıyorum ama kefir içtiğim sürece pek sorun yok.
Kayısı falan beni de hiç etkilemiyor. Zaten ishal gibi bir durumu kolay kolay yaşamam ama bu kefir düzenli içilince çok etkili.

Benim elimden dusmez valla duduklu en iyi yardimcim fissleer benimki tavsiye ederim

Ya ben çok korktum bu patlama olayından ama.
Bir de ben öyle mutfakta çok tecrübeli değilim. Bir patlarsa kendimi kurtaramam gibi geliyor ama çok da büyük kolaylık. Bilemedim ki.

Saymak sana iyi gelecektir.yarın yine sayacağım diye yarı yarıya azaltırsın bence :))

O zaman günah benden gitti Denizcim ama öğün olarak yazamayacağım. Çünkü saat başı acıktım ve ne zaman hangisini yediğimi hatırlayamıyorum. Arada kaynayanlar da olabilir. Tabi, bunları yazdıktan sonra yarın çok daha dikkat etmem lazım.

• 2 dilim kepekli ekmek ekmekten tost
  • 1 bardak kefir
  • 2 tane erik
  • 1 tane muz
  • 1 kase dondurma
  • 4 tane gül böreği
  • 1 bardak osmanlı şerbeti
  • 4 tane kurabi
  • 2 kase cips
  • 1 bardak ice tea
  • 1 küçük tabak patates kızartması
  • 1 tane ton balığı
  • 1 bardak ayran
  • 1 elma
Yazarken kendime saydırdım. Ne yemişim bee!!:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Ya ben çok korktum bu patlama olayından ama.
Bir de ben öyle mutfakta çok tecrübeli değilim. Bir patlarsa kendimi kurtaramam gibi geliyor ama çok da büyük kolaylık. Bilemedim ki.

Bende sadece bekledim zaten canım tepki veremedim oldugum yerde kaldım. Mesela ben mercimek corbasini düdüklü de pismezse yiyemiyorum nasıl olcak bilmiyorum artık:KK64:

İyi tatiller Dirilişcim.
Kilo almadan gel olur mu?

Tşkler hedefcim inşallah bende öyle umuyorum:KK48::KK36:

Back
X