Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman günah benden gitti Denizcim ama öğün olarak yazamayacağım. Çünkü saat başı acıktım ve ne zaman hangisini yediğimi hatırlayamıyorum. Arada kaynayanlar da olabilir. Tabi, bunları yazdıktan sonra yarın çok daha dikkat etmem lazım.

• 2 dilim kepekli ekmek ekmekten tost
  • 1 bardak kefir
  • 2 tane erik
  • 1 tane muz
  • 1 kase dondurma
  • 4 tane gül böreği
  • 1 bardak osmanlı şerbeti
  • 4 tane kurabi
  • 2 kase cips
  • 1 bardak ice tea
  • 1 küçük tabak patates kızartması
  • 1 tane ton balığı
  • 1 bardak ayran
  • 1 elma
Yazarken kendime saydırdım. Ne yemişim bee!!:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Günaydın hedefçim. sen evde mi yedin tüm bunları? Neden evde cips, gül böreği, kurabiye var anlamadım.belki de dışarıda yedin. Ama evdeysen dolaba koy salatalık açıktın mı git dayan salatalığa, %98 i su olan gıdadan zarar gelmez :) yediğin meyvelere dök tarçını hem mis gibi hem tatlı ihtiyacını giderir. Ve kefire dereotunu mutlaka dene bence kaçamakların azalacak böylece

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün yine Fitness günüm :KK71:
Bildirimden önce az daha yağ yakayım :21: Sabah şükür yine az da olsa eksi gördüm ve inşallah yarın çok güzel bir bildirimim olacak :confused:
Güzelce duşumu aldım hazırlandım keyif kahvemi de içtim :KK66:
Bu günü de bol bol suyla ve kaçamaksız atlatırsam çoook daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim :KK66: Yarın malum Sibel günü orda az daha aşağı çıkabilmek adına bugün yağların bir altını kökleyeyim :D

Kızlar bu arada sabah yola çıkıyoruz tatil boyunca giremiyebilirim toplight toplight canım bildirimi mi sabah yaparım inşallah fırsat olmazsa whatsaptan yazarım hakkınızı helal edin

Canım hayırlı yolculuklar size :KK3:
İnşallah çoook eğlenceli, bol hareketli ve kaçamaksız bir tatil olur senin için ;) Gerçi sen daha iyi bilirsin ama kaçamakta yapacaksan öğlen yap ki akşama kadar telafi etme şansın olsun ve suyunuda ihmal etmezsen eminim eksi bile dönersin ;)

O zaman günah benden gitti Denizcim ama öğün olarak yazamayacağım. Çünkü saat başı acıktım ve ne zaman hangisini yediğimi hatırlayamıyorum. Arada kaynayanlar da olabilir. Tabi, bunları yazdıktan sonra yarın çok daha dikkat etmem lazım.

• 1 bardak kefir
  • 2 tane erik
  • 1 tane muz
  • 1 kase dondurma
  • 4 tane gül böreği
  • 4 tane kurabi
  • 2 kase cips
  • 1 bardak ice tea
  • 1 tane ton balığı
  • 1 bardak ayran
  • 1 elma
Yazarken kendime saydırdım. Ne yemişim bee!!:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Kızzzzzzzzzz kaçççç kaçççç kaptanınız görmesin seni valla Tuvalet terliği ile ağzına ağzına vurur :confused:
@dennisgo nun dediği gibi bunların hepsi evdemi bulunuyordu :KK20: Ben misafir sonrası kalanları bile genelde hemen buzluğa atıyorum ;) gerçi ben yemem de evdekiler yemesin diye atıyorum :D
Kuzum okadar emek veriyoruz ;) Bildirimi geç bunların hepsini aynı gün yemiş olman kafadan 3 günlük hatta 1 haftalık emeğinin çöpe gitmesi demek ;)
Kesinlikle inanıyorum istediğinde iraden bomba gibidir ama vardır bunda da bir hayır diyeceğiz artık ;) sonuçta ölmüşle olmuşa çare yok ;)

Ne olur bana yazdıklarım için kırılma inan ben ki sizlerden çok daha kiloluyum artık kilo verdikçe yaşadığım hafifliği rahatlığı gördükçe önüme gelene kuzum yeme Annem yeme moduna giriyorum ister istemez :D

Kızlarrrrrrrr bu arada kilo bakımından eşimden şu anda daha zayıfımmmmmmmmmmm
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Dün sohbet esnasında eşim valla Aşkım baya baya ufaldın farkındamısın iyice yine fındık kurdu moduna giriyorsun dedi ( yeni evliyken hep fındık kurdum derdi :KK70: )
Bende makarasına aşkım bak sende şu göbüşü az erit yoksa seni geçeceğim bak dedim adam nasıl kahkahayla gülüyor sen hala kendini çok iri görüyorsun sanırım aşkım sen beni kilo olarak geçeli çok oldu unuttun mu ben 97 kgyum dedi :KK70: :KK70: :KK70:

Oda biraz daha dikkat etmeye karar verdi gerçi gece karar verdi sabah kim dedi ne dedi hatırlamıyorum moduna geçer kesin :KK70: neyse artık ben yine akşamları ona sıkı yönetim ilan ederim :KK66: bu ara biraz fazla ekmeğe düştü akşam yemeklerinde :KK66: gündüz ne yerse yesin akşam az sıkı tutunca çok güzel veriyor oda kilo :KK66:

Gunaydınlar

Kendim yaptım canım sadece zeytinyağı kullandım gerçi onunda kalorisi yüksek. Pismanmiyim evet ama yerken çok mutluydum :eek:
Yarın ip atlamayi 700 e çıkarmam lazım
Kendi ev yapımıysa kötünün iyisi en azından, özellikle hazır olanlar çok fena çünkü

• 1 bardak kefir
  • 2 tane erik
  • 1 tane muz
  • 1 kase dondurma
  • 4 tane gül böreği
  • 4 tane kurabi
  • 2 kase cips
  • 1 bardak ice tea
  • 1 tane ton balığı
  • 1 bardak ayran
  • 1 elma
:skandal::skandal:
Hedefçim ne yaptın sen öyle yahu?
Kızlarrrrrrrr bu arada kilo bakımından eşimden şu anda daha zayıfımmmmmmmmmmm
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Dün sohbet esnasında eşim valla Aşkım baya baya ufaldın farkındamısın iyice yine fındık kurdu moduna giriyorsun dedi ( yeni evliyken hep fındık kurdum derdi :KK70: )
Bende makarasına aşkım bak sende şu göbüşü az erit yoksa seni geçeceğim bak dedim adam nasıl kahkahayla gülüyor sen hala kendini çok iri görüyorsun sanırım aşkım sen beni kilo olarak geçeli çok oldu unuttun mu ben 97 kgyum dedi :KK70: :KK70: :KK70:

Oda biraz daha dikkat etmeye karar verdi gerçi gece karar verdi sabah kim dedi ne dedi hatırlamıyorum moduna geçer kesin :KK70: neyse artık ben yine akşamları ona sıkı yönetim ilan ederim :KK66: bu ara biraz fazla ekmeğe düştü akşam yemeklerinde :KK66: gündüz ne yerse yesin akşam az sıkı tutunca çok güzel veriyor oda kilo :KK66:
Çook sevindim Banucum insallah çok daha güzel kilolar göreceksin :KK36:

Günaydın kızlar ;
Hepimiz için güzel bir gün olur umarım. Ben kaçamakla aldıklarımı vermişim artık bugün eksi için çalışacağım. Detoks ikinci günüm;

Sabah ; 2 yumurta (1 tanesinin beyazı) 4 mantar ve maydanoz ile omlet

Ara filitre kahve

Öğlen ; fırın kabak, yağsız yoğurt 2 diş sarımsak, yarım kase çorba

Ara; 1 dilim ananas, 3 kaşık yoğurt tarçın

Akşam ;4 yk lor peyniri, keten tohumu, 3 cevizle, yağsız tuzsuz yeşil salata

3litre su (neredeyse 1 litre içtim bile)
2 kupa Yeşilçay, 2 kupa hibiskus
Spor yok

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün yine Fitness günüm :KK71:
Bildirimden önce az daha yağ yakayım :21: Sabah şükür yine az da olsa eksi gördüm ve inşallah yarın çok güzel bir bildirimim olacak :confused:
Güzelce duşumu aldım hazırlandım keyif kahvemi de içtim :KK66:
Bu günü de bol bol suyla ve kaçamaksız atlatırsam çoook daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim :KK66: Yarın malum Sibel günü orda az daha aşağı çıkabilmek adına bugün yağların bir altını kökleyeyim :KK70:

Canım hayırlı yolculuklar size :KK3:
İnşallah çoook eğlenceli, bol hareketli ve kaçamaksız bir tatil olur senin için :KK66: Gerçi sen daha iyi bilirsin ama kaçamakta yapacaksan öğlen yap ki akşama kadar telafi etme şansın olsun ve suyunuda ihmal etmezsen eminim eksi bile dönersin :KK66:

Kızzzzzzzzzz kaçççç kaçççç kaptanınız görmesin seni valla Tuvalet terliği ile ağzına ağzına vurur :confused:
@dennisgo nun dediği gibi bunların hepsi evdemi bulunuyordu :KK20: Ben misafir sonrası kalanları bile genelde hemen buzluğa atıyorum :KK66: gerçi ben yemem de evdekiler yemesin diye atıyorum :KK70:
Kuzum okadar emek veriyoruz :KK66: Bildirimi geç bunların hepsini aynı gün yemiş olman kafadan 3 günlük hatta 1 haftalık emeğinin çöpe gitmesi demek :KK66:
Kesinlikle inanıyorum istediğinde iraden bomba gibidir ama vardır bunda da bir hayır diyeceğiz artık :KK66: sonuçta ölmüşle olmuşa çare yok :KK66:

Ne olur bana yazdıklarım için kırılma inan ben ki sizlerden çok daha kiloluyum artık kilo verdikçe yaşadığım hafifliği rahatlığı gördükçe önüme gelene kuzum yeme Annem yeme moduna giriyorum ister istemez :KK70:

Tsk ederim canım inşallah yapmamaya calisicam ama dayanamazsam bilmiyorum artık helede dondurmaya :dondurma::dondurma:

Valla bende öyle yapıyorum genelde hatta ben aksamlari yemiyorum genelde :kk77::KK68:

Bugünkü menum
Sabah 3 poğaça

ben rüyamda falan mı gördüm yoksa sen rutin olarak her sabah 3 poğaça mı yiyosun??

• 1 bardak kefir
  • 2 tane erik
  • 1 tane muz
  • 1 kase dondurma
  • 4 tane gül böreği
  • 4 tane kurabi
  • 2 kase cips
  • 1 bardak ice tea
  • 1 tane ton balığı
  • 1 bardak ayran
  • 1 elma

:KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

keşke su içip şişirseydin kendini, triliçe bayaa masum kalmış bunların yanında. sen bence triliçe yap en azından öğle yemeği niyetine 1 dilim yiyodun :KK48:

:skandal::skandal::skandal:
Ben bu takımda oldugumdan beri ilk kez bi analiz döneminden geçer not alamadık!!

Elime sopayı alacağım artık! :sinirli:

dimi dimi :olamaz::olamaz:

Kızlar bu menüler ne böyle allahınızı severseniz, epeydir girmiyodum valla ne yalan söyleyeyim şok oldum.

sevgili toplight toplight kaptanımın izniyle menülere el atıyorum. menü paylaşmayana ceza var, uyarılara rağmen paylaşım olmazsa da diskalifiye yolu görünür bence.

ne güzel gidiyoduk ya ne oldu bize böyle? hedeflerimiz var, mutluluk var, silkelenip kendimize gelelim.

Back
X