Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar artık toparlanıp silkelenme vakti, analiz sonucumuz çok kötü.
cuma günleri artık derece yapmalıyız,bunun için de diyetimize daha sıkı sarılmalıyız.
yarınki listeye saatler kaldı fakat dikkat edersek sabah tartı sonucumuz daha farklı çıkar
 

Oyy, diriliş ne yapıp gitmiş öyle. Maşallah.
 
Maşallah Dirilisci hatun a inşallah tatilden kilo almadan dönerse hedefine de kısa zamanda ulaşacaktır inanıyorum
 
İnşallah canım seneye çok düğün var böyle olmak istemiyorum
İstemiyorsan olmayacaksın. Yeter ki konsantrasyonunu koru.. Eğer bir an gelir de sıkılırsan bunalırsın en azından sabit kal. Çünkü sonunda mutlaka tekrar başlayacaksın ve sabit kaldığın yerden devam et.. Sadece formülün bu olsun seneye tüm düğünlerde ideal kiloda salınır durursun :)
 
Bugün ya dinledim ya okudum hatırlamıyor mucize yiyecekler yoktur akşam sadece yoğurt yediğinizde eksi görürseniz, o yoğurt mucizesi değil akşam hafif yeme mucizedir diyordular :)))
 
Bugün az yediysen ve açlık hissedersen 3 kaşık yoğurt yarım limon soda seçeneğini dene. Açlık falan kalmıyor canım. Ben gün içi tüketmişsem bir sonraki öğün geldiğinde acıkmamış oluyorum.
 
Kesinlikle.. Her an kendimiz için yapacağımız bir şey var. Bugün dikkat etmek bize yarın pozitif dönecektir. Hepimiz için uzun soluklu bir yol, sıkılabiliriz, bunalabiliriz bu da normal.. Öyle zamanlarda, bu yola nasıl çıktık, nasıl yol kat ettik hatırlayıp, kendi elimizden tutarak daha alt kiloya gidersek, sıkkınlıkta bıkkınlık da kalmaz bence :)
 
Bugün ya dinledim ya okudum hatırlamıyor mucize yiyecekler yoktur akşam sadece yoğurt yediğinizde eksi görürseniz, o yoğurt mucizesi değil akşam hafif yeme mucizedir diyordular :)))

Ya bilmiyorum bu konuda biraz kafam karışık.
Ödem atan yiyecekler olduğuna çok inanıyorum.
Örneğin ananas acayip ödem attırıyor ama yağ yakımını etkilediğine az inanıyorum. Dolaylı olarak diyelim :)


Bugün Dukan birası yaptım Denizcim.
Ondan şiş midem ama eğer ilerleyen saatlerde acıkırsam öyle yaparım.
Saat 3-4 oluyor da ben uyuyana kadar.
 
Kesinlikle yiyeceklerin yardımcı etkisi var. Diyet ve spor yapıyorsan kilo vermene yardım ediyor. Ama kastedilen şuradan bir burger kingden menü yiyip akşama da yoğurt yiyelim modu :) eğer o kadar geç yatıyorsan bendeki etkiyi sende de yaparsa güzel bir ara öğün seçeneği olacak sana.
 

Ayy evet, o çok doğru kesinliklikle.
Kuzenim 3-4 yaşındaydı.
Yemek yiyor yiyor, dur şuradan diyet bisküvi yiyeyim de kilo vereyim diyordu. Bu da o mantık.

Öyle yapayım Denizcim olmazsa. Dukan biram bitsin de bir de ondan ilave yaparım.
 
Aaa, Kıbrıs'a mı gittiniz? Hangi bölge şekerim?
Çok severim ben Kıbrıs'ı.
Bende çok seviyorum valla imkanım olsa orda yaşarım. :) Girne’de rokcsa çok giderdik çocuklardan önce. Sonra Lapta da kalmıştık birkaç defa. En son Çatalköy civarları takılıyoruz. Acapulco daydık. Aaahhhh ahhh tatil denen şey ne çabuk geçiyor. Sen nerelerine gittin? Aslında magosaya gitmek istedikte çoluk çocuk zor olur. Acık daha büyük olsalar daha kolay olur.
 

Ben orada, insanların saygılarına hayranım.
Genelde araçların insanların üzerine sürmesine alışığız. Orada adamlar durup durup yol veriyor. :)
Biz, bir süre orada yaşamıştık.
O yüzden hemen hemen her yerini biliyorum Fancycim.
Çocuklar olunca tarz tamamen değişmiş sizin :)
Eğer araçla gitmediyseniz, zaten orada ulaşım genel olarak sıkıntı. Tabi çocuklar da olunca hiç çekilmez.

Ya bende çok kullanıyorum, emniyetli güya bendeki ama tıkanırsa emniyet falan dinlemez.

Acaba minik şeyler mi yapmamak gerekir dedim.
Et, fasulye falan tıkamaz herhalde değil mi?
 
aaaaa beni takmıyon yani
Sana ne yapsam boş şekerim, dağıttın mı fena dağıtıyorsun :)
Toplam kalorin fazla değilmiş de 700 kaloriyi 3 poğaçadan almak kötü :)
aynen ordeğim yaa benimde kaptan olduğum dönemde aldığımız en kötü not sanırım artık toparlama vakti geldi de geçti bile
Kaptanım senin kaptanlığın süresince en kötüsü ise vay halimize. Yılların dibini görmüşüz desene.
Yarın seni tırmalamaz umarım hedefcim :)
 
Ekmek yemen iyi olmuş seni daha uzun süre tok tutacaktır bence.. İlerleyen saatlerde acıkırsan söylediğimi dene canım bana çok iyi geliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…