Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olan oldu ama bugünü iyi geçirerek kendini motive edebilirsin. Sonra da kaldığın yerden devam edeceksin canım. Tatilden bile kilo almadan dönmüştün sen, şimdi tabiki almayacaksın, kendini toparlayacaksın.

Öncelikle Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşını kaçla karşıladığın belki önemlidir ama kaçla tamamlayacağın çok daha önemli bence :) sen de ideal kiloyla tamamlayacağın için herşey yolunda ve Harika bence :)

Olan oldu ama bugünü iyi geçirerek kendini motive edebilirsin. Sonra da kaldığın yerden devam edeceksin canım. Tatilden bile kilo almadan dönmüştün sen, şimdi tabiki almayacaksın, kendini toparlayacaksın.

Desteğin için teşekkür ederim şekerim.
Bugün harika, hatta biraz fazla az beslenip mümkün oldukça telafi edeyim diyorum. Malum yarın cuma. Sonrasında da cıss yok.
Hatta geçen haftaki kilomu görebilirsem, büyük bir hedef koyup 75 derim sonraki hafta için.

İnşallah çabucak görelim 75'leri ben bu akşam yağ yakan yoğurt kuru var onu yapacağım

İnşallah çabucak görelim 75'leri ben bu akşam yağ yakan yoğurt kuru var onu yapacağım

Kırmızı biberli olan mı Nilgüncüm?
Ben onu nedense hiç düzenli yapamadım.
Herşeyden biraz biraz var bende zaten.
Hiç sevmem bu şıpsevdi özelliğimi. Hep başlayıp başlayıp yarım bırakıyorum.

Yok canım zerdaçallı yulaf ezmeli diyetisyen dilara koçak'ın yağ yakan yoğurt tarifi diye geçiyo içine elma falan da rendeleniyor pul biberde var tabi güzel yapmıştım bşt kere hazır bugun sporda yapmışken akşamı hafif tutmakta fayda var

Hmm, o bana uymaz. Üşeniyorum yapmaya çoğu zaman karışık tariflere.
Ancak basit olanları düzenli uygulayabiliyorum.

Bence kendine bir kaç hafta ödül koyma. İyice yoluna girsin sonra eski düzenine dönersin. Az beslenme derken ne demek istiyorsun? Sabahtan akşama aç kalmak değil dimi :)

Bitti mi tatillerin artık gitme artık:)
uzun tatiller bitti minnak tatil kaçamaklarım olabilir

teşekkür ederim denizim
yine harika bir bakış açısı

Ya karışık değil ki yoğurda karıştırıyorsun :)

Hmm, ben direkt taze zencefil olarak düşündüm. Toz zencefil sanırım o değil mi?

Bence kendine bir kaç hafta ödül koyma. İyice yoluna girsin sonra eski düzenine dönersin. Az beslenme derken ne demek istiyorsun? Sabahtan akşama aç kalmak değil dimi :)

Baya baya açlık düzeyince Denizcim ama 700 gram artı çıktım sabah.
Bunu en azından sıfırlayabilirsem yarın listeyi kötü etkilemeyeyim diye uğraşıyorum.

Evet canım toz zencefil bir bak netten

***5. Takım 537. Etap***

servey (69,6///%)
moni (85,4///%)
inatettimolacak (60,5///%)
dennisgo (68///%)
Egeliegeli (63,8///%)
hedef38beden (76,9///%)
kaanin annesi (56,6///%)
Dirilisci hatun (82,2///%)

5. Takım Ortalaması: %

toplight (73,8///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (66,7///%) Mezun olan üye.
wendigo (67,5///) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81/// ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / / ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

elvan7 (69,8///) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
fancynancy (71,4///%) 534,etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

***5. Takım 537. Etap***

servey (69,6///%)
moni (85,4///%)
inatettimolacak (60,5///%)
dennisgo (68///%)
Egeliegeli (63,8///%)
hedef38beden (76,9///%)
kaanin annesi (56,6///%)
Dirilisci hatun (82,2/80,1/2,1/%2,55)

5. Takım Ortalaması: %

toplight (73,8///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (66,7///%) Mezun olan üye.
wendigo (67,5///) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81/// ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / / ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

elvan7 (69,8///) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
fancynancy (71,4///%) 534,etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

dirilişcihatun u ekledim o bildirimi sabah yapıp tatile gitti aslında bu hızla yarın sabah daha düşük gelirdi ama ne yapalım sağlık olsun

Geçmiş olsun

Rica ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…