- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.901
Olan oldu ama bugünü iyi geçirerek kendini motive edebilirsin. Sonra da kaldığın yerden devam edeceksin canım. Tatilden bile kilo almadan dönmüştün sen, şimdi tabiki almayacaksın, kendini toparlayacaksın.Denizcim, birazı evde birazı dışarıda yenildi.
Evde eşim olduğu için bulunuyor. Malum, daha verilecek kilolarım var.
Ben yemeyince eşimde yemediğinde huzursuz oluyorum.
Artık o sorunu aştık, en azından o yesin diye bir şeyler bulunuyor evde ama tabi olay evde olması değil, benim yememem gerekiyordu. İrade diye bir şey var değil mi?
Bugün dereotu aldım. Kefirle beraber tüketeyim. Tatlı olayını da meyve ile aşayım.
Bugün tam geldim kendime zaten.
Tekrarı olmaması için elimden geleni yapacağım.
Valla ne ile vursa haklı oynakbaşıcım.
Nasıl oldu ben de anlamadım ama gün boyu durduramadım kendimi.
Hani, birisi elimden alsa oturup ağlardım yani. Öyle saçma bir moddu.
O kadar şeyi nasıl yedim, midem nasıl aldı hala anlayamıyorum.
Yarın artı gelmesem çok sevineceğim, haftaya elimden gelenin fazlasını yapacağım.
Ben de kilolar gittikçe rahatlamaya başlıyorum ama daha 50'leri görmek istiyorum. Böyle yaparsam nasıl olacağım ki?
Ayy benim de son 1-2 kilom kaldı.
En büyük hedefim oydu zaten de çakallık yapıp eşime kilo aldırmaya çalışmaya başlamıştım.
Ördekcim, ben yokum burada ki..
Ne deseniz haklısınız.
Her yoruma tek tek utandım.
Sana teslim oluyorum wendigocum.
Öncelikle Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşını kaçla karşıladığın belki önemlidir ama kaçla tamamlayacağın çok daha önemli bence :) sen de ideal kiloyla tamamlayacağın için herşey yolunda ve Harika bence :)selamlar 5.takımın çıtır kelebekleri
yaz tatili vs sebebiyle takımdan uzak kaldım tam katılım sağlayamadımartık inşallah daha çok buralarda olurum
3 gündür griple savaşıyorumyarın sibele gidebilirim umarım
yaz boyu duraksamalar yaşadım ama şükür kilo almadım bir nevi kilo koruma stajı yapmış gibi oldumartık yeter 8 li rakamlardan kurtulmalıyım
1 ekim doğum günüm, keşke biraz gayret edip 79,9 bile olsa görebilseydim ama malesefmoral bozmak yok önümüze bakıcaz
Benden daha iyisi olacaksan kabulümdür. Kesintisiz motivasyonla neler yapacağına sen bile inAnamayacaksın. Bir kaç haftada ciddi farklar göreceksin ve bu da çok iyi hissetmeni şaplayacak canımSağol kuzum senin kadar olamam
Olan oldu ama bugünü iyi geçirerek kendini motive edebilirsin. Sonra da kaldığın yerden devam edeceksin canım. Tatilden bile kilo almadan dönmüştün sen, şimdi tabiki almayacaksın, kendini toparlayacaksın.
İnşallah çabucak görelim 75'leri ben bu akşam yağ yakan yoğurt kuru var onu yapacağımDesteğin için teşekkür ederim şekerim.
Bugün harika, hatta biraz fazla az beslenip mümkün oldukça telafi edeyim diyorum. Malum yarın cuma. Sonrasında da cıss yok.
Hatta geçen haftaki kilomu görebilirsem, büyük bir hedef koyup 75 derim sonraki hafta için.
İnşallah canımBenden daha iyisi olacaksan kabulümdür. Kesintisiz motivasyonla neler yapacağına sen bile inAnamayacaksın. Bir kaç haftada ciddi farklar göreceksin ve bu da çok iyi hissetmeni şaplayacak canım
İnşallah çabucak görelim 75'leri ben bu akşam yağ yakan yoğurt kuru var onu yapacağım
Yok canım zerdaçallı yulaf ezmeli diyetisyen dilara koçak'ın yağ yakan yoğurt tarifi diye geçiyo içine elma falan da rendeleniyor pul biberde var tabi güzel yapmıştım bşt kere hazır bugun sporda yapmışken akşamı hafif tutmakta fayda varKırmızı biberli olan mı Nilgüncüm?
Ben onu nedense hiç düzenli yapamadım.
Herşeyden biraz biraz var bende zaten.
Hiç sevmem bu şıpsevdi özelliğimi. Hep başlayıp başlayıp yarım bırakıyorum.
Ayrıca o şıp sevdilik bendede var bende sevmiyorum hiç o huyumuKırmızı biberli olan mı Nilgüncüm?
Ben onu nedense hiç düzenli yapamadım.
Herşeyden biraz biraz var bende zaten.
Hiç sevmem bu şıpsevdi özelliğimi. Hep başlayıp başlayıp yarım bırakıyorum.
Yok canım zerdaçallı yulaf ezmeli diyetisyen dilara koçak'ın yağ yakan yoğurt tarifi diye geçiyo içine elma falan da rendeleniyor pul biberde var tabi güzel yapmıştım bşt kere hazır bugun sporda yapmışken akşamı hafif tutmakta fayda var
Ya karışık değil ki yoğurda karıştırıyorsun :)Hmm, o bana uymaz. Üşeniyorum yapmaya çoğu zaman karışık tariflere.
Ancak basit olanları düzenli uygulayabiliyorum.
Bence kendine bir kaç hafta ödül koyma. İyice yoluna girsin sonra eski düzenine dönersin. Az beslenme derken ne demek istiyorsun? Sabahtan akşama aç kalmak değil dimi :)Desteğin için teşekkür ederim şekerim.
Bugün harika, hatta biraz fazla az beslenip mümkün oldukça telafi edeyim diyorum. Malum yarın cuma. Sonrasında da cıss yok.
Hatta geçen haftaki kilomu görebilirsem, büyük bir hedef koyup 75 derim sonraki hafta için.
uzun tatiller bittiBitti mi tatillerin artık gitme artık:)
teşekkür ederim denizimÖncelikle Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşını kaçla karşıladığın belki önemlidir ama kaçla tamamlayacağın çok daha önemli bence :) sen de ideal kiloyla tamamlayacağın için herşey yolunda ve Harika bence :)
Ya karışık değil ki yoğurda karıştırıyorsun :)
Bence kendine bir kaç hafta ödül koyma. İyice yoluna girsin sonra eski düzenine dönersin. Az beslenme derken ne demek istiyorsun? Sabahtan akşama aç kalmak değil dimi :)
Evet canım toz zencefil bir bak nettenHmm, ben direkt taze zencefil olarak düşündüm. Toz zencefil sanırım o değil mi?
Baya baya açlık düzeyince Denizcim ama 700 gram artı çıktım sabah.
Bunu en azından sıfırlayabilirsem yarın listeyi kötü etkilemeyeyim diye uğraşıyorum.
selamlar 5.takımın çıtır kelebekleri
yaz tatili vs sebebiyle takımdan uzak kaldım tam katılım sağlayamadımartık inşallah daha çok buralarda olurum
3 gündür griple savaşıyorumyarın sibele gidebilirim umarım
yaz boyu duraksamalar yaşadım ama şükür kilo almadım bir nevi kilo koruma stajı yapmış gibi oldumartık yeter 8 li rakamlardan kurtulmalıyım
1 ekim doğum günüm, keşke biraz gayret edip 79,9 bile olsa görebilseydim ama malesefmoral bozmak yok önümüze bakıcaz
bu arada ,önceden hazırlamış olduğum listelere devam ediyoruz
şöyleki : Pazartesi tartısı,haftalık, aylık ve 3 aylık hedefler olmak üzere 4 ayrı listemiz olacak
aklımdayken, yokluğumda bu listelerle canla başla ilgilenen haticeciğime T turkcedersidefterimcom çok çok teşekkür ediyorumgeldim ve görevimin tekrar başındayım
sizden ricam ,lütfen listeler yayınlanınca en son listeyi baz alıp kilolarınızı eklemeniz
ve mutlaka herkes vaktinde kilosunu hedefini vs. listeye eklesin bu çok çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?