- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.521
Kızlaaar bugün şekersiz 21 gün denemesi yapmaya karar verdim. Benim gibi çikolatakolik bünyeler için imkansız gerçi ama ne dersiniz detoks sayılır mı
Akşama canım. Acele etme :)Kahvaltıyı hemen yazıyor muyuz yoksa akşam toplu halde mi?
Yok sayılmaz. Hatta süper olur. 21 gün dayanabilirsen bir daha ciklat yok.Kızlaaar bugün şekersiz 21 gün denemesi yapmaya karar verdim. Benim gibi çikolatakolik bünyeler için imkansız gerçi ama ne dersiniz detoks sayılır mı
Kahvaltıyı hemen yazıyor muyuz yoksa akşam toplu halde mi?
Hayırdır canım?
Aleyküm selâm Banu
Küçük cimcimen hiç sana çekmemiş gülüm
Günaydın:)
500T fenomen hat, efsane hat, Turkiye de eşi benzeri olmayan hat woooowwww
Sen de o zaman Özge ve bana komşunsun. Özge şifa'da ben de Kurtköy de ikamet ediyoruz
Eşim hep der büyük kızı klonlamış gibisin yüzü aynı sen hiç DNA testine bile gerek yok ama ufaklığında çenesi aynı sen diyeçok şükür hepsi bana benzedi diyorum
Artık hesap sorma işini bile ufaklık devraldıhele biraz geciksin yada telefon açıp bir şey lazım mı diye sormadan gelsin anında eli belinde karşılar ; Babacığım nerde kaldın? yok efendim insan az düşünür küçük kızımın canı bir şey çekti mi neden gelirken arayıp sormuyorsun diye gerçi canının bir şey çekmediği bir gün bile yok o ayrı
Günaydın:)
500T fenomen hat, efsane hat, Turkiye de eşi benzeri olmayan hat woooowwww
Sen de o zaman Özge ve bana komşunsun. Özge şifa'da ben de Kurtköy de ikamet ediyoruz
Kız detoks sayılmaz mı en baba detoks şeker orucugerçi harfiyen uyacağım dersen meyve ve paketli hiç bir şey yememen gerek
Ah gülüüüüm keşke ama ben Eyüp’te oturuyorum. Babam Levente kadar bırakıyor sağolsun yolunun üstü diye. Ben Piri Reiste okuyorum Tuzla da o yüzdenama buralar bana korkunç geliyor hele karda kışta yolda kalırsam valla ararım sizi iyi oldu bu eve gidene kadar tatlı alır size gelirim
Datlum ya zaten anam zorla önüme koyup burnumdan sokmazsa meyveyi sadece nutellaya banmak için yiyorumaram yok yani. Paketli gıdaları gizli yediğim çikolatalar dışında zaten yemiyorum ve yiyemem de çünkü karaciğer fonksiyon kaybı var bende çikolata bile aslında bir nevi intihar.
Bu arada bugün regl oldum. Yine de tartıda istikrarlı bir şekilde 78,9 kg görünüyorum çabama sağlık ahahajahaha
moni T turkcedersidefterimcom
Ben 81 çıktım tam regli artısı olabilir mi
Günaydın banu cumSelamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir hafta diliyorum
Tabi erkenden yatınca karga kahvaltısını etmeden uyandım
ASlında seviyorum bu saatlerde uyanmayı çünkü benim tek başıma kafa dinleyebildiğim ve oturabildiğim tek zaman
Sağ olsun küçük cimcimem dakika susmaz hep anlatacak bir şey bulur ( kime çektiyse)
Büyükte ne zaman benle konuşmaya başlasa iş Üniversiteye hazırlıktan açılır ve ucu hep istediği kitaplara dayanır
Neyseki dün ki misafirlik bana çok fazla artı olarak dönmemişo az bir şey artıyıda zaten ben fazlasıyla yakarım bugün Cumaya kadarda çok güzel rakamlar göreceğime eminim Özellikle yarını iple çekiyorum şöyle gidip bir güzel ter atayım da enerji toplayayım eksilerin üzerinde çalışırken
İnşallah hepimiz için çok güzel bir hafta olur
Aslında bende sadece yoğurt yerim diye düşünüyordum ama listemde son ara öğün olarak o yazınca bende hadi öyle olsun dedimKış geldi ya Sibel yine ananas ve kiviye döner en güzel yağ yakıcı ve metabolizma çalıştırıcıları demişti bir keresinde Allahtan bende çok severim ikisinide
Bu arada senin uyuklamalar için; ben bir arkadaşımın devamlı şeker aleti yanındaoda devamlı uyukluyorum diyordu meğer şeker sınırdaymış ve şimdi sabah öğle akşam doktor ölç demiş nasıl birşeyse hatun ağzına tatlı sürmez meyveyi bile çok dengeli yer hatta oda benimle aynı diyetisyene geliyor ama aç tok fark etmiyor devamlı yüksek çıkmış her defasında değerleri doktora danışmış sıkıntı stres de şekeri fırlatabilir yemeklede pek alakalı değil demiş doktoru düşünsene hatunun sabah uyanınca bile 200lerde şekeri ki normalde o şekerle hastanelik olanlar var
Acaba seninde yoğunluğun sıkıntı yaptığın bir şey mi var diye düşündüm yazdıklarını okuyunca
Rabbim inşallah hayırlara çıkarır
Aa 500 t dedin anılarım canlandı.. Selam söyle kendisine. 500 t ye binmeyen istanbulda yaşadım demez gibi geliyor bana :)Kızlar günaydın
Hayırlı haftalar olsun. Ben her hafta içi olduğu gibi bugün de 5:00 de kalktım. Kahvaltımı ettim. Giyindim saçımı başımı yaptım vee 5:35 de evden çıktım canım babam durağa bıraktı5:50de efsaaane otobüs 500T de online ım binen varsa selam çaksın
Musssmutlu sorunsuz bir Pazartesi olsun umarım
Akşam toplu halde yazarsan canım menü, su ve Spor olarakKahvaltıyı hemen yazıyor muyuz yoksa akşam toplu halde mi?
Olabılır yaa dert etne bu sekıl devam et canımBen 81 çıktım tam regli artısı olabilir mi
Ne zaman regl?ben de regl dönemi 2 kilo fark ediyor :) Ben de dün tartıda daha az görüyordum ama şu an sabitim. Uyumaktan ödem tuttum muhtemelen okuldan gelince bir ödem atıcı yapayım düzelir diye düşünüyorum.Ben 81 çıktım tam regli artısı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?