Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaar bugün şekersiz 21 gün denemesi yapmaya karar verdim. Benim gibi çikolatakolik bünyeler için imkansız gerçi ama ne dersiniz detoks sayılır mı

Kız detoks sayılmaz mı en baba detoks şeker orucu gerçi harfiyen uyacağım dersen meyve ve paketli hiç bir şey yememen gerek

Kahvaltıyı hemen yazıyor muyuz yoksa akşam toplu halde mi?
Akşama canım. Acele etme :)
Kızlaaar bugün şekersiz 21 gün denemesi yapmaya karar verdim. Benim gibi çikolatakolik bünyeler için imkansız gerçi ama ne dersiniz detoks sayılır mı
Yok sayılmaz. Hatta süper olur. 21 gün dayanabilirsen bir daha ciklat yok.

Ciklat dedim aklıma kim geldi bilin bakanlı. Kayıp gelin Cikilatacanavari . Kuzum sana ne oldu? Nerelerdensin? Kız evlenince insan bu kadar mi değişir? Ne çabuk unuttun bizi

Eşim hep der büyük kızı klonlamış gibisin yüzü aynı sen hiç DNA testine bile gerek yok ama ufaklığında çenesi aynı sen diye çok şükür hepsi bana benzedi diyorum
Artık hesap sorma işini bile ufaklık devraldı hele biraz geciksin yada telefon açıp bir şey lazım mı diye sormadan gelsin anında eli belinde karşılar ; Babacığım nerde kaldın? yok efendim insan az düşünür küçük kızımın canı bir şey çekti mi neden gelirken arayıp sormuyorsun diye gerçi canının bir şey çekmediği bir gün bile yok o ayrı

Günaydın:)
500T fenomen hat, efsane hat, Turkiye de eşi benzeri olmayan hat woooowwww
Sen de o zaman Özge ve bana komşunsun. Özge şifa'da ben de Kurtköy de ikamet ediyoruz

Ah gülüüüüm keşke ama ben Eyüp’te oturuyorum. Babam Levente kadar bırakıyor sağolsun yolunun üstü diye. Ben Piri Reiste okuyorum Tuzla da o yüzden ama buralar bana korkunç geliyor hele karda kışta yolda kalırsam valla ararım sizi iyi oldu bu eve gidene kadar tatlı alır size gelirim

Kız detoks sayılmaz mı en baba detoks şeker orucu gerçi harfiyen uyacağım dersen meyve ve paketli hiç bir şey yememen gerek

Datlum ya zaten anam zorla önüme koyup burnumdan sokmazsa meyveyi sadece nutellaya banmak için yiyorum aram yok yani. Paketli gıdaları gizli yediğim çikolatalar dışında zaten yemiyorum ve yiyemem de çünkü karaciğer fonksiyon kaybı var bende çikolata bile aslında bir nevi intihar.

Bu arada bugün regl oldum. Yine de tartıda istikrarlı bir şekilde 78,9 kg görünüyorum çabama sağlık ahahajahaha

moni T turkcedersidefterimcom

Neeee Eyüp müüü
Dur az daha bızıklıyayım belki komşum çıkarsın bende eyüpteyim

Aman dikkatli ol canım karaciğer için bitkisel bir şeyler yokmu bizim Moniye bir ara Enginar suyu vermişti diyetisyen yağlanmaya iyi geliyor diye acaba daha iyi çalışması içinde yarar mı bir araştırsana bir arkadaşım da maydanoz ve limonu az su ekleyip blenderdan geçirip içiyor hem yağ yakıyormuş hemde karaciğere faydalı dedi

Rabbim şifalar versin ...Aminnn

Ben 81 çıktım tam regli artısı olabilir mi

Kuzu kesinlikle regldendir sakın moralini bozma bende 3 kg ödem çıkınca diyetisyen regle 1 hafta kala vücut yapabilir takılma dedi gerçi hala reglden eser yok ki benim hesabıma göre daha 10 gün var ama vardır bir bildiği dedim takmadım eminim sende cumaya kadar çok daha az göreceksin tartıda

Günaydın banu cum
Dünü kazasız belasız atlatmana sevindim.Bir kaç hafta önce büyük sıkıntım vardı. Fransızca kursuna başlıyordum. Belçikadayım ve hiç bilmiyorum fransızca. İlk gün eşim de gelemedim benimle çok stresliydim. Ama okul eğlenceli geçiyor keyfim yerinde. Fakat şu uyku yüzünden tüm haftasonu hiç ders çalışmadım işte bu çok kötü :) acaba dersten kaçmak için mi uyuyorum diyeceğim de fransızca ile sorunum yok şu an. Kahvemi içiyorum okula gideceğim ayaklarım hiç de geri geri gitmiyor.. Fakat çok kastım o ilk gün için belki de onun acısı çıkıyordur.. Şu an bacaklarım kollarım öyle ağrıyor ki; tamam spor yapıyorum ama sonuçta her hafta yapıyorum. Sanki ilk spora başlamışım gibi ağrım var, bugun de bu çıktı. Perşembe günü adet günüm belki de vucut bu ay bana bu belirtileri uygun görmüştür, cuma bomba gibi dönerim sahalara :)

Aa 500 t dedin anılarım canlandı.. Selam söyle kendisine. 500 t ye binmeyen istanbulda yaşadım demez gibi geliyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…