Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten güzel yerler.
İmkanın olacak Karadeniz'in köylerinde oturacaksın aslında ama hem alışmayan insana çok zor hem de korkarım ben oralarda sanırım. Biraz sertler malum :)
Doğu karadeniz öyle canım. Yumuşak olsalarda dağda teksin. Rize de artvinde trabzonda adamlar tarlalarının başına ev yapmışlar birbirlerinden uzaklar. Bizim köyler batı karadeniz öyle değil. Tarlalar köyün dışında olduğu için evler birbirine yakın.

@inatettimolacak kilo ve ölçülerim ;
Göğüs ; 93
Bel; 81
Göbek;96
Basen 95
Bacak; 51
Kol 28
Kilo ;67
Süpersin Deniz. Ideale yaklaştın

Canım ben 84.5 demiştim ama geç olunca listeye giremedi sanırım moni . Listeye artık o ekliyor. Biz liste paylaşmıyoruz ya. Onun için

Cok.guzel.incelmissin cnm tebrikler ay her ay aldin mi olcu?
Her ay alamadım canım ya özge ye yazınca aldım temmuzda var bir de şimdi.. yazmasam şimdi de almazdım..arada bir +1 çıktığım zaman vardı ya o zaman bacaklarım 4 ya da 5 cm incelmişti ölçüp burada yazdım ama ben kendim not almamışım

Banu cum öncelikle afiyet olsun. Acaba ananas yerine yoğurt falan mı yesen. Çünkü kaçamaklar ekmek ve meyvelerle dengeleniyor ya menülerde.. ananasın kalorisi düşük aslında ama sonuçta meyve..
Bende şeker olduğunu sanmıyorum kontrol ediliyor ve insülin direnci için ilaç içiyorum zaten. Bir de şekeri yükseltecek bir şey de yemiyorum ki.
Sendeki azim , maşallah, dedirtiyor canim. 67 çok iyi . Yılbaşından önce hedefe ulaşmış olacaksın.
Yılbaşından önce mezun olmak istiyorum Hatice cim.

Benim anneannem dedem artvindeler.. çocukken her yaz gider 1 ay kalırdık. Herhalde en son 7-8 sene önce gittim ama çok güzel zamanlarım geçti orada. Çok severim..

Bu menüde proteini büyüteç ile aradım Hatice’cim :)))

Benim anneannem dedem artvindeler.. çocukken her yaz gider 1 ay kalırdık. Herhalde en son 7-8 sene önce gittim ama çok güzel zamanlarım geçti orada. Çok severim..
Oralarda çocuk olmak ve tatil yapmak var. Köy çocuğu olmak da zor. Bu işin bagi var bahçesi var hayvani var. Çaydı findikti derken o çocuklarda köyde is güç peşindeler. ALLAH yardımcıları olsun.
Karadenizin heryeri çok güzel ve bir karadeniz turu yapmayı istiyorum ama oralarda yaşamak zor. Şehrin merkezinde yaşamak için kalkıp oralarada gidilmez bence.

hiç böyle iştah falan kapatmıyor mu? ya da idrara çıkartmıyor mu?
Bende iştah kapatan yoğurt limon soda oluyor. Yeşilçay zaten ödem attırıyor o nedenle idrara çıkarıyordur. Ama onu yapmasak da başka ödem atıcılar yaptığım için fark göremedim sanırım

Menüm:
Sabah
Bol dereotu maydanoz
1 domates 1 salatalık 2 köy biberi
3tane zeytin
2 tane haslanmis yumurta

Öğlen
3 tane hindi füme arası beyaz peynirle dürüm
2 kaşık tavuk suyu çorbası unsuz (Zeynep'in tabağında kalan)

Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 bardak dereotlu kefir
Domates salatası

2 büyük kupa hibiskus çayı.
Su
Spor
Gece bitmedi suyu ve sporu halledeceğim.

Süper menü canım, ama su kısmını mutlaka halletmen lazım, ödemle savaş için bu şart.. zaten yarın su oranına da bakacaklar ya diyetisyen sana belki 3 değil 3,5 litre verecek. İçemediğini söylersen belki lezzetlendirmek için alternatifler önerir. Bu menüdeki dereotu maydanoz sayesinde yarın tekrar - olursun, olmazsan Sudan bilirim o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…