- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.441
79.1 çıktım indim tekrar çıktım bu sefer de 80.7 çıktı sasirdim valla hangisine inancam
79.1 dir o79.1 çıktım indim tekrar çıktım bu sefer de 80.7 çıktı sasirdim valla hangisine inancam
Merhabalar efenim
Ben regl olduğum için pazartesi tartım kötü
Kilom 57
Regl döneminde çok sisiyorum 2 kilo kadar fazla oluyorum.2 haftaya hedef tutar diyordum ama bu hafta cuma hedefim tutmaz gibi geliyor.
Hayirlisi artık.
bizim buradaki beyaz ekmek bildiğim kadarıyla da o yüzden sordum.
tam tahıllısı var mı acaba bizde de??
79.1 dir osuyu artirsan çok iyi kilo vereceksin menülerin güzel hafif
Gitsin de gelmesin birdaha kilo hiiiicccRica ederim. Amaçlar aynı. Birbirimizi takip edip eleştirmezsek nasıl olacak o iş? Kimse karışmadığı, destek olmadığı yada yol göstermediği için gelmedik ki bu kilolara. Gidecek hepsi gidecek. Nasıl sinsi sinsi bedenimizi ele geçirirlerse bizde onlara çaktırmadan yavaş yavaş kurtulacağız
Allah kabul etsingünaydın.
aşure yapıyorum .
Ben cuma hedefimiz sanırım söylemedim unuttum çok özür dilerimmoni hedefim 55
Çok şükür canım az kaldıMaşallah canım hedefe çok az kalmış
BEn de ondan yazdım. Orada alırken sadece beyaz ekmek vardı ama uzun zamandır almadım belki artık orada da vardır. Bu tahıllı tohumlu ekmekler ciddi hayatımıza girdi çünkübizim buradaki beyaz ekmek bildiğim kadarıyla da o yüzden sordum.
tam tahıllısı var mı acaba bizde de??
Ben multi grain alıyorum burada “çok taneli”demek. Esmer mi esmer..kara kuru bir şey :)bi de şu wasa'dan alamadım ya, onun da çeşidi çok sanki, neye dikkat etmeliyim?
Ben multi grain alıyorum burada “çok taneli”demek. Esmer mi esmer..kara kuru bir şey :)
canım sade olanını alacaksın diğerleri değilbi de şu wasa'dan alamadım ya, onun da çeşidi çok sanki, neye dikkat etmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?