Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
07:00
150ml sut + 1 yk bugday ruseymi

09:30
1 elma

12:00
5 yk karnabahar
2 yk yogurt + 1 yk yulaf ezmesi

15:00
Yarım mandalina

18:00
4 yk karnabahar
1 h.yumurta
3 yk yogurt

21:00
Yarim bardak sut + 1 yk.bugday ruseymi
1 minik portakal

3 L su
1 L besi bir arada
3 t.kahvesi

Spor;
5 saat kadar zeytin topladim buda spor yerine gecer sanirim.

Ekmekler de çıkmış menüden. Ara öğünde çiya akşam içersen çorba. Bu kadar ekmek sana yeter demiş. Hibiskus çok güzel bir çay. Uzun süreli diyetlerde metabolizma hızlandırıcı etkisi de var.. bu hafta çok iyi vereceksin bence.

Hic mi ekmek yemiyorsunuz?
ekmek bir kaç haftada bir sabah kahvaltısında veriyordu ,bazen 1 dilim tuzsuz etimek ya da 1 dilim tam buğday ya da 1 parmak galete ama ben de banu da istemedik ,pek yazmıyor o yüzden.kahvaltı harici ise hiç ekmek vermedi.
29 ekim/1 kasım
benim de hiç bir şey istediğim gibi değil,kendime bıraksalar beni şimdi 70 kiloydum bile
evde tatlılar vs.ler havada uçuşuyor,inadıma yapıyorlar sanki sinir oluyorum,suyuma ve wc me de karışmıyorlar mı deliriyorumbir yere giderken arabada su var mı diyorum ya da su alayım diyorum başlıyolar hemen, aman suluğun kurumasıngittiğimiz yerde de wc gidiyorum dediğim de bu sefer de tek bildikleri, yeni evden çıkmadın mı oluyorya kilo verebilmem için su içmeliyim haliyle bu su da çıkacak yani,si ze neeeeeeeeeee

çok şiddet içeren emoji kullandım ,dikkat 7+ şiddet içerir uyarımı yapayım

Bende yalvarıyorum resmen eşime 20 dk bak şu kıza da bi yürüyüp geleyim diye yok hiç yardımcı değil kızımla çıksam 20 dk oluyo 1 saat o da oldukça verimsiz 1 saat

Yürüyünce dinçleşiliyo, o kadar spora yazık diyip diyete sıkı sıkı bağlanıyor insan.

Diyet listen bu mu canım.bakalım nasıl olacak etkisi?

Benimki insafliymis o zaman sabah 1 dilim var.Bugun bisey yiyesim yoktu sutumu ictim sadece.

insallah faydasini gorurum cokkk sıkıldım artık takilmaktan!!
Bence liste sana çok iyi gelecek. Çünkü porsiyon ayarı yapıyor diyetisyen. Ayşe de benzer şeyden bahsetmişti ya bir sonraki tartıda bence yüzün gülecek :)

Hiç yakıştıramadım sana bunu yapmalarını. Senin başardığın şeye bakıp yardımcı olacakları yerde, suya wc ye takılıp bir de canını sıkıyorlar.. ama sen yine de tüm olumsuz şartlara rağmen gayet iyi gidiyorsun.. suyumu da içerim wc ye de giderim diye şarkılar söyle bence :)))

yürüyüş ayrı bir muamma
bir ayı geçti yürüyüş yapamayalı,yürüyüşlerim avm lerde ya da marketler de ev ihtiyaçları vs. ler için oluyor.yürüyeceğim diyorum hep bir vaz geçirme politikası,siz de gelin diyorum yok diyorlar
ya ben ne dolmuşum

Diyet yaparken etrafındaki insanların seni anlaması gerçekten çok önemli. Zaten beslenme alışkanlıklarını değiştirmek kolay değil, yemediğin bazı gıdalardan dolayı psikolojik olarak bazı boşluklar oluyor ilk başlarda.onu sevdiklerin yanında olduğunu hissettirerek doldurduğunda sana çok iyi geliyor.

Dolmakta çok haklısın. Bunlar hayatın toplamı için basit şeyler belki ama senin çabaladığın şeyin ana unsurları. O nedenle bu konuda anlamadıklarında şu an seni anlamamış oluyorlar. Ama bence farkında değiller onları uyarmak, uyandırmak gerekir bence.

of off

ne güzel demişsin

Ewet canım beyaz ekmek ben zaten ekmeği buzluga atıyorum yiyeceğim dede fırına koyup kizartyorum. Anladim canım dikkate alicam dediklerini. Bide mısır gevregi sabah kahvaltısında yiyebilir miyim

Süperdi canım kaçamaksiz bir gündü bol bol baharatlı limonlu salata yedim

uykuya yenik düşüyorum yatayım
karnım şişti su ve çay içmekten

gözlerinin önünde eridim daha ne yapayım bi amuda kalkmadığım kaldı
düşünüp düşünüp katil olmadan yatayım

Süpersin canım. Mısır gevreği yerine granola ya da yulaf ezmesi alsan daha iyi olur canım. 3 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt 1 meyve ile tüketebilirsin kahvaltı alternatifi, 2 kepekli ekmek 2 Light kaşar ile tost da yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…