- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.101
Benimki insafliymis o zaman sabah 1 dilim var.Bugun bisey yiyesim yoktu sutumu ictim sadece.Sibel’in taktik farklı ya.
Benimki insafliymis o zaman sabah 1 dilim var.Bugun bisey yiyesim yoktu sutumu ictim sadece.
insallah faydasini gorurum cokkk sıkıldım artık takilmaktan!!
Ekmekler de çıkmış menüden. Ara öğünde çiya akşam içersen çorba. Bu kadar ekmek sana yeter demiş. Hibiskus çok güzel bir çay. Uzun süreli diyetlerde metabolizma hızlandırıcı etkisi de var.. bu hafta çok iyi vereceksin bence.o kadar aceleci ki hep yapıyor o hatayı
ara öğünlerimde ki meyveyi çıkardı,hibisküs ekledi,yoğurt vermemiş bir bardak ayran harici,ana öğünlerimde de miktarı düşürüp çorba ağırlıklı yapmışgibi gibi .
30 Ekim'de canim.. 10 gun bitmis olacak gittigimde..İnşallah canım menün harika, randevun ne zamana?
ekmek bir kaç haftada bir sabah kahvaltısında veriyordu ,bazen 1 dilim tuzsuz etimek ya da 1 dilim tam buğday ya da 1 parmak galete ama ben de banu da istemedik ,pek yazmıyor o yüzden.kahvaltı harici ise hiç ekmek vermedi.Hic mi ekmek yemiyorsunuz?
29 ekim/1 kasımRoma yolculuğu ne zaman? Bizim yolculuk Çarşamba akşammış benim hedefte yalan oldu. Hiç bişi istediğim gibi değil kafam rahat değil ilgilenemiyorum kendimle. Sorunlu muyum neyim bilemedim.
O kadar zorlamasan mı kendini? Dışarı çıkınca bozuluyor su düzeni ya. Çayını iç yat olmazsa.
Aslında ekmek grubu var listede ama ekmek olarak yok özlemcim. Karbonhidratlar vücutta ödem tutulumu yaptığı için bu hafta biraz kısmış diyeceğimHic mi ekmek yemiyorsunuz?
ekmek bir kaç haftada bir sabah kahvaltısında veriyordu ,bazen 1 dilim tuzsuz etimek ya da 1 dilim tam buğday ya da 1 parmak galete ama ben de banu da istemedik ,pek yazmıyor o yüzden.kahvaltı harici ise hiç ekmek vermedi.
29 ekim/1 kasım
benim de hiç bir şey istediğim gibi değil,kendime bıraksalar beni şimdi 70 kiloydum bile
evde tatlılar vs.ler havada uçuşuyor,inadıma yapıyorlar sanki sinir oluyorum,suyuma ve wc me de karışmıyorlar mı deliriyorumbir yere giderken arabada su var mı diyorum ya da su alayım diyorum başlıyolar hemen, aman suluğun kurumasın gittiğimiz yerde de wc gidiyorum dediğim de bu sefer de tek bildikleri, yeni evden çıkmadın mı oluyor ya kilo verebilmem için su içmeliyim haliyle bu su da çıkacak yani,si ze neeeeeeeeeee
çok şiddet içeren emoji kullandım ,dikkat 7+ şiddet içerir uyarımı yapayım
Diyet listen bu mu canım.bakalım nasıl olacak etkisi?Menüm;
07:00
150ml sut + 1 yk bugday ruseymi
09:30
1 elma
12:00
5 yk karnabahar
2 yk yogurt + 1 yk yulaf ezmesi
15:00
Yarım mandalina
18:00
4 yk karnabahar
1 h.yumurta
3 yk yogurt
21:00
Yarim bardak sut + 1 yk.bugday ruseymi
1 minik portakal
3 L su
1 L besi bir arada
3 t.kahvesi
Spor;
5 saat kadar zeytin topladim buda spor yerine gecer sanirim.
Bence liste sana çok iyi gelecek. Çünkü porsiyon ayarı yapıyor diyetisyen. Ayşe de benzer şeyden bahsetmişti ya bir sonraki tartıda bence yüzün gülecek :)Benimki insafliymis o zaman sabah 1 dilim var.Bugun bisey yiyesim yoktu sutumu ictim sadece.
insallah faydasini gorurum cokkk sıkıldım artık takilmaktan!!
Hiç yakıştıramadım sana bunu yapmalarını. Senin başardığın şeye bakıp yardımcı olacakları yerde, suya wc ye takılıp bir de canını sıkıyorlar.. ama sen yine de tüm olumsuz şartlara rağmen gayet iyi gidiyorsun.. suyumu da içerim wc ye de giderim diye şarkılar söyle bence :)))ekmek bir kaç haftada bir sabah kahvaltısında veriyordu ,bazen 1 dilim tuzsuz etimek ya da 1 dilim tam buğday ya da 1 parmak galete ama ben de banu da istemedik ,pek yazmıyor o yüzden.kahvaltı harici ise hiç ekmek vermedi.
29 ekim/1 kasım
benim de hiç bir şey istediğim gibi değil,kendime bıraksalar beni şimdi 70 kiloydum bile
evde tatlılar vs.ler havada uçuşuyor,inadıma yapıyorlar sanki sinir oluyorum,suyuma ve wc me de karışmıyorlar mı deliriyorumbir yere giderken arabada su var mı diyorum ya da su alayım diyorum başlıyolar hemen, aman suluğun kurumasın gittiğimiz yerde de wc gidiyorum dediğim de bu sefer de tek bildikleri, yeni evden çıkmadın mı oluyor ya kilo verebilmem için su içmeliyim haliyle bu su da çıkacak yani,si ze neeeeeeeeeee
çok şiddet içeren emoji kullandım ,dikkat 7+ şiddet içerir uyarımı yapayım
yürüyüş ayrı bir muammaBende yalvarıyorum resmen eşime 20 dk bak şu kıza da bi yürüyüp geleyim diye yok hiç yardımcı değilkızımla çıksam 20 dk oluyo 1 saat o da oldukça verimsiz 1 saat
Yürüyünce dinçleşiliyo, o kadar spora yazık diyip diyete sıkı sıkı bağlanıyor insan.
Diyet yaparken etrafındaki insanların seni anlaması gerçekten çok önemli. Zaten beslenme alışkanlıklarını değiştirmek kolay değil, yemediğin bazı gıdalardan dolayı psikolojik olarak bazı boşluklar oluyor ilk başlarda.onu sevdiklerin yanında olduğunu hissettirerek doldurduğunda sana çok iyi geliyor.Bende yalvarıyorum resmen eşime 20 dk bak şu kıza da bi yürüyüp geleyim diye yok hiç yardımcı değilkızımla çıksam 20 dk oluyo 1 saat o da oldukça verimsiz 1 saat
Yürüyünce dinçleşiliyo, o kadar spora yazık diyip diyete sıkı sıkı bağlanıyor insan.
Dolmakta çok haklısın. Bunlar hayatın toplamı için basit şeyler belki ama senin çabaladığın şeyin ana unsurları. O nedenle bu konuda anlamadıklarında şu an seni anlamamış oluyorlar. Ama bence farkında değiller onları uyarmak, uyandırmak gerekir bence.yürüyüş ayrı bir muamma
bir ayı geçti yürüyüş yapamayalı,yürüyüşlerim avm lerde ya da marketler de ev ihtiyaçları vs. ler için oluyor.yürüyeceğim diyorum hep bir vaz geçirme politikası,siz de gelin diyorum yok diyorlar
ya ben ne dolmuşum
of offHiç yakıştıramadım sana bunu yapmalarını. Senin başardığın şeye bakıp yardımcı olacakları yerde, suya wc ye takılıp bir de canını sıkıyorlar.. ama sen yine de tüm olumsuz şartlara rağmen gayet iyi gidiyorsun.. suyumu da içerim wc ye de giderim diye şarkılar söyle bence :)))
ne güzel demişsinDiyet yaparken etrafındaki insanların seni anlaması gerçekten çok önemli. Zaten beslenme alışkanlıklarını değiştirmek kolay değil, yemediğin bazı gıdalardan dolayı psikolojik olarak bazı boşluklar oluyor ilk başlarda.onu sevdiklerin yanında olduğunu hissettirerek doldurduğunda sana çok iyi geliyor.
Canım etimek ben hazır alıyorum, ama orada sanırım beyaz ekmek etimekler, o nedenle kızartabilirsin. Sucuğu pişirerek tüket bence, 4 ince dilim sucuk veya 2 ince dilim pastırma veya 3 ince dilim hindi/ piliç jambon ya da füme 1 yumurta yerine geçebiliyor.
Süpersin canım.. günün nasıl geçti?
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimiz aynı yoldayız benzer süreçlerden geçiyoruz canım o nedenle her zaman birbirimize destek olacağız güzel sonuçlar alacağız beraberce. Takım olmak bunu gerektirir.. kaçacak yer arasın o fazla kilolar :))
hem kendini eklemiyorsun hem neden yokum diyorsun :) sen yakında mezunsun ayrıca. İp atlamak çok iyi gelecek :)
gözlerinin önünde eridim daha ne yapayım bi amuda kalkmadığım kaldıDolmakta çok haklısın. Bunlar hayatın toplamı için basit şeyler belki ama senin çabaladığın şeyin ana unsurları. O nedenle bu konuda anlamadıklarında şu an seni anlamamış oluyorlar. Ama bence farkında değiller onları uyarmak, uyandırmak gerekir bence.
Biraz daha büyüsün de o zaman kendisini sana hissettirecektir. Şikayet ya da zorluk olmaması çok iyi bence. Tadını çıkar canım.Iyiyim canim. Hic hamile gibi hissetmiyorum
Süpersin canım. Mısır gevreği yerine granola ya da yulaf ezmesi alsan daha iyi olur canım. 3 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt 1 meyve ile tüketebilirsin kahvaltı alternatifi, 2 kepekli ekmek 2 Light kaşar ile tost da yapabilirsin.Ewet canım beyaz ekmek ben zaten ekmeği buzluga atıyorum yiyeceğim dede fırına koyup kizartyorum. Anladim canım dikkate alicam dediklerini. Bide mısır gevregi sabah kahvaltısında yiyebilir miyim
Süperdi canım kaçamaksiz bir gündü bol bol baharatlı limonlu salata yedim
Tatlı rüyalar, güzel bir uykudan sonra mutlu bir güne uyan canım :)uykuya yenik düşüyorum yatayım
karnım şişti su ve çay içmekten
gözlerinin önünde eridim daha ne yapayım bi amuda kalkmadığım kaldı
düşünüp düşünüp katil olmadan yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?