- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.061
Aleyküm selâm BanuSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmeden uyanmış olmamım sebebi küçük kuşumAkşam hafif halsizliği vardı gece ateşlenmeye başlayınca benide ayağa dikti doğal olarak
Eşim sağ olsun bir yarım saatçik bizimle oturduktan sonra hadi sen yat birde sen yamulma dedim
Şükür kuzumun ateşi ufak ufak düşmeye başladı da sakinleyip TV izliyor bu saatte bende uykum açılsın diye KKda dolanırken sizlere de bir bakayım dedimgerçi bu saatte kimi bulacağımı sanıyorsam
Takıma hoş geldin canımEminim burada çok çok güzel kilolar verebileceksin
Bendeniz 8. takım Kaptanı Banu37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Genelde konsumasyona çıkmış gibi takım takım dolanıyorumAmaaa öyle her masayada gitmem
Kilo olarak rakama takılma canımbenim rekorum 124.5 kg du senelerce al ver dolandım durdum ve en son 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım ve şükür dün sabah kendi tartımda 89.5i gördüm Gerçi diyetisyenimde 1 kg fark oluyor ama ben evdekine odaklanıyorum
Ayşenin ( Moni ) dediği gibi biz verebiliyorsak herkes verirDaha dün diyetisyendeyken bile çıkışta kaçamak hayalleri kuruyorduk heee bizim de öyle bir sıkıntımız var hayalini kurduğumuzu bir türlü yapamayız niyet var icraat sıfır planlı olunca kaçamak olmuyor nedense bizde çok şükür diyeyim
Kesinlikle ben seninde burada düzenli paylaşım yaparsan ve az azim gösterirsen yakında 2li rakamları da görürsünBen 2li rakamları hiç göremiyeceğim sanırdım ama inan biraz sıkı tutunca çok güzel gidiyor
Aleyküm selâm Banu
Kuzuya geçmiş olsun. ALLAH hepinize, şebnemlerimize ve sevdiklerimize sağlık versin inşALLAH
Günaydın 5.takimin fıstıkları
Banum gecmis olsun kuzuya tatlimSanada Günaydın canım
Şükür şu anda baya ateşi düştü ama hala ara ara kontrol ediyorumCadı salonda yatarken tutturdu ben yatak odasında yatacağım orası daha rahat diye bende mecbur bir salon bir yatak odası gidip geliyorum yatak odası karanlık orada oturayım dersem kesin uyuya kalırım diye
Banum gecmis olsun kuzuya tatlim
Canim coraplarini limonla islatip ayagina giydir hemen duserSağ olasın canımşu anda uyuyor ama hala devamlı ateşini ölçüyorum 38 den aşağı düşmüyor birazdan olmadı uyandırıp ılık duş aldırırım doktora da gitmenin alemi yok sonuçta benim yaptığımı yapacaklar ateş düşürücü de veriyorum bakalım belki ufak ufak etki etmeye başlar
Canim coraplarini limonla islatip ayagina giydir hemen duser
Gunaydin guzel bir gun olsunGünaydın kızlar
Bence olursun şekerim :)
Iyi hadi ben de ikinci olmuşum1 OCAK 2018 MEZUNİYET YARIŞMASI
@hedef38beden 76,5>>>muaf> 65
wendy 68,2>68,5>- 0,3> -%0,30> 57
dennisgo 66,6>64,1>2,5>3,75>58
toplight 72,4>>72,5>-0,11>-%0,14> 65
morordek 65,8>65,1>0,7>%1,06>62
@fancynancy 75,9 >>muaf > 67
Güncel kilo- haftalık değişim- haftalık yüzdesel değim-hedef kilo
Yolu açın kızlar, ben geliyorum
seke seke geliyorum, kupamı alıp ipimin yanına koyuyorum. Çok iyi arkadaş oldular haftaya tekrar isterim :)))
banum kuzuya geçmiş olsun canım,daha iyidir inşallahSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmeden uyanmış olmamım sebebi küçük kuşumAkşam hafif halsizliği vardı gece ateşlenmeye başlayınca benide ayağa dikti doğal olarak
Eşim sağ olsun bir yarım saatçik bizimle oturduktan sonra hadi sen yat birde sen yamulma dedim
Şükür kuzumun ateşi ufak ufak düşmeye başladı da sakinleyip TV izliyor bu saatte bende uykum açılsın diye KKda dolanırken sizlere de bir bakayım dedimgerçi bu saatte kimi bulacağımı sanıyorsam
Takıma hoş geldin canımEminim burada çok çok güzel kilolar verebileceksin
Bendeniz 8. takım Kaptanı Banu37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Genelde konsumasyona çıkmış gibi takım takım dolanıyorumAmaaa öyle her masayada gitmem
Kilo olarak rakama takılma canımbenim rekorum 124.5 kg du senelerce al ver dolandım durdum ve en son 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım ve şükür dün sabah kendi tartımda 89.5i gördüm Gerçi diyetisyenimde 1 kg fark oluyor ama ben evdekine odaklanıyorum
Ayşenin ( Moni ) dediği gibi biz verebiliyorsak herkes verirDaha dün diyetisyendeyken bile çıkışta kaçamak hayalleri kuruyorduk heee bizim de öyle bir sıkıntımız var hayalini kurduğumuzu bir türlü yapamayız niyet var icraat sıfır planlı olunca kaçamak olmuyor nedense bizde çok şükür diyeyim
Kesinlikle ben seninde burada düzenli paylaşım yaparsan ve az azim gösterirsen yakında 2li rakamları da görürsünBen 2li rakamları hiç göremiyeceğim sanırdım ama inan biraz sıkı tutunca çok güzel gidiyor
Çok sır verme @denissgodennisgo bireyselde birinci olmanı da tebrik ederim :) Birinciler sırlarını paylaşıyor konusuna yazman gerekiyor, biliyorsundur, hatırlatayım dedim :)
selamm
gece uyuyamıyorum nedense yine sabah dalmışım,gözümü açtım yanım da rüzgarsarıldık sarmaşık olduk
Sibel'e , 6 öğün sıcak su yaz dedim ceza olaraksağolsun 1 aydır neredeyse sadece peynir verdiği kahvaltıma 1 adet yumurta eklemiş ,herhalde gözü doysun diye düşündü
banum kuzuya geçmiş olsun canım,daha iyidir inşallah
kız Allah iyiliğini versin de 38 beden olasın inşallahhh hemiiiaminnnn güldürdün beni sabahın köründe uykusuz geceden sonra bu kadar enerjiyi nerden buluyosun bak gözümde canlanan banu böyle
ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?