Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aleyküm selâm Banu
Kuzuya geçmiş olsun. ALLAH hepinize, şebnemlerimize ve sevdiklerimize sağlık versin inşALLAH

Aleyküm selâm Banu
Kuzuya geçmiş olsun. ALLAH hepinize, şebnemlerimize ve sevdiklerimize sağlık versin inşALLAH

Günaydın 5.takimin fıstıkları

Sanada Günaydın canım
Şükür şu anda baya ateşi düştü ama hala ara ara kontrol ediyorum Cadı salonda yatarken tutturdu ben yatak odasında yatacağım orası daha rahat diye bende mecbur bir salon bir yatak odası gidip geliyorum yatak odası karanlık orada oturayım dersem kesin uyuya kalırım diye

Banum gecmis olsun kuzuya tatlim

Banum gecmis olsun kuzuya tatlim

Sağ olasın canım şu anda uyuyor ama hala devamlı ateşini ölçüyorum 38 den aşağı düşmüyor birazdan olmadı uyandırıp ılık duş aldırırım doktora da gitmenin alemi yok sonuçta benim yaptığımı yapacaklar ateş düşürücü de veriyorum bakalım belki ufak ufak etki etmeye başlar

Canim coraplarini limonla islatip ayagina giydir hemen duser

Günaydın hanımlar
toplight morordek tüm hafta zıplayıp haftaya 2 kilo verip mezun olur muyum :)
Bence olursun şekerim :)
Iyi hadi ben de ikinci olmuşum sen haftaya mezun ol da birincilik bana kalsın

selamm
gece uyuyamıyorum nedense yine sabah dalmışım,gözümü açtım yanım da rüzgarsarıldık sarmaşık olduk
Sibel'e , 6 öğün sıcak su yaz dedim ceza olaraksağolsun 1 aydır neredeyse sadece peynir verdiği kahvaltıma 1 adet yumurta eklemiş ,herhalde gözü doysun diye düşündü

banum kuzuya geçmiş olsun canım,daha iyidir inşallah
kız Allah iyiliğini versin de 38 beden olasın inşallahhh hemiii aminnnngüldürdün beni sabahın köründe uykusuz geceden sonra bu kadar enerjiyi nerden buluyosunbak gözümde canlanan banu böyle
ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…