Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım çok tsk ederim inşallah senin sayende bu cuma 7 leri gorebilcem

Boks alata candır. Bol salatadan daha çok yok tutar

Öyle düşünme tatlım. Sen kilo vemeyi hedefledin. Bunu başarıyorsun. Belki bu da gerekliydi. Kendimize getirdi. Kendini kaybedersen kilo alırsını hatırlattı bize. Daralma lütfen. Derin bir nefes al, ayağa kalk ve kaldığın yerden hiçbirşey olmamış gibi devam et. Bu başarı hikâyesi yazılacak. Senin elinden kurtulamaz. Hem bence Roma her mevsim güzel

Herkeste karamsar bir ruh hali. Ne oluyor kuzum size? Niye koyveriyorsunuz? Canım sen kızını erken yatırabiliyorsan kendine zamanı o sıralarda ayırabilirsin. Yok kuaför vs diyorsan al Tanemi de git. Sen daralma. Sıkıntını söyle biz tecrübeli anneler bir iki birşey söyleriz. İşe yarar mi bilemiyorum ama... birde çocuklar anneyi çok özlüyor. Beraber guzel vakit geçirmek sana da iyi gelecek.

İnce ruhlu monişim
diyet yapanlar bir yerde toplasalim bu konuda sıkıntılı olan servey @fancynancy başka kim vardı? @wendigo seninde evde buna benzer arıza var mıydı?
1 ay deneme süreniz olsun. Bakalım sonuç ne olacak

Dün akşam evde koşu yarışması yaptık. Spor niyetine artık öyle hoşuna gitti ki. Yoruldu sıpa bacaklar birbirine dolanmaya başladı. Sonra saklanbaç oynamak istedi yine otur kalk koşlu saklambaç oynadık. Sonra yetmedi futbol oynadık. İp atladık. Sonra ben hadi spor da yapalim dedim. 20-30 tane mekik cektik.Bunlar rahat 1-1.5 saat sürdü. O yoruldu. Sana pasta ve pilav yaptım dedi. Oturduk evcilik oynadık. Bu arada babaya gitti geldi "Sen oynama baba. Çok kızdım." dedi
Diyetisyenin bana en son söylediği şey; kimseden birşey bekleme. Çocuklarınla hopla zıpla dans et. Oturmadigin ve hareket ettiğin her zaman spor yapıyorsundur. Biz bu yeni spor şeklinden keyif aldık. Sana da tavsiye ederim

Zaten sende vardı bi haller. 7.takıma az uğrar olmuştun. Bunlara mi canını sıktılar. Geçen de diyordun ya bunları da sabun yapalım mı?

Ama biz toplumca ters piskoloji yapmayı severiz. Biri diyetteyim derse yemeğimizi ımmm nede güzel olmuş diye yeriz.
Misafirliğe gittiğimizde hiç bakılmayan tabaklar diyetteyim deyince lokma sayılmaya başlanır. Birde gittiğin yerde yiyecek bulursan ne alâ. Ev zaten izdirap yuvası ALLAH'tan benim kocanın alıp gelme huyu yok. Adama tam buğdaylı ekmek al dedim marka verdim. Ben anlamam sen al dedi.

Ya ben evde bulunanlara çok takılmıyorum da spor yoksa diyette yalan oluyo bende. Ama kesinlikle gelirim 1 ayda hepsini veririz valla biz :)
Bazen Şeyda çoşkunun zayıflama kampına gitsem mi diye düşünmüyor değilim :)

Ay harikasın yaa, o yorgunluğa maşallah sana ki gün içinde yürüyüşte yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…