- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.121
Süpersin canım. Mısır gevreği yerine granola ya da yulaf ezmesi alsan daha iyi olur canım. 3 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt 1 meyve ile tüketebilirsin kahvaltı alternatifi, 2 kepekli ekmek 2 Light kaşar ile tost da yapabilirsin.
Sabırsızlıkla bekliyorum 7 lerin haberini canım. Kesinlikle gelecek :)Tamam canım çok tsk ederim inşallah senin sayende bu cuma 7 leri gorebilcem
Sabırsızlıkla bekliyorum 7 lerin haberini canım. Kesinlikle gelecek :)
Boks alata candır. Bol salatadan daha çok yok tutarEheheh, dimi, bols alata yı bi düzeltemedilydznp
Benim de takıntılarım vardır gördükçe takılıyorum her birine :)
Ama çok becerikli maşallah, monişim motive düştü senin toparladın sanki ama. Annene tatile gittiğinde falan gayet iyiydin aslında.
Öyle düşünme tatlım. Sen kilo vemeyi hedefledin. Bunu başarıyorsun. Belki bu da gerekliydi. Kendimize getirdi. Kendini kaybedersen kilo alırsını hatırlattı bize. Daralma lütfen. Derin bir nefes al, ayağa kalk ve kaldığın yerden hiçbirşey olmamış gibi devam et. Bu başarı hikâyesi yazılacak. Senin elinden kurtulamaz. Hem bence Roma her mevsim güzelsorma canım ya.çok sıkılıyorum bu duruma
bende ters tepiyor bazı şeyler ,mesela roma gezisi için 75 leri görmeliyim dedim hiç bir şey yapamadığım gibi kilo aldım üstüne.aynı şey bayram hedefimde de oldu ben yapayım dedikçe olmuyor ne hikmetse
o0ff daraldım yine
Herkeste karamsar bir ruh hali. Ne oluyor kuzum size? Niye koyveriyorsunuz? Canım sen kızını erken yatırabiliyorsan kendine zamanı o sıralarda ayırabilirsin. Yok kuaför vs diyorsan al Tanemi de git. Sen daralma. Sıkıntını söyle biz tecrübeli anneler bir iki birşey söyleriz. İşe yarar mi bilemiyorum ama... birde çocuklar anneyi çok özlüyor. Beraber guzel vakit geçirmek sana da iyi gelecek.Roma yolculuğu ne zaman? Bizim yolculuk Çarşamba akşammış benim hedefte yalan oldu. Hiç bişi istediğim gibi değil kafam rahat değil ilgilenemiyorum kendimle. Sorunlu muyum neyim bilemedim.
O kadar zorlamasan mı kendini? Dışarı çıkınca bozuluyor su düzeni ya. Çayını iç yat olmazsa.
İnce ruhlu monişimekmek bir kaç haftada bir sabah kahvaltısında veriyordu ,bazen 1 dilim tuzsuz etimek ya da 1 dilim tam buğday ya da 1 parmak galete ama ben de banu da istemedik ,pek yazmıyor o yüzden.kahvaltı harici ise hiç ekmek vermedi.
29 ekim/1 kasım
benim de hiç bir şey istediğim gibi değil,kendime bıraksalar beni şimdi 70 kiloydum bile
evde tatlılar vs.ler havada uçuşuyor,inadıma yapıyorlar sanki sinir oluyorum,suyuma ve wc me de karışmıyorlar mı deliriyorumbir yere giderken arabada su var mı diyorum ya da su alayım diyorum başlıyolar hemen, aman suluğun kurumasın gittiğimiz yerde de wc gidiyorum dediğim de bu sefer de tek bildikleri, yeni evden çıkmadın mı oluyor ya kilo verebilmem için su içmeliyim haliyle bu su da çıkacak yani,si ze neeeeeeeeeee
çok şiddet içeren emoji kullandım ,dikkat 7+ şiddet içerir uyarımı yapayım
Dün akşam evde koşu yarışması yaptık. Spor niyetine artıkBende yalvarıyorum resmen eşime 20 dk bak şu kıza da bi yürüyüp geleyim diye yok hiç yardımcı değilkızımla çıksam 20 dk oluyo 1 saat o da oldukça verimsiz 1 saat
Yürüyünce dinçleşiliyo, o kadar spora yazık diyip diyete sıkı sıkı bağlanıyor insan.
Zaten sende vardı bi haller. 7.takıma az uğrar olmuştun. Bunlara mi canını sıktılar. Geçen de diyordun ya bunları da sabun yapalım mı?yürüyüş ayrı bir muamma
bir ayı geçti yürüyüş yapamayalı,yürüyüşlerim avm lerde ya da marketler de ev ihtiyaçları vs. ler için oluyor.yürüyeceğim diyorum hep bir vaz geçirme politikası,siz de gelin diyorum yok diyorlar
ya ben ne dolmuşum
Ama biz toplumca ters piskoloji yapmayı severiz. Biri diyetteyim derse yemeğimizi ımmm nede güzel olmuş diye yeriz.Diyet yaparken etrafındaki insanların seni anlaması gerçekten çok önemli. Zaten beslenme alışkanlıklarını değiştirmek kolay değil, yemediğin bazı gıdalardan dolayı psikolojik olarak bazı boşluklar oluyor ilk başlarda.onu sevdiklerin yanında olduğunu hissettirerek doldurduğunda sana çok iyi geliyor.
İnce ruhlu monişim
diyet yapanlar bir yerde toplasalim bu konuda sıkıntılı olanservey @fancynancy başka kim vardı? @wendigo seninde evde buna benzer arıza var mıydı?
1 ay deneme süreniz olsun. Bakalım sonuç ne olacak
Dün akşam evde koşu yarışması yaptık. Spor niyetine artıköyle hoşuna gitti ki. Yoruldu sıpa bacaklar birbirine dolanmaya başladı. Sonra saklanbaç oynamak istedi yine otur kalk koşlu saklambaç oynadık. Sonra yetmedi futbol oynadık. İp atladık. Sonra ben hadi spor da yapalim dedim. 20-30 tane mekik cektik.Bunlar rahat 1-1.5 saat sürdü. O yoruldu. Sana pasta ve pilav yaptım dedi. Oturduk evcilik oynadık. Bu arada babaya gitti geldi "Sen oynama baba. Çok kızdım." dedi
Diyetisyenin bana en son söylediği şey; kimseden birşey bekleme. Çocuklarınla hopla zıpla dans et. Oturmadigin ve hareket ettiğin her zaman spor yapıyorsundur. Biz bu yeni spor şeklinden keyif aldık. Sana da tavsiye ederim
Diyetim persembe gunu basladi ama ben yine carsamba gunu kendimce az yiyip dikkat ettim.
Carsamba günü:76.3
Cuma :75.6
Bugün :74.8
Lem cok guzel gidiyor tatlim hadi bakalimDiyetim persembe gunu basladi ama ben yine carsamba gunu kendimce az yiyip dikkat ettim.
Carsamba günü:76.3
Cuma :75.6
Bugün :74.8
Gunaydinlar dun aksam bahcede sobanin basinda uyuyakalmisim aliskin olmayinca sobaya cok yakmisim gece bile ev hamam gibiydi cocuklar icin attigim patates bile komur olmus o derece anlayin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?