- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.161
Sor ki çıktın mı dışarı?? Yine evdeydim.. Atomu parçalamaya kafa patlatsak şimdiye çözmüştük sorunu,insanlığa da bi faydamız olurdu iç değilseSeninki pazar gezmesi olamaz olsa olsa pazar eziyeti
En güzeli. Jillian yapınca insan kendinden geçiyor, başka bir şey düşünemez hale geliyorSelaammm.. Cok radıkal bı kararla geldım.. Sanırım jilliana başlıcamçünkü deli dürttü
250 km gezmişsin diyollaaaYaaa ne demezsin geze geze bi hal oldum Allah seni inandırsın
Oyle valla su sıralar evliya çelebi yi ornek aliyorum kendime. Diyar diyar gezesim var (!)En güzeli. Jillian yapınca insan kendinden geçiyor, başka bir şey düşünemez hale geliyor
250 km gezmişsin diyollaaa
Canim sen boylede insanlık için faydalisinSor ki çıktın mı dışarı?? Yine evdeydim.. Atomu parçalamaya kafa patlatsak şimdiye çözmüştük sorunu,insanlığa da bi faydamız olurdu iç değilse
Günaydın canım. TebriklerGünaydın kızlar.
ilk pazartesi bildirimi benden gelsin..
Cuma günü 75.6 olan kilom bugün 74.6..
Teşekkür ederim.Tebrikler canım mezuniyete çok az kaldı..
tebrikler canım 65 ler için yolun sonu geldi umut paşanın bir emmesine bakar 64 lere ulaşmak.
o zaman ben de seni tebrik edeyim :) kaçamakların daha yedikçe daha çok yedirme etkisi var maalesef ama sen bunu kurabilirsin ve kırmalısın da canım benim..
kesinlikle eziyet çekmeden vermenin en iyi yolu diyetisyene gitmek..
canım nasıl gidiyor hamilelik.. iyi misin ?
tebrikler canım. Her türlü eksi bizim için iyi.. az olur çok olur, hızlanır yavaşlar böyle böyle ideal kiloya geleceğiz işte :)
ayy çok güldüm monim pazra giecem lafınagünaydın şekerler,güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
tartım 84 gösterdi ,ya ayarı gidik ya doğru, hiçbir fikrim yok .özellikle çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime ,benim mi ayarım bozuldu
dün saatlerce dolaştım yine üzerime bir şey bulamadım,araplar ülkemizi istila ettiğinden beri tekstilciler onlara çalışıyor işli,allı pullu her şey,yahu markete ,pazara gidicem düğüne değil
Bizim sıkıntılar uzun vadeli canım ama bugunumuze çok şükür diyelim.
Bu sene zor bir sene geçirdik eşimin beyin damarı yirtilmis uzun zaman yoğun bakımda kaldı durumu kritikti sonra topladı şükür işe bile başladı kontroller devam ediyor ama, iyiye gidiyor derken bi kaç hafta önce yine sorun yasadik korktum aynı şeyleri yaşamaktan .
Elinden bişey gelmiyor çok çaresiz hissediyorsun kendini. .. neyseki iyiyiz bugünumuze çok şükür.
Çok memnun kalacaksınız. Şarjı da çok uzun dayanıyor.Kızlar mi fit 2'm geldi. Kullanmaya başladım. Bu bile beni acayip havaya soktu. Sanırsın sporcu
Akşam koluma takabildim sarji yoktu. Henüz test edemedim ama...
Saat olarak da çok beğendim.
canım haftasonu menülerini göremedim bu hafta güzel bir eksi getir cuma gün listeye alalım seniÇok memnun kalacaksınız. Şarjı da çok uzun dayanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?