Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabi ki ne vedası daha beni zayıflatıcan

Tebrik ederim Denizcim gerçekten azmettin başardın. Herkese örnek bir hikayen var, umarım tüm kilo vermek isteyenlere motivasyon olursun :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Ve yine yeniden muhteşem bir dereceyle takım yarışmasını salladınız kızlar
Bunu canı gönülden söylüyorum kızlar cidden harikasınız
Üstelik 3 tane de mezun verdiniz ki bu bir haftada muhteşem ötesi
Darısı bizlerin de başına inşallahhhhh....Aminnnn

Bugün bizim malum Diyetisyen günümüzdü Ayşeyle
Evde az da olsa eksi görmeme rağmen Sibelde 200 gr artı bile çıktım ama 400 gr da olsa yağdan gitmiş
Gerçi ilk baştan sonucu görünce baya bir bozuldum ama ölçümü alan Hatun Ablacığım hiç motivasyonunu bozma sonuçta seneler sonra bünye bu rakamları görüyor ve doğal olarak direnişe geçecektir dedi
Aslında haklı çünkü en son bu kiloları büyük kıza hamileyken görmüştüm yani 17 sene önce
Hatta Sibelde aynı şeyi söyledi belki bu direnç bir iki hafta daha sürebilir ama yinede sakın pes etme Ablacığım emin ol birden 2 kg bile gidecek o dirençten sonra dedi ( ki belki haftaya bile gidebilirmiş )
Evde eksik çıkmamın sebebi birazda sanırım aç karnına tartılmış olmak her ne kadar Sibele gitmeden bir iki saat önce yemeği içmeyi kessem de hem tok sayılırım hemde kıyafet farkı da var
Bu arada birde 400 gr kadar ödemim varmış yine

Bu hafta dahada sıkı tutacağım inşallah hatta bende az ip mi atlasam diyorum Malum sizlerden faydasını fazlasıyla görenler oldu
Kızlar bana dua edin de şu direnç çok uzun süre devam etmesin

Helal kız sana
Valla bütün mezun olanlara çok seviniyorum ama senin mezuniyetin muhteşem oldu
Bu arada ben kaçırdım sanırım şu meşhur Ispanak çorbasının tarifini alayım ilk fırsatta bu hafta bana çorba vermiş bari tarhana falan yapacağıma onu yaparım ( genelde tarhana yada kırmızı mercimek yapıyorum çorba dediğinde )
Belki direnci bir an önce kırmak için destek olur
Nedense Sibel tarhanaya izin verdiği halde içindeki undan dolayı vicdan yapıyorum

Yürüyüş ve spor az da olsa var zaten ama bu hafta kıskandım bende ip atlayayım

Canim ben simdiden 78.6 gördüm bile
Bu arada tebrik ederim insallah bida hiç diyet yapmak zorunda kalmazsn hep formunu korursun

Çok mutluyum aranıza katıldığım için.
Teşekkürler. Sevgiler.
İyi ki varsınız.
Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Harikasınız.

Hello kızlar bugün hiç giremedim ama gördüğüm kadarıyla kimse de girememiş :) 1. olduk diye rehavete mi kapıldınız yoksa? Sakın haaa, daha alacağımız çok birincilikler var hepinizi tebrik ediyorum.

Tebrikler kardeş takım...
başarınız daim olsun..
Teşekkürler :) biz de seni tebrik ederiz bireyseldeki derecenden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…