- 6 Nisan 2010
- 4.510
- 16.061
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.781
MerhabaEvett gelelim pazartesi tartılarına,tartılan tartılmayı unutan herkes tartılıp beni etiketleyerek kilosunu yazsın
Ödem tutuyorsun muhtemelen ben adet dönemi 2 kilo ödem tutarım mesela ödem atıcı yapıp kurtuluyorum. Sen de yapıyor musun? Bence fayda görürsünMerhabamoni
Pazar günü 94,5 kg idi canım. Sizlerle de paylaşmıştım. (Yağ oranı 41,2 idi.)
Bugün sabah regl oldum. Aç karnına tartıya çıktım ve kilom 95,3 kg çıktı. (Yağ oranını 39,7 gösterdi.)
Kafam karıştı artık vallahi.???
MerhabalarKusura bakmayın uzun süre geçtiği için herhalde önce sistem kabul etmedi sonra kabul etti. Aranıza katılmak isterim.
Merhabamoni
Pazar günü 94,5 kg idi canım. Sizlerle de paylaşmıştım. (Yağ oranı 41,2 idi.)
Bugün sabah regl oldum. Aç karnına tartıya çıktım ve kilom 95,3 kg çıktı. (Yağ oranını 39,7 gösterdi.)
Kafam karıştı artık vallahi.???
Ödem atıcının tarifini verebilir misin canım? Çok mutlu olurum. Teşekkürler önerin için.Ödem tutuyorsun muhtemelen ben adet dönemi 2 kilo ödem tutarım mesela ödem atıcı yapıp kurtuluyorum. Sen de yapıyor musun? Bence fayda görürsün
Haklısın canım.ödemden dolayıdır o, takılma canım, hani söz vermiştin sık tartılmayacaktın? (kendi de yapamadı)
Haklısın canım.
Regl bitsin de, sonra rahatça bir tartılacağım inşallah hayırlısıyla.
Ödemden balon gibi şişiyor insan.
Şimdi yeşil çay içiyorum.Regl döneminin tek artısı vücut normalden fazla enerji harcıyormuş bu nedenle de hızlı enerji sağlıyacak şeylere ihtiyaç duyduğundan şeker çikolata istiyomuş canımız. onları yemeyip bu durumu pozitife çevirebiliriz ne güzel dimi :) ödeme takılma bol su yeşil çay isteriz.
73.6 ile haftaya başladim bugun is yogunlugundan sabah yazamadimGünaydın
Güzel bol eksili bir haftaya başlayalım inşallah
Aman dikkat et arkadaşım. Havalar soğumaya başladı.Günaydın kızlar
Herkes için güzel ve kaçamaksız bir hafta olsun.Bugün okula yürüyerek geldim ama hava buz ve ben de gömlek giymişim içime azıcık donmuş olabilirim.
73.6 ile haftaya başladim bugun is yogunlugundan sabah yazamadim
Sağol canım
Kizlar bugün dondum. InşALLAH hasta olmam. Şimdi eve gidince tartılacağım. Bugün üşüdüğüm için çok su içemedim. 2 fincan yeşil çay içtim. InşALLAH ödem tutmamışımdır
62 hamile kalmadan onceki kilom hedefim.en son 57 ile bitirmek.Canım hoşgeldin, bu başlangıç kilon sanırım, hedefin ne acaba?
Iner diyorlar ben de sabırsızlıkla onu bekliyorum :)Kizim 6 aylik daha regl olmadim olursam biraz şiskinligim iner mi? Bilen var mı?
Çok geçmiş olsun.moni canım ya bu sabah tartılmadım yarın sabah tartılıp seni etiketlerim kusura bakma biliyosun fena gribim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?