Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
kızlar dün yazamadım 11 gibi bir arkadaşım ameliyat olacaktı onun yanına gittim hastaneye o ameliyattan çıkınca da kendim için başka bir hastaneye gittim 24 saatl,k idrar testi vermiştim ptesi gün onun sonuçlarını gösterdim ordan da 15 sene önce gittiğim akapunkturcuma gittim gıda tolerans testi yaptı glutene karşı hassasiyetim olduğu ortaya çıktı kabızlık vs gibi sorunlarımında bundan kaynaklandığını söyledi akapunkturları da taktırdım diyetimi aldım henüz glutene karşı bişey yapamadım haftasonu fırsatım olursa glutensiz un alıp ekmeğimi falan da kendim yapmaya çalışavağım bakalım başarılı olabilecekmiyim akapunkturumu yapan dr dahiliye uzmanı aynı zamanda bana gluteni kesersem diyete bile ihtiyaç olmayacağı ve vucudun direk kilo vereceğini söyledi ama bu gluten fena bişeymiş bi kere paketli gıdaların hepsinde var onun dışında bulgur normal un arpa yulaf hepsi yasak

Bu sabah itibariyle 74.7 i. biliyorum çok aldım ama biraz sağlık problemlerimin etkisi oldu bunda.inşallah dönebilirim.
matilda cım hayırdır sağlık sorunları derken ne oldu tatlım?
Ben anladım canım. Amaç orada sana gönderme yapmaktı
ayşem bundan sonra gardımı aldım dr 10 kg fazlamın olduğunu bu yaşta 65 kg nun benim için yeterli olduğunu ve daha fazla vermemem gerektiğini söyledi bende artıkın menü paylaşacağım
Sen kaptanımı bir dahaki ay gör sayın üye :) gelsin eksiler diyecek biz de keyifle onu izleyeceğiz
toplight
aynen denizim artık listeler korksun benden

Aldım bile ama yapacak bisey yok bundan sonra kacamak yok

Gıda tolerans testi yaptırmakla çok iyi etmişsin canım.
Bazen acaba ben de mi gıda tolerans testi yaptırsam diye düşünüyorum.

menün ve sporun cok guzel canım. Saat araligida güzel aslinda 2 öğün yemek cok odeal ama malesef ben güne 6 da basladigim icin 2 öğün yeterli olmuyor evde olsam kesin 2 öğün uygularim

Gönül ister ki çubuk kraker kemireyim ama yapıyor muyum tabiki hayır. Nasıl bir hırs,nasıl bir inat,sen beni alt edemezsin ben seni yeneceğim diye içimdeki oburla kavga halleri..
aynen canim hersey bizim elimizde ben oyle yeme duygulari gelince bosver yesen nolucak sonra vin pişmanlık istedigin kiloua gelince yersin bosver diyorum geciyor

canim esimin kuzenininde glutene alerjisu cikti. Ekmegi makarnayi falan kesti tamamen diyet yapmadan zayifladi simdide hic kilo almiyor. Aslinda hepimizin dikkat etmesi gereken bi konu. Cok iyi yapmissin test yaptırmakla arada bizide gluten konusunda bilgilendirirsin

Sel kizlar gunaydin
Cumaya bir kala nasiliz ben bomba gibiyim
Dünkü menum
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Peynir zeytin domates maydanoz
Öğle
Kapuska
3 kaşık pirinc pilavi
Yoğurt
Aksam
Yarim kepce tarhana corbasi
Yarim tabak kiymali karnibahar yemegi
Yoğurt

2 litre su
2 fincan bitki cayi
1 fincan latte

45dakika leslie 3 mil
200 ip atlama

Günaydınlar
Bugün için menüm şöyle arkadaşlar
Sabah: 1 yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve 1 dilim ekmek
Ara öğün: 1 muz
Öğle yemeği: 1 kase mercimek çorbası
Ara öğün: 5 çiğ badem
Akşam: 4 yemek kaşığı kıymalı fasulye yemeği, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa (çok az zeytinyağı ile yapıldı.)
Ara Öğün: 1 ekşi elma
Gün içerisinde 2,5 lt su içmeyi hedefliyorum. 1 fincan Türk kahvemi içtim. 1 fincan da yeşil çay içeceğim öğlene doğru.
Öğlearasında 30 dakika yürümeyi planlıyorum. Akşam da evde 30 dakika egzersiz yapacağım. Geçen gün 0,5 kg'lık ağırlıklar ve ip aldım. Biraz daha zayıflayayım ip atlamaya başlayacağım. Sizce 90 kg'ın altına düşünce ip atlamaya başlayabilir miyim? Ne dersiniz?

ben şüpheleniyordum ama glutenden şimdi kesinleşti işte
Bazen gıda intoleransım olabileceğini düşünüyorum. Bende ödem oluyor çok oluyor. Tuzsuz yemek yememe rağmen ödem var. Bu durum diyetisyenimin de dikkatini çekiyor.
Kabızlık hep var zaten. Hipotiroide bağlıyordum kabızlığı; ama belki glutene karşı da intolerans olabilir.
Diyetisyenime bir danışacağım bu konuda.

Merhaba lydznp
Nasılsın?
İp atlama ile ilgili daha evvel senden bilgi almıştım değil mi?
Hangi kiloya indikten sonra ip atlamaya başlamamı önermiştin?
Tam hatırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…