- 6 Nisan 2010
- 4.513
- 16.066
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.941
Çok teşekkürler. Sevgiler.Geçmiş olsun canım
matilda cım hayırdır sağlık sorunları derken ne oldu tatlım?Bu sabah itibariyle 74.7 i. biliyorum çok aldım ama biraz sağlık problemlerimin etkisi oldu bunda.inşallah dönebilirim.
Ben anladım canım. Amaç orada sana gönderme yapmaktı
aynen denizim artık listeler korksun bendenSen kaptanımı bir dahaki ay gör sayın üye :) gelsin eksiler diyecek biz de keyifle onu izleyeceğiz
toplight
Veremiyor olabilirsin canım dediğin gibi bıkkınlık gelmiş olabilir ama lütfen bu süreci almadan atlat. Zaten sonra toparlayacaksın ve düzene gireceksin. Aynı kiloları alıp vermek zorunda kalmazsın. Sonuçta oğlun hastaydı hastanedeydin, regl oldun. Üst üste eklenince böyle olmuş olabilir ama herşey geride kaldı
Gıda tolerans testi yaptırmakla çok iyi etmişsin canım.günaydınlarrr
kızlar dün yazamadım 11 gibi bir arkadaşım ameliyat olacaktı onun yanına gittim hastaneye o ameliyattan çıkınca da kendim için başka bir hastaneye gittim 24 saatl,k idrar testi vermiştim ptesi gün onun sonuçlarını gösterdim ordan da 15 sene önce gittiğim akapunkturcuma gittim gıda tolerans testi yaptı glutene karşı hassasiyetim olduğu ortaya çıktı kabızlık vs gibi sorunlarımında bundan kaynaklandığını söyledi akapunkturları da taktırdım diyetimi aldım henüz glutene karşı bişey yapamadım haftasonu fırsatım olursa glutensiz un alıp ekmeğimi falan da kendim yapmaya çalışavağım bakalım başarılı olabilecekmiyim akapunkturumu yapan dr dahiliye uzmanı aynı zamanda bana gluteni kesersem diyete bile ihtiyaç olmayacağı ve vucudun direk kilo vereceğini söyledi ama bu gluten fena bişeymiş bi kere paketli gıdaların hepsinde var onun dışında bulgur normal un arpa yulaf hepsi yasak
Verirsin inşallah canım. Yeni alınan kilolar yerleşmiş kilolar olmadığından daha çabuk verilebiliyor diyetle.Aldım bile ama yapacak bisey yok bundan sonra kacamak yok
ben şüpheleniyordum ama glutenden şimdi kesinleşti işteGıda tolerans testi yaptırmakla çok iyi etmişsin canım.
Bazen acaba ben de mi gıda tolerans testi yaptırsam diye düşünüyorum.
Verirsin inşallah canım. Yeni alınan kilolar yerleşmiş kilolar olmadığından daha çabuk verilebiliyor diyetle.
sıkılmak yok tatlım moralimizi bozmayıp kaldığımız yerden devam edeceğizİnşallah canım zar zor bi kac kilo veriyorum sonra sıkılıp 1 haftada hepsini toptan alıyorum
menün ve sporun cok guzel canım. Saat araligida güzel aslinda 2 öğün yemek cok odeal ama malesef ben güne 6 da basladigim icin 2 öğün yeterli olmuyor evde olsam kesin 2 öğün uygularimDuzenli menu paylasmak iyi olacaktir.
Menüm;
07:00
1 h.yumurta
150 ml.süt + 1yk bugday ruseymi
11:00
1 yesil elma
17:00
5 yk pırasa
3 yk yogurt
1 yk makarna
2 L su
2 t.kahvesi
1 kupa form cay
1 L 5&1 uyuyana kadar icecegim..
Spor:
2 saat yuruyus 15000 adım
200 ip atlama
Dort dörtluk olmasada listeme uymaya calıstım..
aynen canim hersey bizim elimizde ben oyle yeme duygulari gelince bosver yesen nolucak sonra vin pişmanlık istedigin kiloua gelince yersin bosver diyorum geciyorGönül ister ki çubuk kraker kemireyim ama yapıyor muyum tabiki hayır. Nasıl bir hırs,nasıl bir inat,sen beni alt edemezsin ben seni yeneceğim diye içimdeki oburla kavga halleri..
canim esimin kuzenininde glutene alerjisu cikti. Ekmegi makarnayi falan kesti tamamen diyet yapmadan zayifladi simdide hic kilo almiyor. Aslinda hepimizin dikkat etmesi gereken bi konu. Cok iyi yapmissin test yaptırmakla arada bizide gluten konusunda bilgilendirirsingünaydınlarrr
kızlar dün yazamadım 11 gibi bir arkadaşım ameliyat olacaktı onun yanına gittim hastaneye o ameliyattan çıkınca da kendim için başka bir hastaneye gittim 24 saatl,k idrar testi vermiştim ptesi gün onun sonuçlarını gösterdim ordan da 15 sene önce gittiğim akapunkturcuma gittim gıda tolerans testi yaptı glutene karşı hassasiyetim olduğu ortaya çıktı kabızlık vs gibi sorunlarımında bundan kaynaklandığını söyledi akapunkturları da taktırdım diyetimi aldım henüz glutene karşı bişey yapamadım haftasonu fırsatım olursa glutensiz un alıp ekmeğimi falan da kendim yapmaya çalışavağım bakalım başarılı olabilecekmiyim akapunkturumu yapan dr dahiliye uzmanı aynı zamanda bana gluteni kesersem diyete bile ihtiyaç olmayacağı ve vucudun direk kilo vereceğini söyledi ama bu gluten fena bişeymiş bi kere paketli gıdaların hepsinde var onun dışında bulgur normal un arpa yulaf hepsi yasak
Haklısın canım. Benim de öyle oluyor.İnşallah canım zar zor bi kac kilo veriyorum sonra sıkılıp 1 haftada hepsini toptan alıyorum
Bazen gıda intoleransım olabileceğini düşünüyorum. Bende ödem oluyor çok oluyor. Tuzsuz yemek yememe rağmen ödem var. Bu durum diyetisyenimin de dikkatini çekiyor.ben şüpheleniyordum ama glutenden şimdi kesinleşti işte
sıkılmak yok tatlım moralimizi bozmayıp kaldığımız yerden devam edeceğiz
Haklısın canım. Benim de öyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?