Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin canım aradığımız iradeli tutum bu hepimize örnek ol sen
Denizim irade diyince o isim sensin
önceki listelerimde az da olsa kaçamak
Yaptığım için kilo veremememi ona bağlıyordum,bu hafta kaçamaksız devam ettiğim halde kilomun duraksaması baya bir endişelendiriyor beni

Çok geçmiş olsun canım
Enerjin harika

Kesinlikle

Denizim irade diyince o isim sensin
önceki listelerimde az da olsa kaçamak
Yaptığım için kilo veremememi ona bağlıyordum,bu hafta kaçamaksız devam ettiğim halde kilomun duraksaması baya bir endişelendiriyor beni
Bence tartıya takılma canım. Çünkü vücut strese girip veremeyebiliyor böyle olunca. Sen kaçamaksız devam ettiğin sürece bugün olmazsa yarın,yarın olmazsa diğer gün mutlaka o eksi gelecek. Sen rahatına bak ve diyetine dikkat et gerisini vücuduna bırak seni yalnız bırakmaz o..

Evet Deniz yapalım. Ben hem çorba hem ekmek deli gibi kh tükettim dün. Hâlâ da istiyorum ama durdurmam gerek kendimi
Ben şu ana kadar iyi gidiyorum önümde kabak çekirdeği duruyor şu an için yemiyorum. Böyle de bir manyağım işte yemeyeceğim kararını alınca gözüme soksan da yemiyorum. Kararsız gezerken de ucu bucağı yok yediklerimin. yine de erken konuşmuş olmayayım önce geceyi kaçaksız atlayayım ondan sonra bitti bu iş derim :)
Sen de bu akşamı listeye uygun atlat yarın ikimize de kocaman bir aferin geliyor :)

Geçmiş olsun canım

Monicim ben daha başaramadım ki korumayı.. kilo vermeye devam etmem gerekirken mezuniyet ile aldım maalesef bir kısmını. Ama bu işi çözdüğümde kesinlikle o topikte yazacağım. Çünkü biliyoruz ki koruma kilo vermekten daha önemli ve genelde orada başarısız oluyoruz.

Merhaba kızlar hepiniz hosgeldiniz.. Bende bir süredir yerinde sayan ve cok aktif olamayan takımın izinli üyelerinden biriyim.

Duzenli menu paylasmak iyi olacaktir.

Menüm;
07:00
1 h.yumurta
150 ml.süt + 1yk bugday ruseymi

11:00
1 yesil elma

17:00
5 yk pırasa
3 yk yogurt
1 yk makarna

2 L su
2 t.kahvesi
1 kupa form cay

1 L 5&1 uyuyana kadar icecegim..

Spor:
2 saat yuruyus 15000 adım
200 ip atlama

Dort dörtluk olmasada listeme uymaya calıstım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…