- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.021
bu bir de kg vermiş halin mi tatlım ben mi atlıyorum
bu hafta hiç menü bildirmemişsin bu birrrr
ikincisi günlük 5 mesaj zorunluluğu varken sen 1 haftada bugün hariç 12 mesaj yazmışsın tatlım hiç hoşlanmıyorum ama eğer haftaya güzel kg vermemiş olursan kuralları uygulamak zorunda kalacağım
ÖZlem biraz daha sabır bu kilolarda çok git gel yaptın. 2 hafta sıkı diyet yapabilsen çok iyi olacak. Herkesle ilişkini kesip direk diyete ver kendini şu 7 kabusundan kurtul ve rahatla kuzum..Gunaydin kizlar.. Pazar günü 76.3 olan kilom bugün 75..
1500 ip gayet iyi olmuş menüler de düzeldiyse kaçamak yoksa bence bu hafta güzel sonuçlar alacaksın2 gündür yoğurt yiyorum çünkü o yüzden menü paylasmadim öncesi de malum zaten
Kendime ceza olarak 1500 ip atlama cezası verdim bile
Bundan sonra daha dikkatli olacağım
Canım dün yazdığım ödem atıcıyı regl başlamadan içmeye başlıyordum ki tartıda regl ödemi olmasın. Bundan sonra istersen sen de öyle yaparsın. Zaten ödemi anlıyoruz elimiz ayağımız şişiyor ya.. o zaman başlayabilirsin bence.Günaydın kaptanım,
Ben bugün reglyim. İlk günleri ve kilom fazla çıktı. Sıralamaya bu kiloyla mı katılmalıyım?
Reglden dolayı muafiyetimiz mümkün mü?
Takımın başarısını aşağıya çekmek istemiyorum.
Kiloda gördüğüm sonuç da kilo almamdan değil regl şişliğinden kaynaklı.
Onun için sormak istedim.
Kilom 96,5 kg çıktı maalesef.
Sevgilertoplight , Sevgiler @morordek ,
Bütün arkadaşlarıma tartıda güzel sonuçlar diliyorum.
Gününüz güzel geçsin.
Haklisin canım insallah..ÖZlem biraz daha sabır bu kilolarda çok git gel yaptın. 2 hafta sıkı diyet yapabilsen çok iyi olacak. Herkesle ilişkini kesip direk diyete ver kendini şu 7 kabusundan kurtul ve rahatla kuzum..
1500 ip gayet iyi olmuş menüler de düzeldiyse kaçamak yoksa bence bu hafta güzel sonuçlar alacaksın
Canım dün yazdığım ödem atıcıyı regl başlamadan içmeye başlıyordum ki tartıda regl ödemi olmasın. Bundan sonra istersen sen de öyle yaparsın. Zaten ödemi anlıyoruz elimiz ayağımız şişiyor ya.. o zaman başlayabilirsin bence.
Olur canım. Bir sonraki regl dönemim öncesinde bana anlattığın ödem atıcıyı yapıp, içmeye başlayacağım.Canım dün yazdığım ödem atıcıyı regl başlamadan içmeye başlıyordum ki tartıda regl ödemi olmasın. Bundan sonra istersen sen de öyle yaparsın. Zaten ödemi anlıyoruz elimiz ayağımız şişiyor ya.. o zaman başlayabilirsin bence.
Buna çok sevindim arkadaşım. Ben de uygulayayım. Sağolasın. Teşekkür ederim.@bluedolphin bunu bende denedim canım gerçekten çok etkili ayrıca ben bunu icip regl döneminde kilo bile vermiştim gecen haftalarda
Çok atma canım ekşi oluyor ben bir kupaya 4-5 yaprak koyuyorum bir dilim taze zencefil ile yeterli oluyordennisgo canım bu arada hibiskus çayını nasıl demliyorsun benimki kurutulmuş gül yaprakları seklinde
Keşke kaptanımcanım sana birşey demiyorum sen menülerini de düzenli paylaşıyorsun bugünki abartı bir ödem keşke akşam ödem giderici bişeyler içseydin
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın tartıdaSelam kızlar,diyetisyen yollarındayım
Çok geçmiş olsun. Üzülme canım. Ben de atlattım yakın zamanda da, insan çok güçten düşüyor. Vücut sağlıklı ve yeterli beslenmeye ihtiyaç duyuyor güç kazanmak için. Haftaya çok iyi bir sonuç alırsın inşallah.Ben 82' yim gripten galiba bütün hafta yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?