- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.061
Çok atma canım ekşi oluyor ben bir kupaya 4-5 yaprak koyuyorum bir dilim taze zencefil ile yeterli oluyor
bu sinirle yazdığım bir mesaj yarısını gönderememişim şimdi düzenleyerek yeniden yazıyorumkızlar kesin olarak bazı şeyleri değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorummorordek ve @inatettimolacak sizlerde kaptan yardımcısı olarak katılırmısınız bilmiyorum
önümüzdeki hafta ilk sayfadaki kurallara uymayan listedeki herkesi izne ayıracağım haberiniz olsun belki ağır sert bir kural diyebilirsiniz ama başka çarem
Kızlar.... kurallar5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Ve öyle böyle değillistemizin hali ne böyleherkes mi kilo almış?
UYARIDIR
Önümüzdeki pazartesiden geçerli olmak üzere yani 27 kasım 2017 tarihinden itibaren tarafımdan bütün yazışmalar tek tek sayılacak menü bildirimlerine bakılacak bu hafta içinde ancak mazeret beyan edenler izinli sayılacaklar o da mazeretleri çok önemli ise listedeki herkes ilk sayfadaki kuralları uygulacaktır. Listeye uymayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır. Sonra vay ben duymadım vay ben görmedim denilmesin bu kötü gidişata bir son vermenin zamanı geldi kendi özel sorunlarım sebebiyle son dönemlerde bende takımla pek ilgilenemedim ama bu şekilde olmaz haa ben bu durumdan memnun değilim derseniz ben kaptanlıktan da ayrılırım hiç önemli değil isteyen birisi kaptan olarak devam edebilir ama takım bu şekilde devam edecekse kurallara uyulmayacaksa ben kaptanlıktan ayrılacağım arkadaşlar
Not: bu mesajı okuyan herkes lütfen altına beğeni tuşuna bassın ki kimlerin okuyup okumadığını takımla ilgili olup olmadığını anlayalım belki biraz sert oldu bu yazdıklarım ama dur demenin zamanı geldi de geçti bile
Kaptanım bu hafta olan oldu zaten, sen derslerine bak. Pazartesiden itibaren kurallara uymayanlara gerekli işlemler yapılır.bugün güya yarınki sınav için ders çalışacaktım ama takımdaki bu kötü gidişata bakınca ders bile çalışamıyorum lütfen arkadaşlar biraz dikkat edin
Olmaz canım deniz koyuyordu faydalı diye bende aldım soydum dilimledim poşetleyip do durucuya attım ordan alıp alıp kullanıyorum sürekli taze bulmak zorBen zencefil koymuyorum ama bişey olur mu
Kaptanım bu hafta olan oldu zaten, sen derslerine bak. Pazartesiden itibaren kurallara uymayanlara gerekli işlemler yapılır.
Olmaz canım deniz koyuyordu faydalı diye bende aldım soydum dilimledim poşetleyip do durucuya attım ordan alıp alıp kullanıyorum sürekli taze bulmak zor
Kaptanım sert olmamış olsada zaten darılacak değiliz iyiliğimiz için diyorsun şişko olmak çok kotuuuuuUYARIDIR
Önümüzdeki pazartesiden geçerli olmak üzere yani 27 kasım 2017 tarihinden itibaren tarafımdan bütün yazışmalar tek tek sayılacak menü bildirimlerine bakılacak bu hafta içinde ancak mazeret beyan edenler izinli sayılacaklar o da mazeretleri çok önemli ise listedeki herkes ilk sayfadaki kuralları uygulacaktır. Listeye uymayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır. Sonra vay ben duymadım vay ben görmedim denilmesin bu kötü gidişata bir son vermenin zamanı geldi kendi özel sorunlarım sebebiyle son dönemlerde bende takımla pek ilgilenemedim ama bu şekilde olmaz haa ben bu durumdan memnun değilim derseniz ben kaptanlıktan da ayrılırım hiç önemli değil isteyen birisi kaptan olarak devam edebilir ama takım bu şekilde devam edecekse kurallara uyulmayacaksa ben kaptanlıktan ayrılacağım arkadaşlar
Not: bu mesajı okuyan herkes lütfen altına beğeni tuşuna bassın ki kimlerin okuyup okumadığını takımla ilgili olup olmadığını anlayalım belki biraz sert oldu bu yazdıklarım ama dur demenin zamanı geldi de geçti bile
Aman kaptan okudum. Ilk sayfayı baştan tekrar okudum ve tekrar kabul ettim üstelik. Seni böyle sert görmemiştim hiç şaşırdımUYARIDIR
Evet canım bulup alsakta taze belli sure saklanıyor ama dondurucuda çok kolay bende nette gördüm dondurucuya koyulduğunu yaptım gayette güzel bir sorun olmuyorYaa tamam canım bende aliyim dediğin gibi yaparım
Aman Vesile sende yangına körükle git. Zaten yanmışız birde sen yakma. Bu uyarının üstüne h.sonu sapıtabilir mi hiç insanacaba pazartesiyi beklemesek mi? sonra pazartesi tartısı, kilo almalar
hafta sonuna da bakalım, zaten durumlar kötü pazartesi kilo alanlara ekstra ceza verirsin.
Dimi amaAman Vesile sende yangına körükle git. Zaten yanmışız birde sen yakma. Bu uyarının üstüne h.sonu sapıtabilir mi hiç insan
Olabilir aslında.acaba pazartesiyi beklemesek mi? sonra pazartesi tartısı, kilo almalar
hafta sonuna da bakalım, zaten durumlar kötü pazartesi kilo alanlara ekstra ceza verirsin.
Vallahi birşey yapmak lazım yoksa hem takım hem bizim kiloların gidişatı fenaOlabilir aslında.
Pazartesi artı gelenlere ceza veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?