- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.141
ALLAH ALLAH birde bu yöntem mi varmışCanim benim gluten hassasiyetini gida tolerans testi ile yapmadi akapunkturcum tamamlayici tip yontemi ile yapti aslinda istiyorum detayli olarak cok pahali
Kolay gelsin kaptanKizlar eve yeni girebildim hastaneye ameliyat olan arkadasimi ziyarete gitmistim ancak gelebildimmorordek saolsun sonuc listesini paylasmis simdi ders calismaya gidiyorum aksam yemegim biraz gecikti ama olsun
Iyi haftasonlari
Benim meyve değişim listelerinde, incir, muz gibi glisemik indeksi yüksek meyveleri günde 1 porsiyondan fazla tüketmeyin diye bir not var. Kalın koyu renk yazılmış :)Günde 2 porsiyon meyve yemem gerekiyor normalde. Ama ben sabahki armutu unuttum. Rutinin dışına çıkınca. Normalde ara öğünde 2porsiyon meyve tuketiyorum
Ben onu atlamış olabilirimBenim meyve değişim listelerinde, incir, muz gibi glisemik indeksi yüksek meyveleri günde 1 porsiyondan fazla tüketmeyin diye bir not var. Kalın koyu renk yazılmış :)
Benim akapunkturu yapan dr egitimi cin de almis ankarada akapunktur dernegi kurucusu bu isin piri hatun akapunkturla degil gozlerime renkli biseyler koyup ona gore hangi renk olduguma bakti gobegime biseyler koyup bacagimi ittirerek falan biseyler yapti ilginc bi tecrube idiALLAH ALLAH birde bu yöntem mi varmışakupunktur ile herşeyi biliyordum gıda intoleransı bilmiyordum. Bence çok iyi olmuş.
Ay kimmiş bu hatun kaptanım merak ettim ben de mi gitsemBenim akapunkturu yapan dr egitimi cin de almis ankarada akapunktur dernegi kurucusu bu isin piri hatun akapunkturla degil gozlerime renkli biseyler koyup ona gore hangi renk olduguma bakti gobegime biseyler koyup bacagimi ittirerek falan biseyler yapti ilginc bi tecrube idi
Daha anlamlı bir liste oldu canım. Afiyet olsun umarım bol eksi getirir sana. İp varsa eksi kaçınılmaz :)
Bir günden bir şey olmaz sonuçta künefe yemedin ya ama aklında olsun :)Ben onu atlamış olabilirim
Cnm ayfer kuzulugil cosma akapunkturAy kimmiş bu hatun kaptanım merak ettim ben de mi gitsem
Haklısın canım. Patates salatası fazla oldu. Akşam da 2. sebze yerine salata iyi giderdi.Tarhana ve patates salatası beraber olmamış bence 2sinden 1ini tercih etmeliydin. 2 çeşit sebze yerine öğlen proteini az almışsın 6yk kıymalı fasulye yesen salata ile nasıl olur
Bir de yemekteki yağ miktarların normal mi yoksa 1kg a 1yk ölçüsü mü
Paylaştığın için çok teşekkür ederim arkadaşım.Bugün ben diyetisyenime sordum. Bana genelde bağırsak sorunu olan kişilerde bu hassasiyetin olduğunu söyledi. Ben de ödemden dolayı düşünüyordum ama... Benim için de çok gerekli değil ama yaptırmak ıstersen yaptır dedi. Çok pahalı gerek var mi bilemedim. Tabi ki yine kendi adına diyorum.
Ben böyle durumlar için yanında mutlaka light ton balığı bulunduruyorum. Salata mutlaka oluyor. Karıştırıp yiyorum. Sana da alternatif olsun.Haklısın canım. Patates salatası fazla oldu. Akşam da 2. sebze yerine salata iyi giderdi.
Evdeki yemeklerimde 1 kg'a 1 y.k. zeytinyağı ile yapıyorum yemeklerimi.
Öğlen işyerimin yemekhanesinde menü uygun ise yiyorum.
Bazen örneğin salata, Arnavut ciğeri, kadayıf oluyor, o zaman salata veya meze tabağı yiyorum. Veya dışarıda çorba, ızgara köfte yiyorum.
Sevgiler. Mutlu haftasonları.
Hedefleri de koymuşsun süpersin. Bu hafta regl olmama rağmen hedefi tutturacagim monişimUyku kaçınca listeleri hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?