Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim benim gluten hassasiyetini gida tolerans testi ile yapmadi akapunkturcum tamamlayici tip yontemi ile yapti aslinda istiyorum detayli olarak cok pahali
ALLAH ALLAH birde bu yöntem mi varmış akupunktur ile herşeyi biliyordum gıda intoleransı bilmiyordum. Bence çok iyi olmuş.

Günde 2 porsiyon meyve yemem gerekiyor normalde. Ama ben sabahki armutu unuttum. Rutinin dışına çıkınca. Normalde ara öğünde 2porsiyon meyve tuketiyorum
Benim meyve değişim listelerinde, incir, muz gibi glisemik indeksi yüksek meyveleri günde 1 porsiyondan fazla tüketmeyin diye bir not var. Kalın koyu renk yazılmış :)

ALLAH ALLAH birde bu yöntem mi varmış akupunktur ile herşeyi biliyordum gıda intoleransı bilmiyordum. Bence çok iyi olmuş.
Benim akapunkturu yapan dr egitimi cin de almis ankarada akapunktur dernegi kurucusu bu isin piri hatun akapunkturla degil gozlerime renkli biseyler koyup ona gore hangi renk olduguma bakti gobegime biseyler koyup bacagimi ittirerek falan biseyler yapti ilginc bi tecrube idi

Ay kimmiş bu hatun kaptanım merak ettim ben de mi gitsem

Haklısın canım. Patates salatası fazla oldu. Akşam da 2. sebze yerine salata iyi giderdi.
Evdeki yemeklerimde 1 kg'a 1 y.k. zeytinyağı ile yapıyorum yemeklerimi.
Öğlen işyerimin yemekhanesinde menü uygun ise yiyorum.
Bazen örneğin salata, Arnavut ciğeri, kadayıf oluyor, o zaman salata veya meze tabağı yiyorum. Veya dışarıda çorba, ızgara köfte yiyorum.
Sevgiler. Mutlu haftasonları.

Paylaştığın için çok teşekkür ederim arkadaşım.
Hipotiroiditide kabızlık, bağırsak hareketliliğinin azalmasına neden olan hormon seviyelerinin değişikliği yüzünden en yaygın semptom imiş. Çok ciddi ya da uzun süren kabızlık yaşanabiliyormuş. Hipotiroidim var ya, bu durum da ödem yapabilir mi diye düşündüm.

Ben böyle durumlar için yanında mutlaka light ton balığı bulunduruyorum. Salata mutlaka oluyor. Karıştırıp yiyorum. Sana da alternatif olsun.

CUMA-PAZARTESİ TARTISI- CUMA

servey (67,4/ 69,1/67,8)
moni (81,2
/ 81,6 /80,4)
inatettimolacak (59,4/?/59,4)
Dirilisci hatun (77,6
/ ? /78,6 )
lydznp (79,9/?/79,9)
bluedolphin (95/ 95,3 /96,5/ )
prensesss016 (60,5/?/60,2)
Matilda34(?/?/74,6)

toplight (73,0/ 74,4/73,2 )

morordek (63,6/ 63,8/63,4)
wendigo (68,3/69,0/cuma kilonu beni etiketleyerek yazarmısın

nilsub (81,5/? /82)
0zlem (?/75,9 /75 )
fancynancy (76,5/77,5 /cuma kilonu beni etiketleyerek yazarmısın
Dennisgo(?/?/cuma kilonu beni etiketleyerek yazarmısın
Metben( ?/? /65,4 )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…