- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.201
Ben sana dedim geç geçer diye dikkat etAy benım cok kotu olmustu daha tam duzelmedı
Deniz 65.2 miCanım cuma tartılmadım. Ama perşembe 65.2 idim. İstersen yarın sabah tartılayım istersen Perşembe’yi referans alalım sen bilirsinmoni
Aynen tatlim bu haftaki hezimetten sonra derece yapmamiz gerekiyor herkes elinden geleni sonuna kadar yapacakHedefi sen mi belirliyosun MoniCim cumaya kadar bu rakamı geçmeye çalışaz öyle mi
Teşekkür ederim canımGulercigim, hergun tartılma. Bugün 500gr ödem gidip yarın 700gr ödem geldiğinde aaa... niye böyle oldu diye üzülür beynine kötü sinyaller gönderirsin.
Ama tebrikler. 500gr ödem gitmiş
Teşekkür ederim.Süpersin,cuma günü hedeften daha aşağılarını göreceğine eminim
Çok geçmiş olsun canım.Sanırım yaşıyorum topugum hala geçmedi pek üstüne basamiyorum
Sınavın iyi geçmesine çok sevindim. İyi haftasonları diliyorum. Sevgiler.Kizlar sinavda ciktim gayet iyi idi insallah yarinda oylw olur
Evet kaptanım kesinlikle skandal :) ama cipsler biralar kalıp kalıp çikilatlar bana elektrik yol su olarak döndü. Neyse ki tövbe ettim bitene kadar yemeye :) bir kısmı da ödem olabilir o kadar karbonhidrata ödem tutar sonuçta vücut. ödem atıcı yapmıyorum, yeşil çay içmiyorum, bir de spor yok.. o nedenle maalesef hızla yukarı çıkmaya başladım. Şu an yememe dikkat ediyorum. Dün 45 dakika yürüdüm bugün yarım saat ama hiç rahat değilim. hareketle artan kasık ağrım hala devam ediyor. Bazen buskopan içmeden geçmiyor. Şu ara pek keyfim yok yani.Deniz 65.2 mi
Artık böyle diyelimHedefi sen mi belirliyosun MoniCim cumaya kadar bu rakamı geçmeye çalışaz öyle mi
Monim mantıklı bır hedef olmustum ulasmak ıcın elımden gelenı yapacagım sozzzzz
moni ay benim hedefim ne güzel olmuş:) elimden geleni yapacağım
Teşekkür ederim.İnşallah canım. Azmedeceğim bunun için.
Napayım oldu bır kere amuda mı kalkıp yuruyeyımmmBen sana dedim geç geçer diye dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?