- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.241
Ayşem ben Geçen de yağ yerine maden suyu koydum yarım cay bardagindan bile az yağ koydum. Pammik gibi çok güzel olduBen markete kaçar yarın ıspanaklı börek yapıcaz merveyle malzeme,eksikler falan alıncak
Bende var de de düşüp bayılalımroma gittin kahve aldın ama kahve öğütücün yok havanı sevsinler
Böyle şeyleri abarmamak gerek. Dikkat et c1 lt'lık suyumun içine limon koyup içtim. Çok lezzetli oldu. Hatta hoşuma gidince 1 lt daha limonlu su içtim. Ama sanırım tansiyonu biraz düşürüyor arkadaşlar. Sizin hiç başınıza geldi mi?
İnsanın kendını bılmesı guzel bıseydırrrÇok da mütevazidir
varrrrBende var de de düşüp bayılalım
Nıye bayılcan onda hersey vardırrrBende var de de düşüp bayılalım
En büyük erdemİnsanın kendını bılmesı guzel bıseydırrr
Hıc olmafı agzınla cıgnet oğutur ustune su ıcıp gargara yapardınnnnİyi akşamlar filtrekahvelerim
Ayyy roma dan getirdiğimm filtre kahvemi içtim
Havamı attım şimdi geleyim gerçeklere
Kahve öğütücüm yok,robottan geçirip yaptımçektirene kadar göbeğim çatladı
Değdimideğdi caaanım
Türküz ayolo kahve içilecekse içilir
Kimliksiz inanmayız. Ya netten alintiladiysanvarrrrkimliğimle beraber foto isteyen
Vesıle ısterrr ben ıstemıyorum olduguna ınanıyorumvarrrrkimliğimle beraber foto isteyen
Ya ben yumusak degıl cıtır cıtır sevıyorum boregıııAyşem ben Geçen de yağ yerine maden suyu koydum yarım cay bardagindan bile az yağ koydum. Pammik gibi çok güzel oldu
sen inanıyormusun netten alıntı yapacağımaKimliksiz inanmayız. Ya netten alintiladiysan
Senin buluşların beni benden alıyor veysişHıc olmafı agzınla cıgnet oğutur ustune su ıcıp gargara yapardınnnn
bendeee ısırırken çatırdaycakYa ben yumusak degıl cıtır cıtır sevıyorum boregııı
Ama oğutucun vardırkahve makinem yok
Aynen yumusak olunca ekmek hıssı verıyorbendeee ısırırken çatırdaycak
kız baharat ve kahve öğütüyor keten tohumu için almıştımAma oğutucun vardır
İlk piştiğinde çıtır ertesi gün pammik olur muYa ben yumusak degıl cıtır cıtır sevıyorum boregııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?