- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.221
Yok canım ayag bılegımın yan taragı topuk segılCanım seninde topugun mu agriyordu
Süper misin süpersin.. yeni gelen arkadaşlar sana bakıp ip atlamaya başlarsa kiloya erken veda edecekler.500 adet ıp atladımmmö
Ayağın nasıl500 adet ıp atladımmmö
Çok da mütevazidirYenı gelen arkadaslar hosgelmış bakalım
Ne kadar eglencelı bır kışılıkle tanıstıgımızın farkına zamanla varacaksınızz
Dolabım dolu yemiyim mi? Nimete şükürsüzlük, günahNapayım oldu bır kere amuda mı kalkıp yuruyeyımmm
Sen nasıl oldun canımAyağın nasıl
elinden geleni yapıyor kahve yanına bir çikolataysa sorun batsın bu dünya :)Dolabım dolu yemiyim mi? Nimete şükürsüzlük, günah
bugun tamamen geçti galiba gripten eser kalmadı ama şu şeytanın bacağını bir kırsamda spora başlasamSen nasıl oldun canım
elinden geleni yapıyor kahve yanına bir çikolataysa sorun batsın bu dünya :)
Dizi karşısında iyi yapıyordun aslında sen. Ama her gün yapıp erken bıkıyorsun. Haftada 3 gün yarım saat yapsan daha iyi olacak sankibugun tamamen geçti galiba gripten eser kalmadı ama şu şeytanın bacağını bir kırsamda spora başlasam
Afiyet olsun canım. Roma kahvesi de sana ayrı bir hava vermiş :)) yani bizde gerçekten öyle bir durum var. O kahve içilecekse içilir :) onun için de kahve öğütücüsü alacak değilsin ya. Yaşasın yaratıcılık :)İyi akşamlar filtrekahvelerim
Ayyy roma dan getirdiğimm filtre kahvemi içtim
Havamı attım şimdi geleyim gerçeklere
Kahve öğütücüm yok,robottan geçirip yaptımçektirene kadar göbeğim çatladı
Değdimideğdi caaanım
Türküz ayolo kahve içilecekse içilir
Alınacak kaçarı yokAfiyet olsun canım. Roma kahvesi de sana ayrı bir hava vermiş :)) yani bizde gerçekten öyle bir durum var. O kahve içilecekse içilir :) onun için de kahve öğütücüsü alacak değilsin ya. Yaşasın yaratıcılık :)
Kolay gelsin canım ben de ders çalışmamak için bol serserilik yapıyorum şu an :)Ben markete kaçar yarın ıspanaklı börek yapıcaz merveyle malzeme,eksikler falan alıncak
roma gittin kahve aldın ama kahve öğütücün yok havanı sevsinlerİyi akşamlar filtrekahvelerim
Değdimideğdi caaanım
Ahaha ay monis cok alemsinİyi akşamlar filtrekahvelerim
Değdimideğdi caaanım
Ben de süt ve muz ile seviyorum, sade pek tadı yok.Arkadaşlar yulaf ezmesi kilo vermede çok faydalı imiş. Diyetisyenim haftasonunda öğlen yemeği yerine arada yulaf azmesi süt karşımı yiyebilirsin dedi. Siz yulafı ezmesini seviyor musunuz? Ben yulaf ezmesini pek sevemedim; ama yulaf lapası yapıp,sütün içine muz koyunca hoşuma gidiyor.
İyi akşamlar filtrekahvelerim
Değdimideğdi caaanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?