- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.701
Kazma? bu da yakıştıaferin sana tatlım bi ara ödül olarak yersin kazma enişte incelik yapmış
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Bitmedi canım ya Allah'tan butik siteyiz 4 bloklu ,fazlasını düşünemiyorumAman bitmedi mi hala monişim ya.
Takım kaptanıAaa bayan kaptan bende deniz kıyısı bir yerde yaşıyorum
Şekerim kendini düşün herkesi düşünemessin ki. Bir de şöyle bak olaya,belkide hep bu düşünceler yani onlar yüzünden kilo aldın ve almaya devam ediyorsun.ayrıca için rahat olsun kimsenin canı diyet yemekleri vs. Çekmezçok haklısın canım ben zaten 5.30 da kalkan bi insanım eşimi oğlumu bide kendimi hazırlıyorum 6.30 da evden çıkıyorum çok yorucu baslıyor sabah.ama sabah yanıma yemek koyamamamın sebebi bi odada 4-5 kişi çalışıyoruz. abes geliyo arkadaşlarımın yanında evden getirdiğimi yemek onlarada getirmek isterim ama malesef hergün yapamam bunu batarım. sırf bu yüzden evden getiremiyorum...çok iki arada bi derede kaldım
Aman canım sende gıcık mısın nesin? Doğum göbeğin kalmış o da zaten kendi haline bıraksan 2 yılda toparlar. Onun içinden ne çıktı bir hatırla istersen63.5-64 arası gidip geliyorum takıldım buralarda :)
Artık diyet moduna gir diyor kilom resmen. Kalmış şurda 2-3 kilo, azıcık sıksam gidecek de işte ben de halimden memnun olduğum için sıkasım gelmiyor
Tebrik ederim canım, cumaya gelsin eksiler :)
Sirkeli suyu arada aklıma geldiğinde içiyorum. Ama çok nadir, düzenli değil.Sabahları sirkeli su içen varmı
Bu daha kolay ulaşılabilir bir hedefAnladım cok teşekkür ederim o zaman ilk hedef olarak 70 diyeyim bende
Aaa bende yapayım ceviz suyunu bizde ceviz bol :)Sirkeli suyu arada aklıma geldiğinde içiyorum. Ama çok nadir, düzenli değil.
Bu aralar geceden 2 cevizi, 2 kuru kayısıyı 1 bardak suyun içine atıp, sabah uyandığımda bu suyu içiyorum. Ceviz ve kuru kayısıları da yiyorum hemen.
Ceviz suyu çok faydalıymış.
Bir web sitesinde okumuştum.
Faydaları şöyle:
- İçindeki bolca protein sayesinde uzun süre tok tutuyor, yağ yakımını kolaylaştırıyor.
- Kötü kolesterolün yükselmesine engel oluyor, halihazırda yüksek olan kötü kolesterolü düşürüyor.
- Damarların tıkanmasına engel olarak kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor.
- Ceviz suyunun tiroid rahatsızlığına da iyi geldiği biliniyor. (Ancak dikkat, tiroid, hipotiroid ve hipertiroid gibi farklı nedenlerle oluşabildiğinden konuyla ilgili mutlaka doktorunuza danışın.)
- Omega 3 yağ asitlerinin etkisiyle sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.
- Kan şekerini dengeliyor, özellikle Tip 2 diyabet rahatsızlığı olanlar için oldukça olumlu etkiler yaratıyor.
- Karaciğerin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor, hormonların olması gerektiği gibi salgılanmasına yardımcı oluyor.
- Antioksidan özelliği sayesinde vücudu toksinlerden arındırıyor.
- Kabızlık sorunu yaşayanları bu sorundan kurtarıyor.
- Cilt ve saç sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Daha güçlü ve parlak saçlara, daha arınmış bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.
AynenBu daha kolay ulaşılabilir bir hedef
Teşekkürler fayidalı paylaşım içinSirkeli suyu arada aklıma geldiğinde içiyorum. Ama çok nadir, düzenli değil.
Bu aralar geceden 2 cevizi, 2 kuru kayısıyı 1 bardak suyun içine atıp, sabah uyandığımda bu suyu içiyorum. Ceviz ve kuru kayısıları da yiyorum hemen.
Ceviz suyu çok faydalıymış.
Bir web sitesinde okumuştum.
Faydaları şöyle:
- İçindeki bolca protein sayesinde uzun süre tok tutuyor, yağ yakımını kolaylaştırıyor.
- Kötü kolesterolün yükselmesine engel oluyor, halihazırda yüksek olan kötü kolesterolü düşürüyor.
- Damarların tıkanmasına engel olarak kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor.
- Ceviz suyunun tiroid rahatsızlığına da iyi geldiği biliniyor. (Ancak dikkat, tiroid, hipotiroid ve hipertiroid gibi farklı nedenlerle oluşabildiğinden konuyla ilgili mutlaka doktorunuza danışın.)
- Omega 3 yağ asitlerinin etkisiyle sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.
- Kan şekerini dengeliyor, özellikle Tip 2 diyabet rahatsızlığı olanlar için oldukça olumlu etkiler yaratıyor.
- Karaciğerin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor, hormonların olması gerektiği gibi salgılanmasına yardımcı oluyor.
- Antioksidan özelliği sayesinde vücudu toksinlerden arındırıyor.
- Kabızlık sorunu yaşayanları bu sorundan kurtarıyor.
- Cilt ve saç sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Daha güçlü ve parlak saçlara, daha arınmış bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.
Benimde her sabah 500ml su ve 2tam ceviz içim varAaa bende yapayım ceviz suyunu bizde ceviz bol :)
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın.İşte canım bunlarla gel bize
Faydasını görüyormusunuzBenimde her sabah 500ml su ve 2tam ceviz içim var
Suya koyduğumuz cevizler de taze ceviz gibi lezzetli oluyor sabaha kadar. O da ayrı bir güzellik.Aaa bende yapayım ceviz suyunu bizde ceviz bol :)
Bizim buraya çok yakın bi spor salonu var belediyenin, oraya bi soracağım bakalım pilates gibi şeyler var mıymış. Varsa başlayayım diyorum. O göbeğin içinden 4300 gr 56 cm bir tosun çıktı ama o göbek eriyecek, o kadarAman canım sende gıcık mısın nesin? Doğum göbeğin kalmış o da zaten kendi haline bıraksan 2 yılda toparlar. Onun içinden ne çıktı bir hatırla istersen
deneyelim bakalım :)Suya koyduğumuz cevizler de taze ceviz gibi lezzetli oluyor sabaha kadar. O da ayrı bir güzellik.
Ayyy sen çok yaşa canım gerçektende nisan ayında 57 kiloydum ben 64 ten düşmüştüm tamam artık almıcam demiştim hooooppp tekrar 62 oldum. kim ne yaparsa yapsın ben artık kendimi düşünücemŞekerim kendini düşün herkesi düşünemessin ki. Bir de şöyle bak olaya,belkide hep bu düşünceler yani onlar yüzünden kilo aldın ve almaya devam ediyorsun.ayrıca için rahat olsun kimsenin canı diyet yemekleri vs. Çekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?