Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şekerim kendini düşün herkesi düşünemessin ki. Bir de şöyle bak olaya,belkide hep bu düşünceler yani onlar yüzünden kilo aldın ve almaya devam ediyorsun.ayrıca için rahat olsun kimsenin canı diyet yemekleri vs. Çekmez

Aman canım sende gıcık mısın nesin? Doğum göbeğin kalmış o da zaten kendi haline bıraksan 2 yılda toparlar. Onun içinden ne çıktı bir hatırla istersen

Sabahları sirkeli su içen varmı
Sirkeli suyu arada aklıma geldiğinde içiyorum. Ama çok nadir, düzenli değil.
Bu aralar geceden 2 cevizi, 2 kuru kayısıyı 1 bardak suyun içine atıp, sabah uyandığımda bu suyu içiyorum. Ceviz ve kuru kayısıları da yiyorum hemen.
Ceviz suyu çok faydalıymış.
Bir web sitesinde okumuştum.
Faydaları şöyle:

• İçindeki bolca protein sayesinde uzun süre tok tutuyor, yağ yakımını kolaylaştırıyor.
  • Kötü kolesterolün yükselmesine engel oluyor, halihazırda yüksek olan kötü kolesterolü düşürüyor.
  • Damarların tıkanmasına engel olarak kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor.
  • Ceviz suyunun tiroid rahatsızlığına da iyi geldiği biliniyor. (Ancak dikkat, tiroid, hipotiroid ve hipertiroid gibi farklı nedenlerle oluşabildiğinden konuyla ilgili mutlaka doktorunuza danışın.)
  • Omega 3 yağ asitlerinin etkisiyle sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.
  • Kan şekerini dengeliyor, özellikle Tip 2 diyabet rahatsızlığı olanlar için oldukça olumlu etkiler yaratıyor.
  • Karaciğerin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor, hormonların olması gerektiği gibi salgılanmasına yardımcı oluyor.
  • Antioksidan özelliği sayesinde vücudu toksinlerden arındırıyor.
  • Kabızlık sorunu yaşayanları bu sorundan kurtarıyor.
  • Cilt ve saç sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Daha güçlü ve parlak saçlara, daha arınmış bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Aaa bende yapayım ceviz suyunu bizde ceviz bol :)

Teşekkürler fayidalı paylaşım için

Bugünün menüsü,
Sabah uyanınca: 2 ceviz,2 kuru kayısı
Sabah Kahvaltısı: 1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 4 adet siyah zeytin
Ara Öğün: 1 muz
Öğle Yemeği: Somon Izgara, Salata, Soda
Ara Öğün: Gül ve Yaseminli Yeşil çay
Akşam Yemeği: Karnabahar Yemeği, 1 kase light yoğurt
Ara Öğün: 1 portakal, 1 kase light yoğurt

Diyetisyenim meyve ile birlikte yoğurt yememi veya ayran/kefir içmemi öneriyor.
Yoğurt meyve şekerinin yağa dönüşmesini engellemeye yardımcı imiş.

Aman canım sende gıcık mısın nesin? Doğum göbeğin kalmış o da zaten kendi haline bıraksan 2 yılda toparlar. Onun içinden ne çıktı bir hatırla istersen
Bizim buraya çok yakın bi spor salonu var belediyenin, oraya bi soracağım bakalım pilates gibi şeyler var mıymış. Varsa başlayayım diyorum. O göbeğin içinden 4300 gr 56 cm bir tosun çıktı ama o göbek eriyecek, o kadar

Ayyy sen çok yaşa canım gerçektende nisan ayında 57 kiloydum ben 64 ten düşmüştüm tamam artık almıcam demiştim hooooppp tekrar 62 oldum. kim ne yaparsa yapsın ben artık kendimi düşünücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…