Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnş bende olurum canım senin azmış cok rahat verirsin inşallah
Ah canım öyle az kilolar öyle zor gidiyorki daha 10 senedir hiç 55 görmedim

Eki Görüntüle 2072819

Artık akşama da eliptik yapıp biraz karın çalışırım.

Toplam 1460 ip atlamış oldum. Bugün verimli geçti
süpermiş yaaa ben 100 tane atlayınca kösülüyorum dinlenerek atlıyosundur tabi benim ipimde hep ortalarda gördükçe atlarım diye

Psikolojik baskı bu. Bugün yarın 6 dilim etimek yiyemeyeceksin mesela
bence de yaaa kesinlikle ben bile tırstım etimekten

Ben sanırım hasta oluyorum. Isısı aynı olan okulda öğlenden önce terliyordum şimdi de üşüyorum.. Boğazım da acıyor bana geçmiş olsun :)
Çok geçmiş olsun canım. Sıcak tut vücudunu. Bol bol portakal ye. Ihlamur iç. Boğazın çok kötü olursa 1 tatlı kaşığı bal ile 1 çay kaşığı zencefili karıştırıp, yiyebilirsin.
Kendine dikkat et. Sevgiler.

Ba ba baaaaa. Kaldı mı kız senin kilon, anneler olarak çatlıyoruz gördükçe seni Maşallahı var valla öyle dediğine bakmasın kimse. Fıstık gibi fıstıkkkk
63.5-64 arası gidip geliyorum takıldım buralarda :)
Artık diyet moduna gir diyor kilom resmen. Kalmış şurda 2-3 kilo, azıcık sıksam gidecek de işte ben de halimden memnun olduğum için sıkasım gelmiyor
Tebrik ederim canım, cumaya gelsin eksiler :)

Hiç o kilolarda olamadığım için özeniyorum
Nasıl hiç olmadın 55e gelmeden mi 80 oldun
Bebeğim hepimiz o 55den geçerek buralara geldik unutma bunu
Bak canım şimdi senin annen yaşında bir ablan olarak yazıyorum bunları daha yeni 43oldum bu arada 17 ve 2,5 yaşında 2 tabe bebem var. 17 yaşında bebem yalnız duyda inanma. Neyse 37de olsa benim bebem olarak kalacak. Konuyu dağıtmayayım.
Bak tatlım spor destekli kilo vermeye başladığın zaman vücutta kas oluşacak. Kas ağırlığı yoğun olduğu için sen daha ince görüneceksin. Normalde yağlı ama 55 olan biri ile kaslı 55 arasında kilo olarak fark yok ama görüntü olarak 1 beden fark olur. Yani diyeceğim şu sen belkide 60kilo olduğunda da 55 gibi görünebilirsin. Bunun için hedefini biraz yukarıda tut. istediğin zaman aşağı çekebilirsin. Mesela ben 97 ile başladığımda hedefim 89du. 92 kilo gile takıma geldiğimde hedefimi 70 olarak koydum. 70e yaklaşındca 65 veya 60 olarak değiştireceğim. ama asıl hedefim bu mu? Tabiki değil. benim boy 1,59. İdealim bana göre 54-56. Ben oğlumun doğumundan sonra 48-49a düştüm ama o halimi hiç beğenmedim.
Neyse çok yazdım. sen beni anladın umarım

Anladım cok teşekkür ederim o zaman ilk hedef olarak 70 diyeyim bende

İyiki ekmeği kesmiş. Ay aklıma bir karikatür geldi şimdi. Kim paylaşmıktı onu. Diyetisyene giden kadına beslenme uzmanı ekmeği kes demişti de o da 1 kasa ekmek dilimliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…