- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.681
Teşekkürler kaptanım mandalina yiyorum zaten sürekli artarsa akşama ilaç da içerim. Böyle şeyler genelde akşam artar ya :)aferin sana tatlım bi ara ödül olarak yersin kazma enişte incelik yapmış
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Ah canım öyle az kilolar öyle zor gidiyorki daha 10 senedir hiç 55 görmedimİnş bende olurum canım senin azmış cok rahat verirsin inşallah
süpermiş yaaa ben 100 tane atlayınca kösülüyorum dinlenerek atlıyosundur tabi benim ipimde hep ortalarda gördükçe atlarım diyeEki Görüntüle 2072819
Artık akşama da eliptik yapıp biraz karın çalışırım.
Toplam 1460 ip atlamış oldum. Bugün verimli geçti
bence de yaaa kesinlikle ben bile tırstım etimektenPsikolojik baskı bu. Bugün yarın 6 dilim etimek yiyemeyeceksin mesela
Teşekkür ederim hoşbuldummTeşekkür ederim canım.
Hoşgeldin aramıza.Başarılar diliyorum kilo verme sürecinde.
Aaa bayan kaptan bende deniz kıyısı bir yerde yaşıyorumhoşgeldin tatlım yarın sabah aç karnına tartılırsın kayıtlara öyle geçer canım ben kaptanım 46 yaşında 2 çocuk annesi kilolarından kurtulmaya çalışan birisiyim şu anda
Olsun öğrenmenin yası yoktur :)Öğrenciliğe geri döndüm. Belçika da yaşıyorum ve buranın dilini öğreniyorum. O nedenle okula başladım seneler sonra ama özlemişim pek keyifli
Doğru söylüyorsunuzAh canım öyle az kilolar öyle zor gidiyorki daha 10 senedir hiç 55 görmedim
süpermiş yaaa ben 100 tane atlayınca kösülüyorum dinlenerek atlıyosundur tabi benim ipimde hep ortalarda gördükçe atlarım diye
bence de yaaa kesinlikle ben bile tırstım etimekten
Olur canım, sağolasın. Dediğin ödem atıcı tarifini yapıp, içeceğim bir sonraki regl dönemime.Geçmiş olsun bir sonraki adet döneminde şişlik başlar başlamaz dediğim ödem atıcıyı yaparsan daha rahat geçirirsin canım
Çok geçmiş olsun canım. Sıcak tut vücudunu. Bol bol portakal ye. Ihlamur iç. Boğazın çok kötü olursa 1 tatlı kaşığı bal ile 1 çay kaşığı zencefili karıştırıp, yiyebilirsin.Ben sanırım hasta oluyorum. Isısı aynı olan okulda öğlenden önce terliyordum şimdi de üşüyorum.. Boğazım da acıyor bana geçmiş olsun :)
63.5-64 arası gidip geliyorum takıldım buralarda :)Ba ba baaaaa. Kaldı mı kız senin kilon, anneler olarak çatlıyoruz gördükçe seniMaşallahı var valla öyle dediğine bakmasın kimse. Fıstık gibi fıstıkkkk
Tebrik ederim canım, cumaya gelsin eksiler :)Arkadaşlar bugün çok mutluyum. Ödemden kurtuldum çok şükür.
94,8 kg'ım bugün.
Geçtiğimiz Cum günü tartıda 96,5 kg'ı görmek kabus gibiydi. Tam da kilo bildirim gününde
Eki Görüntüle 2072840
canım takımın kaptanıyım sen beni yanlış anladınAaa bayan kaptan bende deniz kıyısı bir yerde yaşıyorum
Hahahhaha cok pardon cok yanlış anlamışım kusura bakmayıncanım takımın kaptanıyım sen beni yanlış anladın
mesleğim inşaat mühendisi ama ben sana özendim şimdi deniz kenarında yaşıyorum deyince
Nasıl hiç olmadın 55e gelmeden mi 80 oldunHiç o kilolarda olamadığım için özeniyorum
Ay dvet birde o yönü varah sonra o temizlik öyle zorki camları resmen telle kazımıştık eşimle 2 sene önce Allah kolaylık versin canım
Anladım cok teşekkür ederim o zaman ilk hedef olarak 70 diyeyim bendeNasıl hiç olmadın 55e gelmeden mi 80 oldun
Bebeğim hepimiz o 55den geçerek buralara geldik unutma bunu
Bak canım şimdi senin annen yaşında bir ablan olarak yazıyorum bunları daha yeni 43oldum bu arada 17 ve 2,5 yaşında 2 tabe bebem var. 17 yaşında bebem yalnız duyda inanma. Neyse 37de olsa benim bebem olarak kalacak. Konuyu dağıtmayayım.
Bak tatlım spor destekli kilo vermeye başladığın zaman vücutta kas oluşacak. Kas ağırlığı yoğun olduğu için sen daha ince görüneceksin. Normalde yağlı ama 55 olan biri ile kaslı 55 arasında kilo olarak fark yok ama görüntü olarak 1 beden fark olur. Yani diyeceğim şu sen belkide 60kilo olduğunda da 55 gibi görünebilirsin. Bunun için hedefini biraz yukarıda tut. istediğin zaman aşağı çekebilirsin. Mesela ben 97 ile başladığımda hedefim 89du. 92 kilo gile takıma geldiğimde hedefimi 70 olarak koydum. 70e yaklaşındca 65 veya 60 olarak değiştireceğim. ama asıl hedefim bu mu? Tabiki değil. benim boy 1,59. İdealim bana göre 54-56. Ben oğlumun doğumundan sonra 48-49a düştüm ama o halimi hiç beğenmedim.
Neyse çok yazdım. sen beni anladın umarım
İşte canım bunlarla gel bizeArkadaşlar bugün çok mutluyum. Ödemden kurtuldum çok şükür.
94,8 kg'ım bugün.
Geçtiğimiz Cum günü tartıda 96,5 kg'ı görmek kabus gibiydi. Tam da kilo bildirim gününde
Eki Görüntüle 2072840
Kafamda konuyu ve taslağı oluşturdum sadece,hocadan haber bekliyorum ona göre hazırlıcamBirşeyler yapabildin mi canım?
İyiki ekmeği kesmiş. Ay aklıma bir karikatür geldi şimdi. Kim paylaşmıktı onu. Diyetisyene giden kadına beslenme uzmanı ekmeği kes demişti de o da 1 kasa ekmek dilimliyordu.Menü paylaştığında daha net konuşuruz bence. Bazen hiç ekmek yemiyorum dediğimiz menüde bir sürü karbonhidrat olabiliyor.instegramda görmüştüm ekmeği kestim diyor aynı öğünde çorba patates yemeği bulgur pilavı yiyor mesela :)
Ayva daha tok tutuyor.Aaaaa ben ara öğün yapacaktım unuttum iyi mi. Bende mandalina yiyeyim. Ayva mı yesem ya da.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine :)Ben sanırım hasta oluyorum. Isısı aynı olan okulda öğlenden önce terliyordum şimdi de üşüyorum.. Boğazım da acıyor bana geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?