- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.661
SüpersinnnnArkadaşlar bugün çok mutluyum. Ödemden kurtuldum çok şükür.
94,8 kg'ım bugün.
Geçtiğimiz Cum günü tartıda 96,5 kg'ı görmek kabus gibiydi. Tam da kilo bildirim gününde
Eki Görüntüle 2072840
Tebrikler :)Arkadaşlar bugün çok mutluyum. Ödemden kurtuldum çok şükür.
94,8 kg'ım bugün.
Geçtiğimiz Cum günü tartıda 96,5 kg'ı görmek kabus gibiydi. Tam da kilo bildirim gününde
Eki Görüntüle 2072840
Aslında yazsan iyi olur. Ama yarın sabah tartıl istersen. Genelde öyle yapıyoruz.Evet spora başlayacağım bugün :) Ben de bugün tartılıp söyleyecekmiyim
Tamam sabah aç karnına değil mi :)Aslında yazsan iyi olur. Ama yarın sabah tartıl istersen. Genelde öyle yapıyoruz.
Ay onu benim midem almıyor.Sabahları sirkeli su içen varmı
Evet canım.Tamam sabah aç karnına değil mi :)
TamamdırEvet canım.
Aynen tadı biraz kötü ama uygulayanlar iyi geldiğini yazıyor bende ona başladım bu sabahEvet canım.
Ben içiyordum ama herşeyi bıraktığım gibi onu da bıraktım. Sabah aç karna içiyordum bazen de akşam papatya çayının içinde. Bence tek başına hiç bir şey harikalar yaratmıyor ama mutlaka olumlu etkisi vardı.. o dönemde çok ip atlıyordum çok hızlı kilo verdimSabahları sirkeli su içen varmı
Doğal sirke içince midede sorun olmuyor benim midem çok hassastır böyle şeylere ben sorun yaşamadım ama en güzel papatya çayı ile :)Ay onu benim midem almıyor.
Teşekkür ederim canım.Tebrikler :)
Kolay gelsin :)Ay hadi bana müsaade biraz. Kızım gelecek okuldan, oğluşta uyanır. Cümbüş başlar. Neyse azıcık kafa dinledim buna da şükür
aferin sana tatlım bi ara ödül olarak yersin kazma enişte incelik yapmışKızlar ben dün ne yaptım. Benim kocam bana kalpli çikolata almış. Bana verdi ve bende ona; ben çikolata yemiyorum ama yine de sağol diyip dolaba attım
Kalbi kırılır diye hiç düşünmedimhiçbirşeyde olmadı. Gayet iyi görünüyordu. Kalbi sağlam demek ki
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineBen sanırım hasta oluyorum. Isısı aynı olan okulda öğlenden önce terliyordum şimdi de üşüyorum.. Boğazım da acıyor bana geçmiş olsun :)
ÖğretmenmisinizBen sanırım hasta oluyorum. Isısı aynı olan okulda öğlenden önce terliyordum şimdi de üşüyorum.. Boğazım da acıyor bana geçmiş olsun :)
hoşgeldin tatlım yarın sabah aç karnına tartılırsın kayıtlara öyle geçer canım ben kaptanım 46 yaşında 2 çocuk annesi kilolarından kurtulmaya çalışan birisiyim şu andaKolay gelsin :)
Öğrenciliğe geri döndüm. Belçika da yaşıyorum ve buranın dilini öğreniyorum. O nedenle okula başladım seneler sonra ama özlemişim pek keyifliÖğretmenmisiniz
Tabikide tek basına hiç bir şey çözüm değil bakalm bende başladım göreceğiz :)Ben içiyordum ama herşeyi bıraktığım gibi onu da bıraktım. Sabah aç karna içiyordum bazen de akşam papatya çayının içinde. Bence tek başına hiç bir şey harikalar yaratmıyor ama mutlaka olumlu etkisi vardı.. o dönemde çok ip atlıyordum çok hızlı kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?