- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.721
Aman orticim dikkat et kendine.Ben sanırım hasta oluyorum. Isısı aynı olan okulda öğlenden önce terliyordum şimdi de üşüyorum.. Boğazım da acıyor bana geçmiş olsun :)
Denerim o zaman. Ölçüsü nasıl canım?Doğal sirke içince midede sorun olmuyor benim midem çok hassastır böyle şeylere ben sorun yaşamadım ama en güzel papatya çayı ile :)
Bende ayvadan yana kullandım tercihimiAyva daha tok tutuyor.
E hadi geçmiş olsun diyelim o zamanBitmedi canım ya Allah'tan butik siteyiz 4 bloklu ,fazlasını düşünemiyorumgerçi benim son cephenin iskelesi kuruluyor,bir kaç güne ben kurtulurum
Sabahları 6da kalkıyorum ve 8de kahvaltı yapıyorum. O saate kadar aç kalmayıp metabolizmamın hızlanmasını sağlıyor. Direkt ve belirgin bir faydası nedir bilmiyorum ama mutlaka vardır.Faydasını görüyormusunuz
Senin bu saatten sonra zaten diyete ihtiyacın yok. Hamilelik döneminde vücut gevşiyor. Onu da sporla toparlayacaksın.Bizim buraya çok yakın bi spor salonu var belediyenin, oraya bi soracağım bakalım pilates gibi şeyler var mıymış. Varsa başlayayım diyorum. O göbeğin içinden 4300 gr 56 cm bir tosun çıktı ama o göbek eriyecek, o kadar
Çok güzel canım menün göremedim ama eger sporda varsa ksymakli kadayıf olmus
ah regl dönemleri resmen diyetin icine ediyo tam adapte olmuşsun veriyosun kilolari hoooop regl sonra beyin sasiriyo tartida ben simdi kilomu aldim yoksa veremiyomuyum ne yedim acaba diye
Sporda olsaymis cok iyiymis tatlım
bencede cok eğlenceli ve fazla vakit almiyor her an yapilabilir
Sanki beni anlatiyosun hafta ici super bi irade hafta sonu bütün buyu bozuluyo sanki cok kilo vermisim diyetim bitmiste kendimi odullendiriyo gibi oluyorum...
gunaydin canım erkenciler burda bende yollarda....
Geçmiş olsunnMalesef 2 gündür spor yok canım kaslarım cok ağrıyor
Bakalım ben yarın nasıl olacağım
Geçmiş olsunn
Aynen 80 kiloyum siz kaç kilosunuzSaol canım 2 gün ara verdim yarın devam inşallah
Bu arada kilo aralıgımz aynı gibi 2 kilo fark var 80 kiloydun dimi
Aynen 80 kiloyum siz kaç kilosunuz
bende 22 yaşındayım canım bekarım :)78.2 canım bu arada ben merve 24 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi oğlum var
Bıze oğrendıklerınden bır demet sunsanaDiksiyon kursunun bitirme sunumu
Büşra bende 22 yaşındayım canım bekarım bende :)
Memnun oldum canım
Canim sana ozel mesaj atmistim mesaj kutuna bakarmisinAyyy sen çok yaşa canım gerçektende nisan ayında 57 kiloydum ben 64 ten düşmüştüm tamam artık almıcam demiştim hooooppp tekrar 62 oldum. kim ne yaparsa yapsın ben artık kendimi düşünücem
Sana ınanıyorum ben yaparsınnnHedef 78.8. Gazımı fulledim ben geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?