Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Kaçak Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Ayşe söylemiştir zaten çok pis nazara geldim
Şu meşhur Maratona katılmadan iki gün önce omuzumdan beynime vuran hafif bir ağrı varı hatta ben yel aldım sandım ilk etapta tabi beni maratona katılmaktan alı koyarmı
Daha Maratonun başlama noktasına otobüslerle götürülürken bile bir ara baya bir ağrım oldu hatta eşim telefonda olmadı orda Ambulanslar vardır bir kas gevşetici yaptırırsın en kötü ihtimalle dedi
Tabi o gün inanılmaz zevkli geldi ve yürüdükçe açıldım sanırken sonradan ağrılarım daha da beter oldu kızlara tabi çaktırmamaya çalıştım ve çok eğlendim herşeye rağmen
Ertesi gün daha beter oldum ve gecesi acillik oldum doktor boyun tutulması dedi devlet hastanesinde kas gevşetici yapıp gönderdi ama yok anam ağrı falan geçmiyor aksine gün geçtikçe artıp artık beni uykularımdan bile çığlıklarla uyandırıyordu
Eşim beni apar topar kendi Nöroloji doktoruna götürdü acaba sinirlerde mi bir şey var diye oda sağ olsun Ortopediye yönlendirdi MR çekildi ve sonuçta omuzumda iltihaplanmaya bağlı ödem varmış o yüzden de bir 10 gün askıda kalsın kolun dedi hatta ben o an hastanede bile resmen çocuk gibi ağrılardan ağlayınca bana iki kemik arasından omuzuma Kortizonlu iğne yapıldı
2 gün o iğnenin etkisiyle biraz rahatladım derken tekrar ağrılar beynime beynime vurmaya başladı
Yine acillik oldum ve bu sefer acaba çatlak mı var diye Röntgen çekildi şükür yokmuş ama tabi ağrıları ilaçlarda geçirmeyince ben iyice pert oldum

Evde sadece tuvalete gitmek için kalkmama izin vardı hatta günde 1 en fazla 2 kere benim takıma yazmaya kalkıştığımda bile evdekiler isyan ediyordu bak ağrım var dersin biraz sonra diye
Tabi ev işleri de ikinci bir emre kadar eşim ve büyük kızıma kaldı ( yemek dahi yapamayacak haldeydim )

En sonunda Ortopedi doktoru geçmiş olması gerekiyordu ama sen birde FTR doktoruna görün de belki onun bir faydası olur dedi ( Radyoaktiv dalgamı elektrik dalgası mı ne veriyorlarmış gerekirse )
Dün FTR doktoruna gittim sağ olsun oda çok ilgiliydi şansıma ve 20 günün sonunda askıyı çıkarabilirsin omuzdaki iltihap geçmiş artık dedi tabi ağrılarım devam ediyor diyince ( ki inanın öyle böyle değil halada ara ara fazla ayakta ayakta kalırsam yada oturursam beynime vuran bir basınç var sanki ) ne olur ne olmaz birde boyun MRı isteyelim çünkü boyun fıtığı bile bu şekilde ağrıya sebep olabilir emin olalım dedi tabi yarı özel bir devlet hastanesi olduğu için ücret alıyorlar ki o da sıkıntı değil ama 20 gün sonraya randevu veriyorlar diye dışarda yaptırıpda getirebilirsin dedi

Bugünde eşimin Nöroloji doktoruna tekrar gittik durumu izah edince sağ olsun sırf boyun değil Beyine de bakalım o zaman hatta tam olsun bel ve sırtınıda MRa ekliyorum dedi yani komple benim bir içime dışıma bakılacak
Şimdi Perşembe gece 2de MRa gireceğim ve sonucu Pazartesi günü Nöroloji doktoruna götüreceğim ona göre ya tedavi başlayacak yada hangi doktora gitmem gerekiyorsa ona yönlendirecek

Diyetisyenim ve ekibi beni geçen hafta askıyla görünce ( tabi halimden de belli o an ağrımın olduğu ) kesinlikle Ablacığım nazara gelmişsin dediler hatta karşılamadaki Murat bey ( ölçümü yapan bayanın eşi ) tabi bir iki hafta önce millet sizdeki değişimi görüp sorduğunda ayrıntılı anlattınız nazara geldiniz dedi
Bugün Nöroloji doktorumuz da aynı şeyi dedi daha bir ay önce eşimin kontrolü için gittiğimde aman kendinize dikkat edin Banu Hanım çok fazla herşeyi üstünüze aldınız sonra sizde benim Hastalarım arasına girmeyin demişti bugün onu hatırlayınca hatırlarsanız böyle böyle demiştim Nazaramı geldiniz yoksa dedi

Şimdi büyük bir merakla MR sonucunu bekliyorum Bakalım ne çıkacak
Şu ağrılar olmasa hiç bir hastalık umurum olmazdı da bazen hakikaten çıldırma noktasına geliyordum Şükür ağrım çok ama eskisi kadar çığlık atacak kadar değil
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın ....Aminnnnnnnnnnnn

Anam gelmedim gelmedin ama gelincede destan yazdım
Çok uzun süreler bilgisayar başında oturmama hala eşim izin vermiyor ama fırsat buldukça yine damlarım burayada

Merhaba çok geçmiş olsun inş kötü bir şey çıkmaz

Senin bu saatten sonra zaten diyete ihtiyacın yok. Hamilelik döneminde vücut gevşiyor. Onu da sporla toparlayacaksın.
Evet kesinlikle haklısın biraz toparlamam lazım sporla, başka türlü olacak gibi değil
Geçmiş olsun Banucum, neler atlatmışsın. Nazara gelmiş olabilirsin cidden, dikkat et kendine

Ayyyy amin banuşcum ya çık geçmiş olsun. Allah sağlığımızdan etmesin. Bende nazara acayip inanırım, milletin gözü göz değil artık bacım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Çok yorma kendini dinlenmeye devam et.

Kahvaltı
Kıymalı yumurta
2 etimek
Şekersiz çay

Ara
Orta boy ayva
Türk kahvesi
Filtre kahve sütlü
Yeşil çay
Zencefil çayı

Akşam
2 biber dolması az pirinçli
4 yk yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek

Gece
3 kuru kayısı
15-20 kuru üzüm
1 adette cıssss
Tatlı krizim tuttu

Su: 2 lt
Spor: 1450 ip, 10 dk karın çalışması. Eliptik yaparsam yazarım.

Çok çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.

Aleyküm selâm Banucugum
Geçen gün merak, baktım listede yoksun geri gittim izne ayrılmışsın. Takıma bakındım göremedim. Ayşem yazdıysa da ben kaçırdım sanıyorum. Çok çok geçmiş olsun canım. ALLAH acil şifalar versin inşALLAH.

Şu tatlı krizi olmayaymış süpermiş. Tarçınlı süt içseydin keşke :)

Banum buyuk gecmisler olsun tatlim icime mi dogdu ne aman dikkat et ftr iyi geliyor senin yasadiklarinin aynisini bende bu yaz yasadim bi de benim ustune kireclenme vardi ne aci cekmissin canim benim ya ama dua et sen agri kesici igneler kullandin bana yasak bi de butun ilaclar o aciyi ben cok iyi bilirim
Canim ben 30 seans ftr aldim ilk baslarda agri biraz daha artiyor ama sonradan iyi geliyor ftr egzersizlerini de duzenli olarak yap tatlim aman ha cok ama cok gecmis olsun
Herkesin dedigi gibi sen nazara geldin kuzum

Dünkü menü;
Kalkınca 500ml su ve 2ceviz içi

Kahvaltı
60gr veya peynir
Salatalık, 3-4 cherry domates, nane maydanoz
1yk yulaf, 1tane kivi
Öğlen
Tavuk döner, salata, ayran
Ara
1 elma
Ara
1hurma + 200ml süt
Akşam
3yk yeşil mercimek, 4yk kinoa, 60gr beyaz peynir, domates, köz biber, yeşilliklerle hazırlanmış salata

3.5lt su
2 fincan sade Türk kahvesi
2 büyük kupa yeşil çay
250ip atlama 10 dk huluhop.

Dun aksam sağolsun zeynep'in uykusu erken geldi ve 1-2 1-2 yapma bırak diye krize girdi. Bende 5dk esneme ve soğuma yapayım dedim. Küstü bana pılısını pırtısını toplayıp öyöyö gidiyom diye düştü yola. Kapıdan zor çevirdim. Zeynep'i uyutup spor yapamam halim kalmıyor. Yine başa dönüyoruz. Zaten benim hayatımda hiç bir şey 3 gün üst üste iyi gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…