- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.781
Günaydın kaptanımGunaydinlar 5. Takim
ama sonra vazgeciyorsunEsımı balkondan asagı atmak ıstıyorum ne dersınız
merhaba canim hosgeldin cok cok gecmis olsun eminim zor bir durumdurSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Kaçak Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Ayşe söylemiştir zaten çok pis nazara geldim
Şu meşhur Maratona katılmadan iki gün önce omuzumdan beynime vuran hafif bir ağrı varı hatta ben yel aldım sandım ilk etaptatabi beni maratona katılmaktan alı koyarmı
Daha Maratonun başlama noktasına otobüslerle götürülürken bile bir ara baya bir ağrım oldu hatta eşim telefonda olmadı orda Ambulanslar vardır bir kas gevşetici yaptırırsın en kötü ihtimalle dedi
Tabi o gün inanılmaz zevkli geldi ve yürüdükçe açıldım sanırken sonradan ağrılarım daha da beter oldukızlara tabi çaktırmamaya çalıştım ve çok eğlendim herşeye rağmen
Ertesi gün daha beter oldum ve gecesi acillik oldumdoktor boyun tutulması dedi devlet hastanesinde kas gevşetici yapıp gönderdi ama yok anam ağrı falan geçmiyor aksine gün geçtikçe artıp artık beni uykularımdan bile çığlıklarla uyandırıyordu
Eşim beni apar topar kendi Nöroloji doktoruna götürdü acaba sinirlerde mi bir şey var diye oda sağ olsun Ortopediye yönlendirdiMR çekildi ve sonuçta omuzumda iltihaplanmaya bağlı ödem varmış o yüzden de bir 10 gün askıda kalsın kolun dedi hatta ben o an hastanede bile resmen çocuk gibi ağrılardan ağlayınca bana iki kemik arasından omuzuma Kortizonlu iğne yapıldı
2 gün o iğnenin etkisiyle biraz rahatladım derken tekrar ağrılar beynime beynime vurmaya başladı
Yine acillik oldum ve bu sefer acaba çatlak mı var diye Röntgen çekildişükür yokmuş ama tabi ağrıları ilaçlarda geçirmeyince ben iyice pert oldum
Evde sadece tuvalete gitmek için kalkmama izin vardı hatta günde 1 en fazla 2 kere benim takıma yazmaya kalkıştığımda bile evdekiler isyan ediyordu bak ağrım var dersin biraz sonra diye
Tabi ev işleri de ikinci bir emre kadar eşim ve büyük kızıma kaldı ( yemek dahi yapamayacak haldeydim)
En sonunda Ortopedi doktoru geçmiş olması gerekiyordu ama sen birde FTR doktoruna görün de belki onun bir faydası olur dedi ( Radyoaktiv dalgamı elektrik dalgası mı ne veriyorlarmış gerekirse)
Dün FTR doktoruna gittim sağ olsun oda çok ilgiliydi şansıma ve 20 günün sonunda askıyı çıkarabilirsin omuzdaki iltihap geçmiş artık deditabi ağrılarım devam ediyor diyince ( ki inanın öyle böyle değil halada ara ara fazla ayakta ayakta kalırsam yada oturursam beynime vuran bir basınç var sanki ) ne olur ne olmaz birde boyun MRı isteyelim çünkü boyun fıtığı bile bu şekilde ağrıya sebep olabilir emin olalım dedi tabi yarı özel bir devlet hastanesi olduğu için ücret alıyorlar ki o da sıkıntı değil ama 20 gün sonraya randevu veriyorlar diye dışarda yaptırıpda getirebilirsin dedi
Bugünde eşimin Nöroloji doktoruna tekrar gittik durumu izah edince sağ olsun sırf boyun değil Beyine de bakalım o zaman hatta tam olsun bel ve sırtınıda MRa ekliyorum dediyani komple benim bir içime dışıma bakılacak
Şimdi Perşembe gece 2de MRa gireceğim ve sonucu Pazartesi günü Nöroloji doktoruna götüreceğimona göre ya tedavi başlayacak yada hangi doktora gitmem gerekiyorsa ona yönlendirecek
Diyetisyenim ve ekibi beni geçen hafta askıyla görünce ( tabi halimden de belli o an ağrımın olduğu ) kesinlikle Ablacığım nazara gelmişsin dediler hatta karşılamadaki Murat bey ( ölçümü yapan bayanın eşi ) tabi bir iki hafta önce millet sizdeki değişimi görüp sorduğunda ayrıntılı anlattınız nazara geldiniz dedi
Bugün Nöroloji doktorumuz da aynı şeyi dedidaha bir ay önce eşimin kontrolü için gittiğimde aman kendinize dikkat edin Banu Hanım çok fazla herşeyi üstünüze aldınız sonra sizde benim Hastalarım arasına girmeyin demişti bugün onu hatırlayınca hatırlarsanız böyle böyle demiştim Nazaramı geldiniz yoksa dedi
Şimdi büyük bir merakla MR sonucunu bekliyorumBakalım ne çıkacak
Şu ağrılar olmasa hiç bir hastalık umurum olmazdı da bazen hakikaten çıldırma noktasına geliyordumŞükür ağrım çok ama eskisi kadar çığlık atacak kadar değil
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın ....Aminnnnnnnnnnnn
Anam gelmedim gelmedin ama gelincede destan yazdım
Çok uzun süreler bilgisayar başında oturmama hala eşim izin vermiyor ama fırsat buldukça yine damlarım burayada
Bir dahaki sefere deneyeceğim canımŞu tatlı krizi olmayaymış süpermiş. Tarçınlı süt içseydin keşke :)
Ay canım ya, dans edin bari birlikte onu yaptırır mı Ayşecim. 15 dk hoplayıp zıplasanız, sanki onun için yapıyormuşsun gibi, eşlik eder mi sana arıza çıkarmadan?Dun aksam sağolsun zeynep'in uykusu erken geldi ve 1-2 1-2 yapma bırak diye krize girdi. Bende 5dk esneme ve soğuma yapayım dedim. Küstü bana pılısını pırtısını toplayıp öyöyö gidiyom diye düştü yola. Kapıdan zor çevirdim. Zeynep'i uyutup spor yapamam halim kalmıyor. Yine başa dönüyoruz. Zaten benim hayatımda hiç bir şey 3 gün üst üste iyi gitmez
Sanki vazgeçmemesini söylüyor gibisinama sonra vazgeciyorsun
merhaba canim hosgeldin cok cok gecmis olsun eminim zor bir durumdur
Bende bugün öğle yemeğim için salata ve yoğurt götürüyorum evden...oh be dunya varmış en azından simdi ne yiyecegimi biliyorum
GünaydınnGunaydinlar 5. Takim
Günaydın kolay gelsin size :)Güüüünaaayyydınnnnnn 5. takım fıstıkları. Bugün dışarıda olacağım herhalde akşama kadar. Çoçukların Doğum günleri yaklaştı. Biraz hazırlık yapmaya başlamam lazım. Okuldan sonra da kızımı doktora götürmeyi planlıyorum. İnşallah yaramazlık yapmadan dönerim.
Sanki vazgeçmemesini söylüyor gibisin
Günaydın canim guzel telaseler bunlar kolay gelsinGüüüünaaayyydınnnnnn 5. takım fıstıkları. Bugün dışarıda olacağım herhalde akşama kadar. Çoçukların Doğum günleri yaklaştı. Biraz hazırlık yapmaya başlamam lazım. Okuldan sonra da kızımı doktora götürmeyi planlıyorum. İnşallah yaramazlık yapmadan dönerim.
amin canim hayırlı kandillerMevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar Allah dualarınızı kabul etsinn
çok güzel bur menü olmus canım boregi görmüyorum....Benimde dünkü menüm
Sabah aç karnına sirkeli su
Kahvaltı
4 5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Bir kaşık tahin pekmez
1 kibrit kutusun kadar peynir
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 dilim tambuğday ekmeği
Ispanak yemeği
Yoğurt
Ara
Kızlar ananeme gitmiştim en sevdiğim börekten yapmış 1 dilim yedim
Akşamda
1 kaşık yağ ile yapılmış mantar yemeği
1 bardak ayran
Gece
Sade Türk kahvesi
Su 1 buçuk litre
Evet suyu çıkarmam lazım ama ben normal de hiç su içmezdim günde 1 bardak falan yani zorlaya zorlaya bu kadar içebildim şişirdi Zaten cok rahatsız oldum onda bile yavaş yavaş inş arttıracağımamin canim hayırlı kandiller
çok güzel bur menü olmus canım boregi görmüyorum....
Ama bence suyunu 2.5 litreye çıkarmalısın nacizane fikrim
Çok zorladın demek. Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canim zaten hergun yapabilsek mezuniyet kacinilmaz ama nerde bendede bu ara bi var bi yok
cevap yazdim canim kusura bakma geç gördüm
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Kaçak Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Ayşe söylemiştir zaten çok pis nazara geldim
Şu meşhur Maratona katılmadan iki gün önce omuzumdan beynime vuran hafif bir ağrı varı hatta ben yel aldım sandım ilk etaptatabi beni maratona katılmaktan alı koyarmı
Daha Maratonun başlama noktasına otobüslerle götürülürken bile bir ara baya bir ağrım oldu hatta eşim telefonda olmadı orda Ambulanslar vardır bir kas gevşetici yaptırırsın en kötü ihtimalle dedi
Tabi o gün inanılmaz zevkli geldi ve yürüdükçe açıldım sanırken sonradan ağrılarım daha da beter oldukızlara tabi çaktırmamaya çalıştım ve çok eğlendim herşeye rağmen
Ertesi gün daha beter oldum ve gecesi acillik oldumdoktor boyun tutulması dedi devlet hastanesinde kas gevşetici yapıp gönderdi ama yok anam ağrı falan geçmiyor aksine gün geçtikçe artıp artık beni uykularımdan bile çığlıklarla uyandırıyordu
Eşim beni apar topar kendi Nöroloji doktoruna götürdü acaba sinirlerde mi bir şey var diye oda sağ olsun Ortopediye yönlendirdiMR çekildi ve sonuçta omuzumda iltihaplanmaya bağlı ödem varmış o yüzden de bir 10 gün askıda kalsın kolun dedi hatta ben o an hastanede bile resmen çocuk gibi ağrılardan ağlayınca bana iki kemik arasından omuzuma Kortizonlu iğne yapıldı
2 gün o iğnenin etkisiyle biraz rahatladım derken tekrar ağrılar beynime beynime vurmaya başladı
Yine acillik oldum ve bu sefer acaba çatlak mı var diye Röntgen çekildişükür yokmuş ama tabi ağrıları ilaçlarda geçirmeyince ben iyice pert oldum
Evde sadece tuvalete gitmek için kalkmama izin vardı hatta günde 1 en fazla 2 kere benim takıma yazmaya kalkıştığımda bile evdekiler isyan ediyordu bak ağrım var dersin biraz sonra diye
Tabi ev işleri de ikinci bir emre kadar eşim ve büyük kızıma kaldı ( yemek dahi yapamayacak haldeydim)
En sonunda Ortopedi doktoru geçmiş olması gerekiyordu ama sen birde FTR doktoruna görün de belki onun bir faydası olur dedi ( Radyoaktiv dalgamı elektrik dalgası mı ne veriyorlarmış gerekirse)
Dün FTR doktoruna gittim sağ olsun oda çok ilgiliydi şansıma ve 20 günün sonunda askıyı çıkarabilirsin omuzdaki iltihap geçmiş artık deditabi ağrılarım devam ediyor diyince ( ki inanın öyle böyle değil halada ara ara fazla ayakta ayakta kalırsam yada oturursam beynime vuran bir basınç var sanki ) ne olur ne olmaz birde boyun MRı isteyelim çünkü boyun fıtığı bile bu şekilde ağrıya sebep olabilir emin olalım dedi tabi yarı özel bir devlet hastanesi olduğu için ücret alıyorlar ki o da sıkıntı değil ama 20 gün sonraya randevu veriyorlar diye dışarda yaptırıpda getirebilirsin dedi
Bugünde eşimin Nöroloji doktoruna tekrar gittik durumu izah edince sağ olsun sırf boyun değil Beyine de bakalım o zaman hatta tam olsun bel ve sırtınıda MRa ekliyorum dediyani komple benim bir içime dışıma bakılacak
Şimdi Perşembe gece 2de MRa gireceğim ve sonucu Pazartesi günü Nöroloji doktoruna götüreceğimona göre ya tedavi başlayacak yada hangi doktora gitmem gerekiyorsa ona yönlendirecek
Diyetisyenim ve ekibi beni geçen hafta askıyla görünce ( tabi halimden de belli o an ağrımın olduğu ) kesinlikle Ablacığım nazara gelmişsin dediler hatta karşılamadaki Murat bey ( ölçümü yapan bayanın eşi ) tabi bir iki hafta önce millet sizdeki değişimi görüp sorduğunda ayrıntılı anlattınız nazara geldiniz dedi
Bugün Nöroloji doktorumuz da aynı şeyi dedidaha bir ay önce eşimin kontrolü için gittiğimde aman kendinize dikkat edin Banu Hanım çok fazla herşeyi üstünüze aldınız sonra sizde benim Hastalarım arasına girmeyin demişti bugün onu hatırlayınca hatırlarsanız böyle böyle demiştim Nazaramı geldiniz yoksa dedi
Şimdi büyük bir merakla MR sonucunu bekliyorumBakalım ne çıkacak
Şu ağrılar olmasa hiç bir hastalık umurum olmazdı da bazen hakikaten çıldırma noktasına geliyordumŞükür ağrım çok ama eskisi kadar çığlık atacak kadar değil
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın ....Aminnnnnnnnnnnn
Anam gelmedim gelmedin ama gelincede destan yazdım
Çok uzun süreler bilgisayar başında oturmama hala eşim izin vermiyor ama fırsat buldukça yine damlarım burayada
Mevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar Allah dualarınızı kabul etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?